martek01 Počkej, to se obrať na Kan
okey, počkám na vyjádření Kan

andulka01
A nejhorší je, že mi to ani nepřijde nereálné!!!
Z twitteru
cais@iamcais·18 hPřed 3 lety navrhovali Piráti snížení hranice pro vstup do sněmovny na 4 %. Dodatečně děkuji @jhamacek, že byl tehdy proti. ![]()
a ještě... takhle nás vidí svět, no perfektní.
Rob Cameron@BBCRobCZeman's spokesman didn't comment on the president's health today but did say he had apricot rolls for lunch and had ordered the wine sausages with potato purée for tomorrow. I make no comment whatsover except to say never, ever, ever assume anything in Czech politics.9:25 odp. · 12. 10. 2021·Twitter Web App71 Retweetů18 Tweety s citací945 Lajků
Kan a to mluvíme o Miloušovi?
martek01 Néeee! Němcová.
martek01 Jo ty jo, vždyť von tam nedaleko strašil i Miloš. Já bych se možná téhle lokalitě už pro příští Hrad preventivně vyhla:-D
martek01 Néeee! Němcová.
jo Božena :-D tak ta, co vím, prodala letitou řadovku na sidlišti a koupila vilu v centru, kterou zrekonstruovala. Víc nevím, ale zjistím.
btw. v mém okolí je velmi neoblíbená a nikdo nechápe, jak se mohla tak dloiho ve vercholné politice udržet, když nikdy nic neuměla (to poslední není můj názor)
a možná i proto už roky nekandiduje v ZR, ale v Praze, páč tady by ji moc lidí nevolilo
Karja no jasný, Milouš má chalupu v Novém Veselí, což je co by kamenem dohodil.... máme tady samý výkvět :-D
martek01 To mi pripomnelo, jak jsem na Jizerce patrala, kde je asi Strougalovo
. Myslim, ze ten jeste taky zije....
martek01 Právě, na to kandidování v Praze jsem se taky ptala a dostala jsem stejnou odpověď jakou píšeš ty.
martek01 Jo ty jo, vždyť von tam nedaleko strašil i Miloš. Já bych se možná téhle lokalitě už pro příští Hrad preventivně vyhla:-D
![]()
Tak jsem dnes zakoupila vinnou klobásu
.
Tak Betty Jako že hodláš kandidovat?![]()
Tak Betty ale nebudes to aplikovat nitrozilne, ze ne? ![]()
Polámal se Miloš Zeman,
ví to Lánská obora,
o půlnoci zavolali
ze Střešovic doktora.
Doktor klepe na Mynáře,
potom hledá Ovčáčka,
ptá se jeho bledé tváře,
kde ho máte, chudáčka?
Zavedl ho k Milošovi,
tak doktore, teď se snaž.
Doteď jsem ho léčil slovy,
třikrát denně otčenáš.
Doktor klepe na jatýrka,
bude chlapík jako rys!
Pookřeje věrný Jirka,
zase bude sranda s BIS.
Dali prášky podle rady,
prezident však stůně dál.
K tomu volby, změna vlády,
nic, co by si Miloš přál.
Čtyři stáli u sanitky,
pátý těšil neplakej,
dál tu budem tahat nitky,
na Hradě nám bude hej.
Máme na to z Ruska školu,
je nás málo, kdo to ví.
Až ho přijdou hledat SPOLU,
řekneme, že jenom spí.
Prislo mi to mailem
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.