Pošta, poštové služby, kuriéri...

31. května 2015 15:38
Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 24. listopadu 2023 21:36

Pôvodne ste ma vydesili vasimi historkami,  lebo som mala na ceste 2 zásielky bez možnosti výberu dopravy, len kurier na adresu, ale obe dopadli na pohodu - kuriérom som povedala, že nie som doma, oni mne, že to dajú do zasielkovne,  tj do obchodu s náradím v paneláku pred naším

Online jerry
10917 příspěvků moje polička 24. listopadu 2023 22:46

Kokoska 

V hangáru si zařídili zásilkovnu a lezou jim tam lidi. To jsou poměry

Offline Mha
příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 12:42

Když si objednávám věci z M&S, posílají je nebo si je musím vyzvednout v prodejně? Nenašla jsem na jejich stránkách jiný způsob. Máte zkušenost? 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 20:02

Bavi me hlaska Ceske posty "vas balik je v nasich rukach". Skoro cekam pokracovani o vykupnem a zadna policie!

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 25. listopadu 2023 21:00

Doposlane ponožky dnes bez varování skončili ve čtvrté Tramtárii. Brzo budu znát všechny výdejny v okruhu 5 km. 

Teda doufám, že ne, už se Zásilkovne vyhýbám. Nervy mám jen jedny. Akorát budu muset poslat balík našim, to se budeme muset pár dní modlit. 

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 26. listopadu 2023 06:30

Mne vcera bolala zasilkovna, ze mi vezou do prace firemni balik. Jako proc dorucuji firemni baliky o vikendu, kdo cekaji, ze je tam prevezme? Takze to mam ulozene na nadrazi, kde ani nevim, ze je zasilkovna.

Offline coralline
2281 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 12:36

PPL si ze mě dělá srandu. Přišel mi mail, že kvůli plný kapacitě museli změnit doručovací místo. Pak o chvíli později v mailu, že je zásilka připravená k výdeji, je to původní místo... Tak si mám hodit kostkou, kam jít??? Mimochodem to náhradní místo má pověst, že se nějakou otevírací dobou moc nezalamujou. Prej tam taky můžete najít zamčený dveře s papírem, ať si zavoláte

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 14:06

coralline ja by som si to obvolala. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 17:57

corallinemě to udelala tento týden zásilkovna. Nakonec to bylo na tom původním místě. Co píšou v aplikaci?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 18:02

Právě jsem se vrátila z výletu do zásilkovny, místo 5 minut 40. Mám toho plné zuby, takže tímto s nima letos končím. Tohle byl poslední balík, který vznikl tím, že jsem vyměňovala jeden dárek, který blbé poslali z eshopu. 

Offline coralline
2281 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 18:43

letfenixa continuity Podle sledování zásilky to mělo být v původním místě a taky bylo. Nevím, proč úplně zbytečně vytváří zmatky. Je to knížka a má naraženej roh dárek samozřejmě

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 18:52

coralline ten roh bych reklamovala spíš u odesílatele, bylo to dobře zabalené?

Offline coralline
2281 příspěvků moje polička 01. prosince 2023 22:57

continuity Bylo to jenom v krabici, ničím vystlaný. Taky myslím, že je to spíš chyba e-shopu, musí vědět, jak se s tím zachází při přepravě. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 00:07

corallinemně knihy chodí svázané páskou v kartonu, který přečuhuje tu knížku. 

Offline danabo
6 příspěvků moje polička 02. prosince 2023 17:54
Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 07. prosince 2023 08:26

Přemýšlím, čím jsem nastala boha zásilkovny. 

Zásilka pro naše s adventním kalendářem, věncem a dárky je po 10 dnech v depu Rudná.

I když je pojištěna na maximum škoda bude vyšší a hlavně jsem rodičům chtěla udělat radost a ne sobě starosti. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. prosince 2023 09:23

continuity podle mě teď zásilkovna krutě nestíhá. Pár zásilek nám taky takhle stálo, naštěstí došly včas. Asi se tam něco děje, ale tak měli upravit kapacity, zákazníka to nezajímá, že jo.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. prosince 2023 10:31

Mne uz zase presmerovali, tentokrat ne do takove diry, ale stejne je to z ruky. Vic jsem ted pro jistotu zadavala balikovnu, zatim se zda, ze funguje. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 07. prosince 2023 17:17

Kokoska tak my jsme si s mužem preventivně zadali jedno místo tady 4 zastávky busem, když už jezdit, tak alespoň jednou. Takže jedna je tam a druhá zas skončila v jiné prdel.i?

2x týdne strávíme hodinu honením balíku po Praze, to jsou ty zrušené posty. 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 07. prosince 2023 19:06

continuity nase posta nastesti funguje a je tam i ta balikovna, s kodem se skoro neceka, parkoviste je vedle. Pisu nase, ale je to jina nez podle bydliste, ta je na dve veci, o dost dal, nemaji ten listeckovy sytem, takze se ceka a ceka,  vecne ucpana pristupova silnice a placene parkovani.