Blbecek jede na Odessu. Mezitim v Kanade, tak aspon ze pred ruskou ambasadou 
Aktuální česká politická situace
dynda jenze jak dlouho je budeme posilat?pokud to rychle neskonci, tak za chvili si vsichni zvyknou, ze je vedle valka a prestane nas to tankovat.
Tak to není o zvyku, co jsem četla, lidi například poslali úspory, co měli na dovolenou. Horolezecký oddíl, kde je muž, poslal nějaké přebytky z členských příspěvků. To jsou věci, co můžeš udělat jednorázově, ale nejde to každej měsíc.
Ale odhady, co jsem četla jsou, že Rusko to ekonomicky vydrží maximálne tri týdny.
Třeba dneska zabavili jachtu za 600 mil. dolarů ![]()
Jinak další věc,co se týče války je, že dojde vojensky materiál bez ohledu na množství peněz. Ty fabriky obecně nejsou schopny vyprodukovat to, co se spálí na frontě. Muselo by se přejít na válečnou výrobu a době high těch technologií by to nebylo nějak splavné.
Už teď nejsou v celé Evropě balistické vesty.
To je to, co mě trochu děsí, že se teď západ ze všeho vydá.
dynda tak západ má určitě víc prostředků než Rusko.
To už došlo i Rusku a možná i Putinovi.
dynda teď jsem četla neověřenou zprávu,že Rusko má ve hře 85% sil, které byly kolem hranice.
Taky jsem to zachytila, ale vyhráno zdaleka není
.
Tak tahle výzva k ukončení války není rozhodně od prohnilého Západu nebo pochybných městských intelektuálů.
Metropolita Simferopole na Krymu. Drastické záběry.
Tohle mě dneska pobavilo: Kopíruju z Twitteru:
Lajknuto uživatelem Miroslav Kalousek???????????????? a dalšími (6)Jaroslav Flegr@FlegrJaroslav
Ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov radikálně změnil rétoriku a prohlásil, že se zřejmě někdo pokusil Rusko do zbytečného konfliktu na Ukrajině zatáhnout. Tak Kalousku, tohle jsi fakt přehnal!
Dadoo je uzasne ze mate tak dobre vztahy. Pamatuji si ten krasny svetrik co jsi pletla pro jeji holcicku.
Zdroj Twitter: Ukrajinská rozvědka říká, že Putin by mohl zvážit zavedení stanného práva v Rusku 4. března.
Tady jsem narazila na to, co Ukrajincům momentálně opravdu pomáhá
Sv. Javelin.
Muž na tu věc pěje ódy 2x denne. Cena 3 milióny CZK, jeden náboj 2,6
Pak tu máme staré dobré RPG ( třeba Bazooka). Na eshopu za hubičku 10 tisíc CZK.
A pak tady máme samozřejmě turecké bojové drony Bayraktar. Jeden cca za stovecku milionů.
včera bylo na velvyslaneckým účtu 316 milionů, to je na tři drony a svačinu :)
i když ve skutečnosti se asi koupilo něco jinýho
OliveOyl tech dronu měli na začatku dvanact. Tři jsou opravdu hodně.
Liesel včera to psal agentka, že už jo?
Rusko plánuje preventivně vyhlásit stanné právo, informuje agentura Unian. A to včetně trestu smrti. Podle ní k tomu má dojít v pátek
Takž je to z více stran
continuity je to mozne, ja to mam od @IAPonomarenko
Kéž by to vzali od toho správného konce. Jestlipak si Putin někdy vzpomene na Ceauseska?
continuity A to už včera říkali, že sbírka ČvT je největší v Evropě. Vím, není to soutěž, ale jsem hrdá.
Zase jsem někde narazila v diskusi, že člověku v tísni, ať ty peníze neposílají, že se tam určitě nedostanou, ať to dají přes jinou organizaci. Proč hergot lidem ČvT tak leží v žaludku?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my