Kokoska :-) to mě taky napadlo. A že se novináři mají chovat slušně a dopřát panu prezidentovi klid a víc říct nesmíme.
Garfie Asi jak píšeš.
notna Že 28.říjen nebude, tipuju.
Sweet Potato tak, nic jiného ani říct nemůže. Tři věty, za minutu a půl hotovo. Bez dotazů, samozřejmě ![]()
Sweet Potato Hele, ale to by nikoho nezaskočilo, ne?
Měl by oznámit, že show must go on a tentokrát ty pimprdlata vodšefuje sám ![]()
To na mě vyskočilo na fcb a normálně rozbrečelo. Ve světle politického marastu, co nás ještě všechno dožene ekonomicky (ona montovna Evropy) a také jsem nahlédla zase do úplně jiné sociální bubliny a se mi neudělalo dobře. A já se tak moc snažím mít tuhle zemi ráda.
prďola Asi si to chce ještě užít, pískne a novináři letěj.
Sweet Potato Já mám spíš strach, že řekne, že vyznamenání bude předávat on (Mynář)
andulka01 to je fakt úžasný! ten song znám, ale v této podobě je to bomba!
i když asi dost pesimistická
andulka01 Michal Prokop a Framus Five a Kolej yesterday
. U toho vždy brečím já.
prďola Hodně dost
Celé si to poslechnu radši někdy jindy.
To na mě vyskočilo na fcb a normálně rozbrečelo. Ve světle politického marastu, co nás ještě všechno dožene ekonomicky (ona montovna Evropy) a také jsem nahlédla zase do úplně jiné sociální bubliny a se mi neudělalo dobře. A já se tak moc snažím mít tuhle zemi ráda.
Tak zas neblbni. Buď ráda že žiješ v zemi, kde jsou lidi který uměj natočit tak dobrej klip, napsat pěknej text a složit krásnou muziku, a eště tak zpívat... ![]()
Navíc tohle zhnusení dobou neni nic novýho, se podívej na skuhrání 450 let starý - teď se hojně cituje, a jako by bylo psaný včera:
Znaven tím vším, já chci jen smrt a klid,
jen nevidět, jak žebrá poctivec,
jak pýchou dme se pouhý parazit,
jak pokřiví se každá čistá věc,
jak trapně září pozlátko všech poct,
jak dívčí cudnost brutálně rve chtíč,
jak sprostota se sápe na slušnost,
jak blbost na schopné si bere bič,
jak umění je pořád služkou mocných,
jak hloupost zpupně chytrým poroučí,
jak prostá pravda je všem prostě pro smích,
jak zlo se dobru chechtá do očí.
Znaven tím vším, já umřel bych tak rád,
jen nemuset tu tebe zanechat.
![]()
barbucha Ok, na umírání to není, díky ![]()
andulka01 to je hezký. A přesný. A dokonale vystižený, včetně té Cibulkové.
Turduspilaris vyznamenání udělené Zemanem a předané Mynářem, to by bylo silné spojení, to bych fakt chtěla!
barbucha moc příhodné! Skoro z toho až mrazí, jak za ta staletí nic nového pod sluncem :(
Viď. Já si na to vždycky vzpomínala v nějakým blbým období, jak je to furt použitelný (a přesný a výstižný). Navíc ty sonety jsou prostě krásný.
A jejda! Kdo by to byl čekal...https://www.forum24.cz/nez-nam-na-to-prijdou-aneb-vlada-narychlo-kupuje-skartovacky
andulka01 a jak se to hned roznese ![]()
andulka01 Michal Prokop a Framus Five a Kolej yesterday
. U toho vždy brečím já.
Mně se moc líbilo, jak na vznik písně Kolej Yesterday vzpomínal Luboš Pospíšil v nějakém nedávném vzpomínkovém pořadu. Pro mě další Pan Zpěvák - v jeho nejlepších letech hlas jako laser! ![]()
prďola Pospíšil a Karina! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.