Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:30

brrr póza? Mně to přijde jako symbol. Brání všichni. 

Offline Černá kočka
1713 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:31

nonemy Já si neumím momentálně představit praktickou realizaci toho co navrhuje Rychetský, jak zatknout diktátora, který je u moci a dostat ho před soud. Soudy se odehrávaly až bylo po všem, není vyloučeno, že na něco  takového ještě dojde, ale vůbec to neřeší aktuální situaci, kdy je VP u moci a umírají kvůli němu stovky lidí.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:32

Kan třeba ty?

Kolikrát v životě si potřebovala swiftovou platbu?

Já asi 3x celkem, od zavedení SEPA už ani jednou. 

Offline andulka01
12613 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:33

brrr Symbolika v takové době je strašně důležitá. A pokud má za sebou funkční tým...

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:33

Dadoo Popravdě není možné aby bránili všichni. Někdo to město musí řídit, řešit problémy, které ty útoky přinášejí, obzvlášť, když je město plné civilistů. To je hlavní úkol a odpovědnost starosty. Co se stane když ho někdo zastřelí, kdo v tom městě bude rozhodovat potom?

razorblade Nevím, jak se řídí město pod palbou, ale předpokládám, že by se přece jenom nějak řídit mělo.

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:35

andulka01 ja taky.Kdyz jsem to psala, tak mi prislo, ze nic jineho nebude. Ted uz aspon vzdusny prostor a tak. 

Podle me vetsina lidru cekala, ze to za den skonci. 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:36

Černá kočka dal by se odsoudit v nepřítomnosti. Ale nějak nevím čemu by to pomohlo. Je to deklarativní krok, silně to už odsoudili všichni, horem, dolem. Putinovi je to jedno, i když mu zakážeme vstup do EU. On sem teď rozhodně nepojede. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:37

continuityAha, takže předpokládáš, že nevím co to je a nepoužívám a ty ano, takže si lepší. Bravo!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2022 16:38
Reakce na Kan:

continuityAha, takže předpokládáš, že nevím co to je a nepoužívám a ty ano, takže si lepší. Bravo!

​Cože???

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. února 2022 16:38

brrr souhlasím, řízení města v krizi je taky druh boje/obrany. 

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:39

Boze, je fakt konec sveta, ze by se Zeman fakt probral, nebo ja upadam. Na sankce mame stejny nazor.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:43

Kan to sis z toho vyčetla něco, co tam vůbec nebylo. 

Mě už ta diskuze na téma, jak ztrestat všechny Rusy nebaví a nebudu už na to dále reagovat. Jen upozorním, že je to docela tenký led. Že je kolektivní vina špatně, jsme se domluvili už kdysi dávno a melo to dobré důvody. 

Offline Dadoo
11607 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:43
Reakce na andulka01:

brrr Symbolika v takové době je strašně důležitá. A pokud má za sebou funkční tým...

​Přesně tak.. 

Online Pinot Noir
29242 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:44
Reakce na Kan:

Jako vtip dobrý.

Offline andulka01
12613 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:45

Candance No tak teď to vypadá, že celej svět prostě čeká že to skončí pozítří až bude Putin u hranic se Slovenskem Odmáznem si nějakou tu humanitární pomoc, přijmem pár uprchlic s dětma, dáme nějaký sankce a hotovo. Hlavně že máme svůj klid. A za půl roku budeme znovu koukat a nevěřit, že si mužik došel pro další zemi.

Offline Garfie
27853 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:47

razorblade oho, aha :-) jak sleduju několik zdrojů najednou, se mi to nějak spojilo.

brrr Víš co, možná je to póza, ale myslím, že jako symbol pro ostatní je to fajn. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:49

Garfie mne bohuzel uz druhej den protyka hlavou jen Ukrajina. Porad sjizdim twitter

Offline Černá kočka
1713 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:49

brrr Někde medii proběhlo, že město má schválený evakuační plán podle kterého postupovat, tipla bych si, že téměř třímilionové město má i nějakého krizového manažera (spíš celý tým) pro tyto situace.

Souhlasím s Andulkou, že ochota Kličkova postavit se k tomu čelem hodně bojovníků povzbudí a v záležitostech evakuace apod. ho může zastoupit jak tým tak místostarosta.

Offline Candance
5602 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:50

andulka01vidim to uplne stejne. Je mi zle. Nikdo neudela nic. Pro Slovensko, pro Polsko ani pro CR. Maximalne kazdy pul rok se budeme divit a prekvapeni a ulozime dalsi sankci. 

Offline brrr
12068 příspěvků moje polička 25. února 2022 16:56

Černá kočka Garfie Já jsem schopna Klička i pochopit, ale stejně si pořád myslím, že člověk v jeho pozici patří jinam.