V pátek jsme se viděli s kamarádem z Ukrajiny, má už české občanství, ale část rodiny stále na Ukrajině. Naštěstí teď už jsou bezpečně v ČR. Ukazoval nám nějaká videa, co se sem ani nedostanou, je to strašný, strašný
musela jsem ho poprosit, aby už nám to neukazoval. Nespala bych do konce života. Brečela jsem, když to začalo, pak cítila zklamání a smutek, teď vztek. Doufám, že ten parchant skončí před mezinárodním soudem.
Aktuální česká politická situace
continuity Tady bych nesouhlasila, ti žoldáci jsou speciálně cvičení právě na vyhledání a likvidaci. Obyčejný ruský oddíl Zelenskyho nemá moc šancí dostat, ale tihle bohužel jo, o hodně větší. Mají jediný úkol, nemusí se párat s detaily, jsou cvičení, zkušení, organizovaní a mnohem lépe vyzbrojeni pro daný úkol, podléhají jasnému velení. A nedělám si iluze, že by Wagnerovci nebyla hrůzná sebranka vrahů a hrdlořezů.
Garfie chápem ťa, tiež by som nebola proti
andulka01 Sdílím tvoje obavy, co se Zelenského týká. :-(
Tabea rasaNori Já si dodnes pamatuju, jak jsem byla zaskočená ze zpravodajství v Japonsku, když jsem tam byla poprvé. Na prvním místě byla JV Asie, pak Austrálie, pak zbytek Asie, Amerika a Evropa až někde na chvostu. Bylo to pro mě hrozně zvláštní, ale pomohlo mi to uvědomit si, že nejsme pupek světa!
Já věřím, že Ukrajina má na místě podporu, o které nevíme. Určitě Putinova armáda nejsou jediní elitní vojáci světa. Chci, aby to tak bylo. Třeba se to jednou dozvíme, nebo naše děti se to dozví.
Fantastické vlákno o vojenské taktice a proč se na Ukrajině děje, co se děje. Je to teda minimálne na čtvrt hodiny i bez slovníku, ale stojí to za každou minutu.
výborný, díky.
dynda Taky moc chci aby to tak bylo ![]()
A nemyslím, že je putinova armáda elitní... jen velká. Spíš jde o ty speciální (soukromé) oddíly.
dynda V tohle taky doufám (a pevně věřím). Ono to tak trochu i vypadá z venku.
Teď jsem myslela ty Wagnerovce. Určitě z nich jde strach, stejně jako šel z Čečenců, ale nejsou jediní na světě. Doufám, že je toho hodně, co na tu západní stranu nevíme.
andulka01 Sdílím tvoje obavy, co se Zelenského týká. :-(
Tabea rasaNori Já si dodnes pamatuju, jak jsem byla zaskočená ze zpravodajství v Japonsku, když jsem tam byla poprvé. Na prvním místě byla JV Asie, pak Austrálie, pak zbytek Asie, Amerika a Evropa až někde na chvostu. Bylo to pro mě hrozně zvláštní, ale pomohlo mi to uvědomit si, že nejsme pupek světa!
Přesně, kašlou na nás stejně jako my kašleme na ně.
andulka01 ti žoldáci jsou na Ukrajině už týdny, teď jsme se to akorat dozvěděli. Zelenskyj už v sobotu (?) říkal, že je cíl číslo jedna.
continuity Aha, ok, díky.
Garfie Taky se o nej bojim, ale uz ted je neuveritelny symbol. A jestli ho zabiji, tak padne "neporazen" a verim, ze Ukrajinci nepolevi. V Afghanistanu to byl Ahmad Masud, dostali ho az atentatnici pred 11.zarim. Putin musi zurit!
Jos z toho mám celkem obavy, zuřící šílenec...
Doufam, ze tohle brzo skonci, dopadne to dobre a Forsyth o tom bude moct napsat super roman. Btw... o silenci v kremlu uz jeden napsal, Ikona, ale tam se neharasilo jadernejma zbranema a slo tam spis o rasismus/neonacismus. A tam se teda cecenci postavili na spravnou stranu. :)
Ty jo, Petr Čech je takovej picus Tohle řekl ve zpravodajství před zápasem Chelsea
„Nemůžeme popřít, že je zde konflikt ve válce v Evropě, což zasáhlo všechny lidské bytosti. Všichni lidé myslí na ty, kteří trpí. Stejné je to u nás v klubu, doufám, že se situaci vyřeší co nejdříve. Jako klub se snažíme připravovat na zápas jako normálně, ale samozřejmě je to vyrušení. Nejen pro hráče, ale pro všechny na světě,
Ještě řeknu sambovi ať mi to nekde sjede celý a přečte další ty zblebty v tom fotbalovým světě, jestli ho nějak neocernuju, e nemyslím si. Ale chápete to? Normální picus, prostě ani jedno konkrétní slovo, všichni tropej že jo! Prachy nesmrdej. Picus, měla jsem ho ráda, ale doufám že si už nikde jinde než v Chelsea ani reklamě nevydělá. Debil.
razorblade Čečenci od Dudajeva jsou na správné straně, ti jsou v Donbassu už taky nejakou chvíli.
nevi nekdo v jaky aplikci je to udelany? to asi neni rucni prace.

https://www.novinky.cz/internet-a-pc/bezpecnost/clanek/hackeri-skodi-na-ukrajine-cele-skupiny-se-pridavaji-na-stranu-ruska-40388627 Hackeři
andulka01 jinak, ještě před týdnem si všichni mysleli, že je ruská armada elitní. Ukrajinci jim ukázali, že nikoliv. Dokonce jsem četla ještě v sobotu i názory, že problém přijde, když Putin konečně pošle ty elitní složky.
Přečti si to vlákno, co jsem odkazovala. Je to tam dobře vysvetlené, jakož i to, proč Ukrajina už vyhrála
, ať to teď dopadne jakkoliv.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje