barbucha Pražský tetiny vybíraly? To zas bude cirkus.
Aktuální česká politická situace
Nedávno tu proběhlo, jak Peterková žebrá o penize aby měla na právníky a pokuty. Tak už se bát nemusí, je záchraněná. ![]()

Dadoo
Právník amatér, co si nechá zaplatit starými novinami a fyzickou náklonností. Zdá se, že Peterková může být v klidu.
Dadoo Gothajský salám a nevypotřebované parfémy! ![]()
Sweet Potato no právě.. Jsem si totiž říkala, že kdyby tu někdo třeba potřeboval nějakou právní radu.. ![]()
Neprojdou! ![]()

...a utečou![]()
Sweet Potato jerry no hele, třeba si myslí, že si takhle najde nějakýho chlapa..stylem "to bylo, aby z toho množství se aspoň jeden nedal ulovit"
jerry Spíš nám vyhlásej válku! ![]()
Sweet Potato Neee - NATO vydá prohlášení, že ČR nemusí navyšovat rozpočet 2% HDP na obranu, protože naše obranné systémy jsou ultrabrutální a efektivní ![]()
Aby to ale pak nebyl válečný zločin![]()
Proč mi ta ženská s drsným pohledem a chcíplou veverkou a leopardím šátkem kolem krku připomíná Xenu ve výslužbě?![]()
jerry Protože máš nebetyčnou představivost! Mně připomíná smutnýho klauna ![]()

SunEclipse Američana z vojenského konvoje? Leda že by ho okamžitě obrátila na víru pravou, rudou.
andulka01 co víš co se ji honí v hlavě..z mládí si pamatuje, že vojáci jsou sexuchtiví a že Američani jsou zazobaní, tak si myslí, že má šanci na terno ![]()
SunEclipse no jo, ale to se o padesát let zpozdila. Protože v koloně důchodci asi nebudou. ![]()
SunEclipse a rozdávali žvejkačky a silonky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje