Flegr![]()
Aktuální česká politická situace
https://www.reflex.cz/clanek/reportaze/109495/vystrasit-mutaci-a-napichat-poslechnete-si-dramatizaci-nahravky-ktera-ukazuje-jak-babis-ridi-pandemii.html
Posledních 30 vteřin o Čau lidi je bohužel velmi pravdivých: novináři to čtou, hledaj tam blbosti, lidi to opisujou, má to dosah.
Dnes je světový den hozpodářských zvířat, škoda, že to nepadlo o týden později. Volby by měly hned jinej náboj.
Ta já už nevím, u Volného jsme si řekli, že je slabší duchem a toto?

continuity Co se ti nezdá? Jednoří, dvěří, třiří... a všecky otevřené!

Přemýšlím, jestli to už třeba není sofistikovaný tah. Čím víc hrubek, tím víc lidí se u toho zastaví anebo sdílí (jako třeba teď já). Nebo je to jen čirá hloupost? Takový bilboard přece musí projít přes x lidí, než se vyvěsí, ne? To na to nikdo neupozorní? Hm.
Torrah Taky bych řekla, nejvíc pro to mluví "liďi pro liďi". On Volný není tak vypatlaný, jak se prezentuje, ty scény v Parlamentu jsou dobře vykalkulované. Ale to Slezko prý opravili.
Schillerka tvítuje z mezinárodní výstavy pudlů.
Schillerka tvítuje z mezinárodní výstavy pudlů.
A teď zas rádoby dojemně od varhan.

Dnes se urodilo, tak vám toho sem dám víc. 

Taková blbost na Primě, Česko hledá superstar, pardon premiéra, ale Bureše by možná mohlo klepnout, když to nevyhraje. Minule si ho krásně namazal Rakušan. Já si s chutí kliknu.
Gross odstupoval kvůli bytu za pár milionů?
https://www.investigace.cz/pandora-papers-v-hlavni-roli-andrej-babis/
continuity současnou optikou byl Gross v podstatě slušnej kluk, co? ![]()
continuity Pandora.
Jeho chování k teportérům BBC jsi veděla? ![]()
Na tu dnešní debatu se začínám těšit.
Ale co si budem - koho z jeho voličů to bude zajímat?
bram právě to píšu ve vedlejším vlákně. ![]()
Ale dnešní OVM.
Rusnok držel dekorum, i když mu Moravec lecos podsouval, ale Hampl se do Dluženy opřel, i se k tomu sám přihlásil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my