Asi to patří víc do stížnosti, ale je mi špatně z mého zaměstnavatele. Dnes jsme dostali doporučení nesdilet, veřejné nevyjadrovat podporu Ukrajině. Majitel má v Rusku podnikatelské zájmy.
Aktuální česká politická situace
Malvin Tak z toho by mi bylo hodne spatne.
Jos myslela jsem, že pracuji v slušně firmě. A ono ne.
Žeby nás z toho pro tentokrát vysekala Čína?
Četl jste k tomu někdo něco?
Ne, kde?
Rusko uz vyhrozuje i Finsku a Svedsku kvuli vstupu do NATO.
To se dalo čekat - myslím, že na Finsko si Putin brousil zuby a na pobaltské republiky taky. Nikdy nezkousnul jejich samostatnost a tuplem jejich přijetí do EU.
Malvin
tohle teda do našeho světa nepatří
continuity na newstream.cz něco je, ale vůbec ten zdroj neznám a dostala jsem se k tomu z jiného pochybného zdroje. Čína chce stopnout Rusku finance, pokud nedobyde Ukrajinu rychle nebo nezačne jednat diplomaticky.
continuity myslis tohle ? mezitim se zas nechal slyset, ze se soucasnou ukrajinskou vladou vyjednavat nebude ani nahodou
Sweet Potato Přihazuju!
Sdružení CZ.NIC, národní správce domény .cz, přistoupilo ke zcela mimořádnému kroku a po konzultaci s bezpečnostními složkami státu zablokovalo provoz domén Aeronet, Protiproud, Ceskobezcenzury, Voxpopuliblog, Prvnizpravy, Czechfreepress, Exanpro a Skrytapravda.
Intel, Dell and Lenovo corporations have suspended shipments of products to Russia.
Fíla je borec!
Voldemort na Hrad!

Malvin ach jo, moc ti rozumím.
Kokoska na Radiožurnálu říkali, že víc než 60 procent Rusů věří, že Ukrajina je nacisticka.
Ono tomu věří dost lidí i tady. ![]()
A tvojefirma - co říct... ![]()
Tady k té Číně
Teď mluví o bratrech Kličko. Jejich zapojení představuje pro spoluobčany obrovský impuls a podporu.
Symbolicky význam.
To musí být htozný prozření ![]()
moora jj,díky moc.
BREAKING: German Finance minister says Berlin is open to cutting Russia from SWIFT. Previously Germany had opposed such an action.
Je to pravda?
Dadoo díky, to je teda článek toho samého člověka.
Lukáš Kovanda hlavní ekonom Trinity bank.
Sedláček byl vždy trochu výstřední, ale teď má pravdu.
Tak pry zmrazili majetka Putina a Lavrova. Bohuzel si myslim, ze oni a jim podobni maji sve jmeni rozstrkane po celem svete i pod cizimi jmeny, takze jim to az tak neublizi.
continuity Četla jsem to odpoledne a taky si to myslím. Tomáš byl dycky zvláštní, ale jeho rozbory velmi inspirativní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“