Pan starosta![]()

Pan starosta![]()

continuity Je to těžký, kolektivní vina se nemá uplatňovat.
Ale co proboha donutí okolí Putina zabrzdit? Pouze a jenom nepohodlí a nespokojenost, zvláště těch bohatších.
Rusové (armáda) taky neřešej, jestli v tom zasaženým sídlišti a školce náhodou nebyli ukrajinci co s nimi sympatizují...
andulka01 souhlasim
andulka01 tak, že se Rusi chovají jako zvířata, ještě nemusí znamenat, že se tak budeme chovat my.
Došlápnout si na ty bohaté oligarchy je v pořádku, všichmi si také, že se ty sankce uplatňují na lidi, kteří invazi otevřeně podporují. Duma, mluvčí, Putinovi spolupracovníci.
Osobně si myslím, že běžnému občanovi je SWIFT ukradenej. Resp. kolikrát v životě použil swiftovou platbu běžný Čech? A co vůbec běžný Čech, co Swift přesně je?
Nakonec nejvetsi sankce bude zruseni ucasti Petrohradu v Lize mistru.
Konečně: Zablokované byly stránky Aeronet.cz, Protiproud.cz ,Ceskobezcenzury.cz, Voxpopuliblog.cz, Prvnizpravy.cz, Czechfreepress.cz, Exanpro.cz a Skrytapravda.cz.
continuity A pak tu máme velký spousty drobných bohatších Rusů, kteří tak nějak lavírují. Bohužel osobní zkušenost - nemovitosti, ulitý prachy sem pro případ až se Putin zblázní. Dům si od ukrajinských dělníků postavit nechali, to jo. Ale útok na Ukrajinu schvalují. Fuj, tyhle lidi mi byli na svatbě!!! Teda ne z mého přání.
Jako, po olympiádě v Pekingu samozřejmě stále zůstává pachuť, ale toto je sympatické:
The IOC EB today urges all International Sports Federations to relocate or cancel their sports events currently planned in Russia or Belarus. They should take the breach of the Olympic Truce by the Russian and Belarussian governments into account and give the safety and security of the athletes absolute priority. The IOC itself has no events planned in Russia or Belarus.
In addition, the IOC EB urges that no Russian or Belarussian national flag be displayed and no Russian or Belarussian anthem be played in international sports events which are not already part of the respective World Anti-Doping Agency (WADA) sanctions for Russia.
Vysvětlí mi někdo, proč by nešel aplikovat návrh Rychetského, aby byl Putin vydán před mezinárodní tribunál a souzen jako vrah?
Mně to prostě hlava nebere, jak může jeden jediný člověk toto způsobit a nikdo na něj nemůže. Jako nemám o jeho okolí žádné naivní představy, ale myslím, že to zlo stojí na něm a bez něj by se to celé zhroutilo jako domeček z karet a žádná válka by nebyla (dokud by tam nedosedl další Rus magor).
Osobně si myslím, že běžnému občanovi je SWIFT ukradenej. Resp. kolikrát v životě použil swiftovou platbu běžný Čech? A co vůbec běžný Čech, co Swift přesně je?
Ale tady přece nejde o běžného občana, ale o korporáty, finanční instituce a firmy, a ti všichni jedou skoro výhradně přes swiftové platby. Ne, že by neměly jiné možnosti (Eurogiro, Skrill, PP), ale hlavně finanční instituce by to rozhodně pocítily.
prďola pred chvíli si tomu běžnému občanovi chtěla zabavovat nemovitosti.
Jinak se vlamujes do otevřených dveří, já jsem za odpojení swiftu, už jsem to i psala, minimálně je to demonstrace nějakého odhodlání.
Zajímavé, že používání Revolutu nevadí. Sberbank je na sankčních seznamech od roku 2014 a začalo to všem vadit až dnes?
Pro příznivce vlakfestu.
https://www.facebook.com/330300677172097/posts/1768996129969204/
razorblade Je to borec! CNN: "How long co you think you can hold out?" "Forever." ![]()
continuity "Běžným občanem" jsem reagovala na to odpojení swiftu, protože to by opravdu nebylo namířené proti jednotlivcům.
razorblade Garfie Mi to připadá od pana starosty jako póza. Myslím, že starosta má spoustu jiné práce než bránit Ukrajinu s kvérem v ruce. Měl by se starat o funkčnost města, případně třeba o evakuací lidí, o koordinaci apod. Mám pocit, že tam je podstatnější aby byl.
Garfie tohle rekl zase exprezident Porosenko, kterej vede nejakou obrannou skupinu. Tohle je statosta Kyjeva Klicko. Byvaly boxer. Bojovat sel i jeho bracha.
continuityKdo je běžný čech?
Candance Byla bych pro selý soubor opatření. A repre ruských sportovců nevyjímaje, prostě nelze reprezentovat agresora, nelze hrát s agresorem, nelze jet hrát k agresorovi. Že to poškodí sportovní kariéry? Hmm.. a?
brrr zrovna od nej mi to jako poza uplne neprijde. On neni Hrib.
A popravde, ja se neumim uplne vzit do toho, jak se ridi hlavni mesto, kdyz na nej utoci nepritel. Tak moznou mitu pozerszvi ani neposoudim
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.