Karja ten Čech mě teda zklamal...
Aktuální česká politická situace
Lenka22 Jako přesně, když je takovej prizdisrac tak se měl hodit teda marod!
Volací znaky amerických armádních strojů. Takže asi je můžou měnit ![]()

a strašně mě zklamali ti hackeři, to bych nečekala. Nějak tak beru jako samozřejmost, že každej (kromě Rusů) chápe, kdo je agresor, ale ono zdaleka ne.
ice to bude nějaký editor fotek, podobné věci umí např. Zoner.
Tohle se mi nelíbí, snad nechystají něco masivního?
Karja FIFA ruským fotbalovým klubům zakazala hrát pod vlajkou Ruska. Ale jinak normálně budou jejich zápasy dál. To je sankce, panečku! ![]()
Kokoska vcera, kdyz jsem cetla, jak se Kyjev drzi a bojuje a dava Rusku co proto, me okamzite napadlo, ze ho budou chtit srovnat se zemi.
aby jim ukazali. Snad ne.
Kybernetické útoky ruských hackerských skupin už byly zaznamenány pred invazi. Jo to tam celé složitější, část těch skupin je přímo financována státem i ty nezávislé jsou samozřejmě v podpoře UA velmi zdrženlivé.
Že teď přijde další vlna se dá očekávat, píšu to už od minulého týdne, buďte opatření, aktualizujete, hledejte si na co klikáte.
notna už je v FIFA prý odpálili. Spousta klubů proti Rusům odmítla nastoupit.
notna tweetujme na FIFA, pod tlakem změní názor
notna Jo sambo se nad tím tady taky rozcikuje už od patku. Někde byl snad protest/podpora obou týmů na začátku zápasu Barcelony a UEFA to zakázala vysilat. Na Cecha si prej máme den dva počkat, že ho někdo pěkně zdrbne a shrne to celý.
My máme nějakej urgentní rodicak teď nahlášenej na středu, já vám říkám, že to bude to branný cvičení.
Kokoska no to se nelíbí ani mě,je to určite horší zpráva než ti Wagnerovci. asi bych brala nohy na ramena, otázka zní, jak moc jsou schopni Ukrajinci Kyjev evakuovat, včera to prý nešlo. ![]()
Lamicka Srovnat Kyjev se zemí.. pane Bože, tohle přece ne
Ale bohužel to dává smysl, jak tu mluvíme o symbolech - Kyjev je symbol, centrum odporu, je těžké bojovat, když ti ho vezmou.
continuity Kyjev je prý obklíčený, není kudy evakuovat. Sakra sakra sakra, jsem 1/4 ukrajinka, v Kyjevě mám velmi vzdálené příbuzné, děda mi o nich vyprávěl.
Lamicka podle me srovnat Kyjev se zemi by nebylo tak jednoduchy, kdyz vidime jak blbe jsou vyzbrojeny, je to trimilionovy mesto. A navic jim musi bejt jasny, ze to uz by pro zapad mohla bejt ta povestna posledni kapka
No oni hlavně nechtějí odejít. Respektive ti, kteří chtěli, tak už asi většinou odešli. Kamarádka mi napsala: Kam bychom šli? Ukrajina je náš domov. Nemá děti, je odhodlaná v Kyjevě zůstat.
Známý s dětmi odešel z Kyjeva hned na začátku, ale teď váhá kousek od slovenské hranice, jestli děti poslat k příbuzným do Čech.
(Je to strašný, ať dělám co dělám, furt na ně na všechny myslím.)
andulka01 no včera psali, že to nejde, dnes to zas nějak upravovali, je to nepřehledné. Jestli Rusi Kyjev obklíčí a zároveň tam něco hodí, tak to bude genocida.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje