Tak Betty Tak ať radši ušetří čas a sedí doma. Zbytečně přidělá práci volební komisi.
Aktuální česká politická situace
viktorka_od splavu To doufám
Já už přečetla a hlavně zhlédla takových materiálů o generálovi, že jsem měla jasno už v 1. kole
Odpovídá bez zaváhání na jakoukoliv otázku a nevykrucuje se. I o svém soukromí, rodičích, dětství...Jasná volba rozumného chlapa.
. svedomi by mi nedalo k volbam nejit,
Tak to se to tvoje svědomí dá teda dost lehce obalamutit, prázdnou obálkou.
Sweet Potato Mám podezření, že to lidi dělají, aby o nich neřekli, že nepřišli k volbám. Taky máme v rodině takového, a madého, co zcela nesmyslně volil Baštu. A ještě k tomu přesvědčil i normálně rozumnou manželku![]()
Tak to se to tvoje svědomí dá teda dost lehce obalamutit, prázdnou obálkou.
![]()
Tak Betty mě by zajímalo jestli lidi, co hodí prázdnou obálku nebo nejdou vůbec k volbám, viděli byť jedinou debatu s Babišem a jestli i to je nepřesvědčilo, že je mezi kandidáty rozdíl ![]()
Pinot Noir prazdnou obalku jsem nikdy nehodila:-)
Korsičanka pro me nejit = lenost, jit = vyjadrit svuj nazor
Pavlovi měli psa.
Hned jsou mi ještě sympatictejsi.

Jednou někde PP odpovědel, nevím jestli to nebylo v tom GENu, na otázku kdo u nich velí doma (ano, trapná otázka), že u nich velí kočka. ![]()
Pinot Noir Sweet Potato Znám taky jednoho člověka, který půjde a vhodí prázdnou obálku. Je to pro něj jedinná možnost, jak vyjádřit svůj názor. nejít k volbách je jako se na to vykašlat. To nechce. Ale prostě někoho s komunistickou minulostí volit nedokáže. Já bych to tak taky neřešila. Ale chápu to.
Rozhovor s biskupem Holubem jestli máte 20 minut času poslouchat rozhovor s bývalým vojenským kaplanem a plukovníkem v záloze. Biskup Tomáš Holub to má v hlavě srovnaný! Dilema u voleb přirovnává k volbě menšího zla - přemýšlet, co způsobím svou volbou. Jeho slova: uříznout nohu je samo o sobě strašné, ale někdy tenhle zákrok zachrání život.
Prázdná obálka není řešení...
Sweet Potato Mám podezření, že to lidi dělají, aby o nich neřekli, že nepřišli k volbám. Taky máme v rodině takového, a madého, co zcela nesmyslně volil Baštu. A ještě k tomu přesvědčil i normálně rozumnou manželku
Tomuhle důvodu rozumím.
Házet prázdnou obálku (nebo jinak neplatný hlas) by podle mne mělo smysl ve chvíli, kdyby už fakt demokracie měla na kahánku, byl jen jeden kandidát nebo tak něco. Asi i v nějakých místních volbách.
Sweet Potato Jo... no a možná si někdo představuje, že tím jako uštědří morální políček nevhodným kandidátům nebo komu, ale vzhledem k tomu, že volby jsou tajné, tak je to jen ten opruz pro komisi.
Aranel jo, to je možná ono...ten důvod.Ale je to zbytečný, já bych s prázdnou nešla, je to takový gesto pro mě, ale o ničem. O marný práci pro komisi nemluvě.
Už i Kořen z něj měl srandu!
To ale od Kořena vůbec nebylo pěkné - vždyť Bureš evidentně potřeboval neodkladnou zdravotnickou intervenci. Psychiatrickou....a pak teplou, studenou a do klece.![]()
A v dnešním výtisku Metra (vydavatelem je MAFRA) na prvních 2 stranách celostránkové inzeráty generála![]()
jerry mně se zdálo, že Kořen do tohohle prostředí nepatří, nějak mi ti moderátoři oba přišli dneska o ničem.
Tak konkrétně u toho Kocába to s ohledem na jeho vystupování před a po revoluci nejen respektuju, ale i chápu, že u něj ten odpor k AB není tak velký, aby se přemohl. Ty poznámky na jeho adresu se mi nelíbí.
Já jsem ale ročník 82, tak jak řekla Nydrle v tom rozhovoru, nepřísluší mi odsuzovat člověka, který se dopustil chyby, kterou posledních 33 let službou demokracii snažil napravit narozdíl od protikandidáta. Nejasam z ni a beru to pragmaticky. V tomhle ohledu se mi líbí jedna parafráze z Facebooku, prirovnavajici volby k veřejné dopravě, že pokud nenajdeš spoj, který tě doveze přímo na místo, zvolíš ten, co tě dopraví alespoň nejblíž. Není to manželství, kde hledáš ideálního partnera.
Jsem si s tím tématem voleb a rozhodování vzpomnela na jednu basnicku...

eM
Tu knížku mám ráda. Myslím, že není vhodná doba na nějaký morálně akurátní činy, pokud se někdo nechce probudit s "čistým svědomím" v babišistánu.
Sweet Potato Jo... no a možná si někdo představuje, že tím jako uštědří morální políček nevhodným kandidátům nebo komu, ale vzhledem k tomu, že volby jsou tajné, tak je to jen ten opruz pro komisi.
No právě. Nedávno jsem to vysvětlovala známým, děsně se divili, že se ten jejich nulový hlas nijak nezapočítá. (Do počtu lidí u voleb jedině)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.