Liesel continuity ja to mela z twitteru, ale uz to prevzala I Nejaka zapadni media. Pro me je jeste vcera (12 min Po teda) tak nez si to rozlustim dycky :D
Aktuální česká politická situace
Nemecko posle 2700 protiletadlovych strel.
Ukrajinci pry sundali Su-30.
Zajaty okupant potvrdil, ze dostal rozkaz strilet Po civilistech. To jestli je teda pravda...tak hruza.
Dollar momentalne za 110 rublu.
Ruska centralni banka pry zavedla 30% provizi na nakup cizich men.
No a rusky kocky jsou vylouceny z vystav kocek. Ha.
Isca strašné, strašné, nehodné tohto storočia![]()
Rusti paraolympionici maj zakaz na olympiade. Doted se mluvilo o tom, ze budou moci soutezit pod neutralni vlajkou.
K Oděse se blíží 4 velké výsadkové lodě. Asi je tam "někdo" zatáhl nebo co. ![]()
Prý chtějí vyjednávat, ale jen hrajou o čas.
Isca takový trochu oportunistický...vyzývá matky - jako by tam ty kluky poslaly ony. O Putinovi ani slovo.
Mariupol blby.
Jak se tu tuhle řešily ty kryty civilní ochrany, divala jsem se na naše město a teoreticky by tu měl byt, je na seznamu i s evidenčním číslem...ale nikdo o něm nic neví, ani starosta, ani hasiči.
jedinej slusnej sklep tu má asi jenom renesanční radnice
Fraška pokračuje. PAT a MAT fakt.
Já už jsem to viděla včera, ale nechtělo se mi věřit, že to je možné.

continuity uz je pry na koberecku. Taky jsem zirala. Jeste jak je tam videt koho maj v planu next
Géant (celoevropská síť pro vědu a vzdělávání) se rozhoduje, zda Rusko odstřihnout či ne. Spousta hlasů mluví ve smyslu "neberme ubohým ruským vědcům přístup k informacím". Oni jsou někdy na západě značně naivní. Čeští účastníci se tedy taky ještě nerozhodli.
A názor ukrajinského zástupce je neodpojovat. A závěrem mailu píše, jak to kolem něj bouchá...
Potrefenáhusa k tem krytum ted vydali nove hasici vyjadreni.
https://www.hzscr.cz/clanek/otazka-ochrany-obyvatelstva-varovani-a-ukryti.aspx
Vetsinou to byva takove divne misto treba v parcich, u hrist, tovaren apod - snizeny teren, nic nad tim neroste. Casto o tom vi spis mistni mladez :)) nebo pametnici. Obcas tam byva diskoteka, strelnice... to je ta lepsi verze, jeste kolem roku 2000 se to muselo udrzovat a jednou za cas zkouset. Pribuzny takhle provozoval strelnici. Ted muze byt vse jinak.
Tady na P6 - vpravo hriste, vlevo kryt. Je tam kopecek dolu, deti tam chodi sankovat. Bracha me kamaradky tam chodil v puberte parit hry s kamosema.
Lamicka mne to zaujalo v návaznosti na článek na seznamu, kde byl prave odkaz na stránky hzsr s tím seznamem míst...ale nikdo (asi kompetentní) tu nic neví
Potrefenáhusa Hele a kostel tam s hrobku pod obětním stolem nemáte? Nebo zámek a podzemní chodby? Já teda vůbec neuvažuju, že bych se utíkala někam schovat.
Kan máme polorozpadlej řopík :-)
to já uvažuju, ale snažím se moc neuvažovat nad tím, jestli je taková varianta reálná
continuity
To je to, co mě trochu děsí, že se teď západ ze všeho vydá.
Me to taky trochu strasi. Kdyz k tomu pricteme, ze mevime, proc Rusko nepouziva ve velke mire letectvo.
Potrefenáhusa No, řeknu ti to asi takto. Kryty civilní ochrany se od 89 prakticky neudržují. Část vlastní soukromníci, část je třeba ve školách nebo jiných veřejných místech, ale používají se k jiným účelům (většinou jako archiv). Momentálně probíhá kontrola stavu, ale je dost neutěšená. Asi nejlepší řešení je vlastní sklep, zalepit škvíry, aspoň provizorně. Zdroj-olomoukcký primátor + krajští hasiči, pochybuju, že by to u vás bylo lepší.
V Olomouci je obří, dokonce přímo protiatomový dvoupatrový kryt, ale já se k němu rozhodně nedostanu. A i když bude asi funkční, je dost zchátralý uvnitř...
Potrefenáhusa Máte sklep.
Zde o možných přípravách na nejpravděpodobnější variantu - kyberválku.
https://twitter.com/pavelhoudek/status/1499090272017391629?s=21
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my