Aktuální česká politická situace
Sweet Potato díky ![]()
Sweet Potato To je strašný ![]()
Mně prostě připadá, že ten soud se vylučuje s tím, aby Putin teď vycouval, srovnal se a dal si Rusko do pořádku. Je cesty zpět? Jestli se tohle náhodou stane, tak mu ty zvěrstva Haag přeci nemůže odpustit? Jestli si ho nesejmou sami Rusové, nebo ho fyzicky někdo nezneškodní, tak nevím nevím.
dynda tak součástí toho jednání může být,že UA tu žalobu ztáhne. Já nevím, jestli je to dobře nebo špatně. Ale může se to stát.
A tohohle, doufam, bozi mlyny taky brzo trefej
5 dni je zalezlej pod kamenem:

A uz taha i ubytovani v capim hnizde, po te, co dostal par rejpancu na socsitich
moora Hele možná dobře tak. Jako nedělám si iluze, prostě seděl tiše v koutku a čekal jak to dopadne (aby se přidal na výhodnější stranu). Ale aspoň do ničeho nekafral. No a pokud fakt chce to prezidentsvtí, tak ten plnej Václavák ho zajímá dost, nežene.
Tím ubytkem na Čapím hnízdě ho rejpnul Kalousek ![]()
andulka01 jo, to vetreni, kam si spravne stoupnout a posbirat body, me prave strasne sere
moora já to taky vůbec nemyslela v dobrým
Když on má národ tak krátkou paměť!
Teď jsem chytla Petra Pavla, jak o tom mluví. Ne začátek, ale moje dilema vidí tak, že Putin si nejspíš nemyslí, že jedná protiprávně. To by mě taky nenapadlo. Z naší strany ta pravda vypadá tak očividně, jasně a neochvějně.
Isca to se dalo cekat
Myslím, že šance, že by Putin někdy stanul před soudem je mizívá. Musel by být nahlavu poražen. Každá válka je hrozná a dějí se v ní nelidské činy a málokdy je někdo potrestán. Teď čtu knihu Poslední zapálí vesnici o válce v Náhorním Karabachu mezi Arménií a Ázerbájdžánem s podporou Turecka. Byla nedávno, září 2020, trvala 44 dnů, a kdo si na ni vzpomene. Dovolím si dát úryvek, jak místní spoléhali na pomoc světa, která nepřišla. Mimochodem i tady hrál roli Putin, "mírotvůrce". 
brrr Skoro jako by to psala moje švagrová. ![]()
.jsme ve válce, minimálně v té kybernetické.
https://twitter.com/tangero/status/1498327634719043584?t=9RZ3-jmk6ifqX8NFLTqU-Q&s=19
brrr jsem fakt rada, ze komunisti ve volbach neprosli, jeste by se mohlo leccos zkomplikovat.
continuity A evidentně, podle tvého odkazu, jsme v ní byli dřív, než se Západ jakkoli vyjádřil k útoku na Ukrajinu.
Isca jo, oni začli dřív, na UA to bylo vidět. Tam byl i nějakej novej malware, myslím 21. nebo 22.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje