CNN pred 3 hodinama:
Aktuální česká politická situace
A Boris se prej chysta do Polska a Estonska.
Pred 9 minutami: Ukraina ma intel, ze Belorusko se chce zapojit aktivne na strane Ruska a pry se vzdaji non-nuclear statusu, eeeeeeeee
Já sazim ty recenze. Jako fakt mě to baví.
Momentálně operuji ve městě Samara. ![]()
A pak pojedu dal.. ![]()
Dadoo jsi dobrej záškodník ![]()
andulka01 Togliatti je taky pěkné město ![]()
Nediskriminuji ani školy, univerzity, akvaparky, divadla.. apod. Taková nejsem ![]()
Vyřešila jsem to takhle, ale asi jsem to měla jen strhnout
Naopak vyřešila jsi to velmi brilantně - mile, asertivně a diplomaticky....prostě jak to na tu komunistickou pakáž platí![]()
Do parlametu neprolezli a místo aby byli zalezlí někde ve stoce, tak začínají vystrkovat rohy (doufám, že ten jejich bejvalej poslanec "Mlátička" dostane aspoň podmínku).
Já celej den šmejdím po twitteru a jsem z toho už tak unavená, hlavně mě vždycky pořádně nasere nějaká prohlášení - třeba toho Petra Čecha nebo Anny Netrebko nebo Ovečkina - oni nedokážou rozeznat dobro od zla nebo co už. Střídavě mnou cloumá vztek a únava (a to se nám/mě nic neděje).
Dcera bude mít od středy nového spolužáka, chlapce z Ukrajiny. Přijde mi super, že hned začne chodit do školy, ale až se tomu divím, že se tak rychle začlení, musí to mít hrozně těžké. Rodiče tu tedy prý 4 roky pracují, ale on česky neumí. Jsem na to zvědavá, jak budou spolu komunikovat, naše sedmá třída na tom není s angličtinou ještě nic moc. No budu mu moc fandit. Zítra mají ve třídě vymýšlet, jak ho uvítají :)
nonemy moji mamce pred lety nastoupila do 3.tridy uprostred roku holcicka z Mongolska...bylo to dobrodruzstvi ale zvladi to vsichni, tak doufam, ze to pujde hladce i u vas! Je to super, ze zacne hnedka![]()
nonemy a kde byl doted, kdyz rodice tu jsou 4 roky?
Beranka muj tip je, ze s prarodicema?
711990 muj taky.
nonemy žádné strachy, mladší má od začátku školního roku spolužačku z Kazachstánu. V páté třídě, latinku uměla trochu tiskací a neco malo rusky. Dali to všichni. ![]()
nonemy
To je super. Ona ta ukrajinština je ale češtině podobná, víc než ruština. To bude v pohodě.
Beranka zrovna včera o tom byla reportáž ve 168h, je běžné, že děti s prarodiči jsou na Ukrajině a jeden nebo oba rodiče pracují v zahraničí a živí i rodinu na Ukrajině.
Tohle je přesně ten důvod, proč jsem se zatím neodhodlala přispět i na nákup zbraní no, i když vím, že jsou teď pro Ukrajince velmi potřebné.
Opět musím zmínit continuity , máš můj obdiv že kromě IT rozumíš i vojenským věcem a vůbec všemu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my