Paris já nejsem doktor, ale jestli je na ARO, tak moje představa je, že tam teda buchty s meruňkama moc nepatří.
Buchty s meruňkama pro cukrovkáře ![]()
Paris já nejsem doktor, ale jestli je na ARO, tak moje představa je, že tam teda buchty s meruňkama moc nepatří.
Buchty s meruňkama pro cukrovkáře ![]()
barbucha Cukrovka mu dávno odešla přece!![]()
barbucha dyť mu přece cukrovka odešla :)
barbucha asi jako vinná klobása na cirhozu... to by byla čuňárna. Ovčáček si mohl vymyslet něco lepšího.
tarra bram kam odchadza cukrovka? Je to na vstupenku? Napozvanie?
Nevím kam, ale odchází v sobotu.
Janulik03 To ví asi jenom Zeman...prostě si jí nevšímal, jako by nebyla a ona takhle jednu sobotu odešla.
Kan proc myslis? Ja to nerozporuju, jen me to prekvapilo.
Nechci šířit drby, ale prý něco s pozemkama okolo Žďáru.
Jako někdo by to už měl zatrhnout, ten cirkus.
Tak oni ho vodvezou prakticky v kómatu jak bezvládnej pytel brambor (abych byla slušná), šupem s ním rovnou na ARO... abychom se za dva dny dozvěděli jak maká, jmenuje soudce, žere sladký buchty a venkoncem mu v životě nebylo líp.
Na tom ARO teda zabírá místo někomu potřebnějšímu?
Mezitim se dozvíme, že i v sobotu těsně před vodvozem vykonával státnickou činnost anžto pohovořil s Burešem a nasliboval mu prebendy. Pak patrně vyčerpáním omdlel.
Vzápětí je dementováno resp. časově upřesněno jmenování soudce a ještě předtím oficiální hlas praví, že se Bureš s prezidentem viděl. Hovořili spolu? "Viděli se, to je všechno co k tomu můžu sdělit." Pročež Bureš narychlo utíká zadním vchodem, místo co by se pochlubil čekajícím novinářům.
Kurva ale už! To nemůžou doprdele lhát aspoň trochu konzistentně a uvěřitelně?!
Kan pokud to je pravda, urcite to vytahnou. Pokud je to pravda.
Musím se nad sebou hluboce zamyslet - na vinnou klobásu jsem včera dostala tak strašnou chuť, že jí nešlo odolat. Jak si to mám vysvětlit?! Máme snad s prezidentem stejné choutky
!?
Trochu mě uklidňuje, že na buchty jsem si ani nevzpomněla
.
Hanka H my měli vinnou klobásu v pátek ![]()
Já už si od včerejška představuju, jak se vinná klobása plazí žilou. ![]()
martek01 hlavne všechna zjištění pište sem!
Já nemám teď čas číst ani noviny a sedim furt v aute, tak potřebuji nejlíp denní souhrn nebo všechny ty klepy na jednom místě.
Resp. když Zeman jmenuje z ARO Pitomia premiérem zjistím to jenom tady. ![]()
martek01 Tak když nic nevíš, tak asi nic není:-D.
continuity Nepřivolávej to!!! ![]()
Karja hele, já nečetla všechno, jen to, že bych něco měla vědět o pozemcích u ZR, dál do historie diskuze jsem nešla. Dáš mi nějaký shrnutí...?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.