bram já osobně teda všechno zapřu!
Aktuální česká politická situace
Zase je ale fajn, že to takhle dopředu avizuje. Můžeme se připravit a koupit si víno/vodku/čokoládu/letenku někam daleko, dle vlastního vkusu a míry optimismu.
No, tak... ehm... bude to nove literarni dilko…
Hele ale to má potenciál!! To by mohl být pěkný happening, kdyby zítra masově všichni řekli nějakou pravdu :)
#dnesvsemreknupravdu
Vi'd, třeba jako ,,rejpu se v nose,, nebo ,,nemám ráda Polaky,,. Asi na face nějakou pravdu dám, ať podpořím akci.
razorblade Tak to je velké,velké zklamání.
razorblade to koukám! Kde ten chlap na to sepisování bere čas, když podle toho, jak se tváří, všechno v podstatě zařizuje, kontroluje a diriguje on sám?
razorblade mě by zajímalo, kdo bude namlouvat tu audioknihu, jestli sám velký vůdce svojí perfektní češtinou
razorblade tak to je trapný teda ![]()
Evaeva Hahahaha
Jednu knihu mu už namluvil Mahdal (jednička v čerstvosti!). Jestli ještě nedoplatil hypotéku, jistě se toho rád ujme zas.
Kokoska je naklonovanej...![]()
Tak kdopak uz ma precteno?
Ja to "hltala" az do jedny do rana![]()
razorblade ani zaboha
počkám si na největší perly na fcb nebo tady ![]()
razorblade Mne se neudelalo dobre uz jenom z ty obalky a par vet typu VY si urcite, na kdy se objednate k doktoru, VY to platite ze svych dani...To musela bejt strasidelna noc![]()
razorblade masochisto! ![]()
a panoptikum se nám začíná seskupovat :-)
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/za-volny-blok-do-snemovny-kandiduje-zpevacka-csakova-169902
razorblade to je velká oběť práci! Doufám, že za to dostaneš nějaké bolestné.
razorblade Víš až teď si uvědomuji, jak hrozně strašná je tvoje práce, to je úplně sebezničující:-D:-D. Beznej smrtelník má šanci se tomu vyhnout. Ještě nechlastas? Nebo jedině za dva roky jít si zase odpočinout do lesa:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my