Lidový prezident se sociálním cítěním: http://www.novinky.cz/domaci/360655-zemanuv-tym-si-nepral-aby-prezidenta-obsluhovali-handicapovani-uklizet-mohli.html
Aktuální česká politická situace
http://www.novinky.cz/komentare/361225-komentar-chudak-pan-ovcacek-jiri-pehe.html
Toto mě spíše pobavilo, jak pana Pehe moc nemusím, toto trefil.
Joo, já se nad tím dneska chechtala taky - chudák Ovečka, lítá jak hadr na holi ![]()
Vtipně napsané![]()
http://www.novinky.cz/komentare/361225-komentar-chudak-pan-ovcacek-jiri-pehe.html
Toto mě spíše pobavilo, jak pana Pehe moc nemusím, toto trefil.
Je to zaprodanec pražské kavárny. Hanba! Protože, jak každé malé dítě ví, novináři jsou debilové a žumpa a Myloš rozumí úplně všemu včetně Lebensbornu.
Ještě štěstí, že ty jeho bláboly už působí jen jako (slovy klasika) bzučení mouchy v mých uších. Na Nory asi taky, jinak by bylo lze očekávat minimálně ostrou diplomatickou nótu... ale bzučící masařce už nikdo nevěnuje velkou pozornost.
Jo, to bylo řevu, když Rowlingová (jen tak pro pořádek, čistě soukromá osoba) kritizovala česká klecová lůžka...
Ale už by tu masařku konečně někdo mohl rozmáznout o stěnu. ![]()
mě pobavila petice za zvýšení Ovčáčkova platu nebo snížení pracovních povinností.
Jdu jí hledat, přece toho chudinku nenechám dřít skoro zadarmo.
Ale už by tu masařku konečně někdo mohl rozmáznout o stěnu. ![]()
... sedí muška na stěně, na stěně, na stěně... vezmu já si plácačku, plácačku, plácačku... bude muška na...
Tak a teď mi to bude v hlavě znít až do večera ![]()
To by byla ale pořádná hromada... 
"Smrt všem vegetariánům a abstinentům" prohlásil dobře naladěný Zeman.
To už je snad poslední kapka, ne ?
Dál se vyjadřovat nebudu, nechci být kvůli vyhulenému alkoholikovi zavřená.
"To už je snad poslední kapka, ne ?"
Já mám neblahý tušení, že do dna během následujících tří let narazíme ještě několikrát. :/ Pěkně ve stylu "dokud nejsi na sračky, tak nerozjížděj tanec..."
A když víno neděláte srdcem, tak vyrobíte druhák, který prodáte Pražákům. A dobře jim tak," řekl Zeman.
Já už fakt nemůžu....
... do pražskejch kaváren ![]()
"Smrt všem vegetariánům a abstinentům" prohlásil dobře naladěný Zeman.
To už je snad poslední kapka, ne ?
Dál se vyjadřovat nebudu, nechci být kvůli vyhulenému alkoholikovi zavřená.
Napadá mě jediné:
To se fakt už nedá.
Navíc nějak nechápu, proč se nějakej mužik impregnovanej béžovkou vůbec stará o víno... dyk ten by nerozeznal krabičák od Chateau Lafite!
také si myslím, že on zrovna žádnej velkej znaakt jsem netušila, že člověklec nebude. Červený a bílý, to tak možná.
nevidí si do huby, ale nejlepší je, že jsem dneska na gyndě vedla politickou debatu s doktorem ( děláme to vždy) a nakonec jsme se kvůli tomu debilovi na Hradě pohádali. Fakt jsem netušila, že člověk, který byl v ODS, dokonce za Klause i v zastupitelstvu města, bude tvrdit, že Zeman je jediný politik, který říká pravdu.
Přece na starý kolena nezměním doktora ![]()
také si myslím, že on zrovna žádnej velkej znaakt jsem netušila, že člověklec nebude. Červený a bílý, to tak možná.
nevidí si do huby, ale nejlepší je, že jsem dneska na gyndě vedla politickou debatu s doktorem ( děláme to vždy) a nakonec jsme se kvůli tomu debilovi na Hradě pohádali. Fakt jsem netušila, že člověk, který byl v ODS, dokonce za Klause i v zastupitelstvu města, bude tvrdit, že Zeman je jediný politik, který říká pravdu.
Přece na starý kolena nezměním doktora ![]()
Tahle setkání s názorem zástupců vzdělaného lidu mě spolehlivě rozhodí ještě o dost víc, než Zemanovy kecy samotný. ![]()
hele, to mě napadlo hned, proč jen si nezašel na gáblík do Brodu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje