Sweet Potato to je čerstvé foto!?
Aktuální česká politická situace
Bohužel je. Blesk má fotoreportáž i z nakládání. Něco neuvěřitelně nedůstojného.
Sweet Potato proč ho nemůžou vzít na nějakou normální loď, tohle je fakt ubohý.
Edit - jo, už čtu, že na rybníku. Tak to ani plachetnice nepůjde. Ach jo...
Sweet Potato no...dobra zprava je, ze tu nohu mu zjevne neurizli, jak se jeden cas spekulovalo:D
Sweet Potato proč?! Proč?! Proč to dělá?!
Sweet Potato Já četla místo "Prezident si jízdu na člunu užíval..." pacient![]()
Sweet Potato
Je to drsný, ale soudnej člověk si v takovým stavu užívá Vysočinu v kruhu rodiny nebo jinýho pečovatele.
Tady u té fotky jsem myslela, že má svůj vlastní volant jako Maggie Simpsonová. ![]()

Bledule nemel by sedet vzadu? Myslela jsem, ze ti "duleziti" vedle ridice byt nemaji.
Kokoska Dopředu se asi líp nasedá - v jeho stavu.
Bledule
A kde má Maggie dudlík?
Bledule Jeden můj kamarád upravoval Zemanovi interiery aut. Zeptam se ho, jestli nedělal volant, ale kdysi mluvil jen o stolečku, a o stupatku (to asi v těch lepších časech):-D. Kdoví jestli teď nemá podepsanou nějakou mlčenlivost, to bude beztak držák na bažant a tak....
Sweet Potato nešlo by na dobrou noc dávat nějaké jiné odkazy?...hluboce se stydím za svého prezidenta a ted si to jeste rozkliknu
to je tak nedůstojné,trapné a ubohé...proč...PROČ????
Maureen Putin brazdi more na jachte a nas brezidentik by mel byt bez vody? Toz aspon maly cesky rybnicek a nafukovaci clun, ne?
Zajimalo by me, co si mysli ta Zemanova doprovodna jednotka, kdyz velitel ozbrojenych sil vyda prikaz k plavbe. Neco jako Jezis, uz zase?
Maureen Já to dala v 11 dopoledne, nesmíš do rizikových vláken na noc chodit.![]()
Ve večerních zprávách to teda vypadalo strašně, strašně! A ta fanynka která mu donesla flašku ![]()
A jaké jiné občerstvení po náročné plavbě by mu měla donést? Z bezinkové limonády by se mu určitě udělalao špatně![]()
Tak Lipovská bude za Volný blok taky kandidovat (a ne, z rady neostoupí). Už je panoptikum komplet?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my