continuity eeeeeee... cože to "vystudoval"? To je neuvěřitelný!
Moc by mě zajímaly ty tweetnuté odpovědi ![]()
Aktuální česká politická situace
Isca Už to opravili.
andulka01 Ďi ďi ďi
Nesmějte se mu, třeba na to má diagnózu. ![]()
Sweet Potato Jak ze sebe udělat ještě většího dementa... Tak ale aspoň větší šance že Slezané jej volit nebudou :-)
janevim,jestli je to taková výhra. Jeho hlasy by se víceméně splachli do kanalu, ale kdyz to nehodí jemu, hodí to Vondrákovi z ANO.
Bledule Ďiagnózu.
Sweet Potato Dyjaknózu.
Všude je to stejné![]()

Sweet Potato no jasně, kdyby média neinformovali, žádná panika nevznikne ![]()
Ona tím tedy argumentuje i ta jejich vypecena vláda: kdyby lidi nenakupovali palivo, tak je ho dost.
Přísně vzato, proti této větě nelze z pohledu výrokové logiky nic namítat.
Hamáček jako Phil Marlowe, já umřu! ![]()
Zasmušilý drsňák na sirém vltavském břehu mezi rezavými vraky lodí, rozvážně promlouvající hovorovou češtinou (navíc nekonzistentně - nebylo snadný zvládnout celosvětové nebezpečí)
https://www.extra.cz/bizarni-parodie-colomba-hamacek-sklizi-za-predvolebni-klip-salvy-smichu-2d633

RoSa právě to sem nesu. Jak ten reflex moc nemusím, tak toto se jim povedlo. ![]()
Bože, ať už je povolbach.
Moták z metra.

continuity strašný
continuity jak je možný, že to té Bobině ještě někdo věří? Vždyť ona se snaží nacpat do jakýhokoliv obskurního spolku bez ohledu na ideologii a asi je pořád ještě dost lidí, kteří ji berou vážně. Jakto? Je tak přesvědčivá? To fakt nechápu.
bram Mně by nikdy nenapadlo, kam až je ochotná klesnout. Myslela jsem si, že je to přinejmenším inteligentní ženská.
rozhovor s juniorem.... DVTV
eeee, eee, jsem to nějak nepochopila?

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my