Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35684 příspěvků moje polička 19. října 2021 11:58
Reakce na andulka01:

Jo, nějak nikde není vidět Nejedlý... 

​To bys musela do Moskvy...

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:03

barbucha viděla jsem ho včera ve zprávách a byl i dobře oblečený, žádný strejdovský nepadnoucí oblek. Už se stylizuje do nadstranické role. Ten je schopen se distancovat i od Ano a lid mu to uvěří. Obávám se, že to dopadne špatně.

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:08

Mirka Jde mu fakt o hodně. A vzhledem k tomu, že je naprosto bez skrupulí, udělá cokoliv, aby nešel od válu. Bude to zlé, ale věřím, že to špatně dopadnou nemusí.

Offline Dadoo
11634 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:21

andulka01 hele, voleb jsme se taky báli a nevěřili, že by se to mohlo povést. A podívej.

S prezidentováním to bude stejné. Ono spoustu voličů těch propadlých stran taky moc dobře ví, co je Babiš zač. A taky mu všechno nevěří. resp vnímají jeho ostudné působení.

Takže věřím!!!

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:27

Neovlivni.cz :

... “Miloš Zeman osmdesát procent dne prospí. Je totálně vyčerpaný, protože nepřijímal skoro žádnou potravu ani nepil. Jeho spolupracovníkům bylo jasně řečeno, že šance na plnohodnotný návrat do úřadu je minimální,” uvedl pod podmínkou anonymity zdroj, který je detailně obeznámený se zdravotním stavem hlavy státu.

Další problém je, že Miloš Zeman ne vždycky rozpozná, s kým právě mluví. SeznamZprávy o víkendu popsaly, jak prezident oslovoval Viktora Orbána Andreji a mluvil na něj rusky. Neovlivní.cz zase získalo svědectví o nepříjemné situaci při nedávném jmenování velvyslanců, kdy prezident zapomněl, kdo vedle něj stojí." ...

Kdyby to nebylo k pláči, tak bych se velmi touto scénou pobavila

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:32

prďola Bylo by fajn jim kromě organizovaného zločinu a převzetí moci přišít ještě neposkytnutí péče a týrání svěřené osoby - tím myslím hlavně na ony dvě dámy příbuzné. 

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 19. října 2021 12:37

andulka01 Skutkově s tím naprosto souhlasím, z lidského hlediska si říkám, že kdo ví, jak to měli všichni nastavené a co všechno reálně zmohly Myslím si, že ta trojka hradních parchantů dokázala velmi dobře manipulovat jak samotným Zemanem, tak i jeho okolím. 

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:24

andulka01 

Tak si to připomeneme:

17.10. premiér Babiš v Čau, lidi - „Pan prezident v této chvíli nehraje žádnou roli. Proč Senát chce nějakou zprávu? Proč někdo potřebuje okamžitě vědět, jaký je zdravotní stav pana prezidenta? Bylo by dobré, aby tyhle nechutnosti skončily.“

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:25

A proč tak najednou?! Proč to těch 7 let nikomu nevadilo?

Offline Korsičanka blogger
13450 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:27

prďola Myslím si, že ta trojka hradních parchantů dokázala velmi dobře manipulovat jak samotným Zemanem, tak i jeho okolím. 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:30

jeste neco k volbam, Piratum a tak.. mluvi mi z duse Weigl

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:31

prďola teď sem s tím jdu. Hlavně že u toho celou dobu asistoval

A potěšil Kalouskův koment: Tohle je velmi dobrá zpráva. Ne snad proto, že by se pan premiér umravnil, z toho ho nepodezírám. Dobrá zpráva je to proto, že gangsteři jednoho společného zločinného gangu se začínají navzájem shazovat a likvidovat. To se pak vždycky spravedlnosti vítězí snáze..

Offline andulka01
12793 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:33

No a VK junior teda perlí... To je tak dobře že šel od válu!

Offline Malenge
4835 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:36

andulka01 nebudu dávat zeleného smajla, nebudu dávat zeleného smajla, nebudu ...

Offline Kokoska
34708 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:36

Ale to je klasicka babisovstina. Ja nic, ja jsem o nicem nevedel, ja jsem u niceho nebyl.

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:38

andulka01 jj, sledovat teď tu smečku, jak se bude navzájem požírat a shazovat, aby si každý z nich zachránil vlastní kožich - to bude na jednu stranu na poblití, na druhou stranu docela velká satisfakce

13450 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:40
Reakce na andulka01:

A já ho dám!

No a VK junior teda perlí... To je tak dobře že šel od válu!

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:41

viktorka_od splavu ale piráti voliče neztratili, jejich voliči nekrouzkovali tolik, jako voliči starostu. Jsou na to už analyzy, není potřeba dojmologie. 

Jinak kdyby mi pokaždé, když nevolic PirStanu někde vysvetluje, jaké by z toho měla tato koalice vyvodit důsledky, dál někdo korunu, už jsem docela za vodou.

Úplně mě baví, když straně s nejvíc transparentními strukturami a největším vlivem členů na dění v ní, někdo vysvětluje, jak nás chce obrat o svobodu.

Progresivní levice je normální politický směr a jako takový má mít svoje zastoupení. myslím si, že mají být slyšení a vyslyšení, protože pro některé lidi jsou věci, které prosazují, důležité. A ne, není to nesvoboda. Já vůbec nechápu, kde se to bere, že sociální rovnost lidi znamená nesvobodu. 

13450 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:43

continuity  Nevím, proč někdo stále nabízí černé vize...

Offline Allysa
893 příspěvků moje polička 19. října 2021 13:43

continuity Hezky řečeno.