andulka01 Jen ten diplomatický. A má na to týden...
Heh, Mynář se právě vyjádřil "Zeman mne jmenoval a jen ten má právo mne odvolat"
Nikdy neodstúpim, nikdy! Zapamätajte si to!
andulka01 Jen ten diplomatický. A má na to týden...
Heh, Mynář se právě vyjádřil "Zeman mne jmenoval a jen ten má právo mne odvolat"
Nikdy neodstúpim, nikdy! Zapamätajte si to!
A co takhle?

Sweet Potato nejhorsi je, ze spouste lidi jsou tyhle informace uplne ukradeny
Sweet Potato Kdo s čím zachází... Šlouf byl zmetek a zmetky vychoval. Mám v tomto případě zcela konkrétní osobní antipatie, takže dobře mu tak. Akorát my si to nezasloužíme.
A jo, je smutný, že to spoustě lidem vůbec nepřijde strašný. Jakoby tohle šíbrovství, lobbying, kamarádčovství byly naprosto legitimní způsob politiky.
continuity pan Weigl napsal komentář a zřejmě Piráty nemusí. S jeho hodnocení "Pro Českou republiku je to dobře..." nesouhlasím.
https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-zdravi-andrej-babis-nemocnice-ustredni-vojenska-nemocnice_2110201403_sto
50 dní, které otřásly zdravím pana prezidenta.
"Ovčáčkovi zakázali psát žalmy" ![]()
Sweet Potato to se mi libi nejvic![]()
No celé je to dobré:
"Slibovalo se mu, že když půjde nyní do nemocnice, bude na ten svátek v kondici,“ říká další hradní zdroj.
To se slibuje malým dětem, co nechtějí užívat léky.
711990
Přesně!!! Sweet Potato Shrnutí je výborné, docela s radostí jsem si početla!
Jak jsme tady probíraly možnou prezidentku, tady je debata možných kandidátek.

Sweet Potato Směju se jak blázen. Mohl by Padevět být druhou Sibylou?![]()
Asi je to starý a já se to dočetla až teď na DeníkuN. Šéf bezpečnosti na Hradě Novák nemá bezpečnostní prověrku
Toto je fakt neuvěřitelný.
Se teda momentálně cítím jako mimoň. K čemu je dobrý, když novináři pustí do světa, že BIS a policie má v plánu vyslýchat konkrétní osoby. Jim dávají zbytečně echo, ne? ![]()
že BIS a policie má v plánu vyslýchat konkrétní osoby. Jim dávají zbytečně echo, ne?
Anebo to má vyburcovat ty konkrétní osoby, aby v zoufalství začaly střečkovat - to člověk nadělá nejvíc blbostí![]()
jerry Tak snad to má nějaký účel.
A odpoledne opět bude tiskovka KPR. To jsem teda zvědavá, co řeknou.
notna Já se domnívám, že dotyčné osoby o tom už také vědí, asi je nepřepadnou někde nečekaně, ale pozvou si je k výslechu. Kdyby mělo jít o přepadovku, novináři se to zřejmě nedozví předem (a pokud někdo má tak dobrý zdroj a zveřejní to, tak je to pako).
notna ze Mynare muze odvolat jen prezident?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.