Senat rulez! Konecne jeden kulturni projev po dlouhy dobe, dokonce se novinari smeli ptat
Aktuální česká politická situace
Už přiznali, že má syfilis?
Andrej je překvapenej.. ![]()
To si myslí, že mu to někdo bude věřit?
Já ale pořád nerozumím tomu, proč Mynář a spol tak strašně moc lžou i ve chvíli, kdy ví, že je opravdu hodně lidí, kteří ví, že je to lež... Když měli Zemana ještě zavřeného v Lánech, tak mohli tvrdit kdeco, my jsme jim nevěřili, ale asi nebylo moc lidí, kteří by přímo v tu chvíli mohli dokázat, že je to lež. Zatímco když je Z. v nemocnici, tak jim snad musí být jasný, že se ty lži brzy provalí...
Mynarovu akci jsem fakt nepochopila. Jako doufal, ze uveenka nebude zalovat?
... jo a taky se divím, že už teď nejsou všichni někde za horama.
Ja doufam, ze to mlceni nebylo za ucelem vyprovokovat nekoho k akci a otocit to proti nemu, ze neopravnene zverejnil informace.
Lav Jestli utichly Žalmy, tak už jsou v letadle...
999 teď jede latina

Vystrčil! ![]()
"Pan ka...pan vedoucí..."
![]()
continuity U nás se říká "zadkem může štípat hřebíky" nebo "už mu cvaká"
Tak nebo tak, boží.
A já si teda myslim, že Babiš v tom Vondráčka se všema jeho padesáti verzemi (ndjlepši byla ta rozverná, jak podpisoval vleže a přitom na něj mrknul
) klidně nechá utopit.
Sweet Potato ten nechá utopit všechny, bez mrknutí oka
Mynarovu akci jsem fakt nepochopila. Jako doufal, ze uveenka nebude zalovat?
Podle mě se snažil Vystrčila jen obyčejně zastrašit. Když ho dostatečně hlasitě obviní ze snahy o zviditelnění... tak asi doufal, že Vystrčil scvakne paty a bude mlčet. Blbej a sebevědomej je na to dost - navíc jim to s Nejedlým takhle pěkně fungovalo dlouho a u všech, nikdo si nedovolil jít proti nim. Ani Zemanová, jak jsme mohli vidět. No neklaplo to ![]()
Neměla jsem čas mimo domov sledovat politiku a večerní zprávy - jupííí, Vystrčil! ![]()
barbucha chtěla bych vidět, jak se na tu Vystrčilovu tiskovku tvářil, to by mě fakt zajímalo, jeho reakce. Škoda, že nám zůstane utajená.
Torrah Tipuju, že jak oživot přihazujou pod kotel debat "fuj senát, dávnomělbejtzrušenej". A že jich je taky dost.
Sweet Potato spíš doma tříská hlavou do zdi :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my