Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:04

Konečně!

Podle Macrona prý projevili „někteří političtí představitelé z východní Evropy, cynický přístup k Unii”, neboť ta podle něj „jim slouží jen k rozdělování peněz – aniž by respektovali její hodnoty. Evropa není supermarket, Evropa je osudové společenství,“ tvrdil prezident Francie a dodal: „Země Evropy, které nedodržují pravidla, musí nést všechny politické důsledky.“ V podtextu tento Macronův výpad míří pochopitelně na známé dlouhodobé výhrady zmíněných zemí vůči povinnému přerozdělování migrantů.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:14
Reakce na Mutziputzi:

Konečně!

Podle Macrona prý projevili „někteří političtí představitelé z východní Evropy, cynický přístup k Unii”, neboť ta podle něj „jim slouží jen k rozdělování peněz – aniž by respektovali její hodnoty. Evropa není supermarket, Evropa je osudové společenství,“ tvrdil prezident Francie a dodal: „Země Evropy, které nedodržují pravidla, musí nést všechny politické důsledky.“ V podtextu tento Macronův výpad míří pochopitelně na známé dlouhodobé výhrady zmíněných zemí vůči povinnému přerozdělování migrantů.

akože šanca, že tá naša banda populistických zlodejov sa chztí za nos je minimálna, ale zas ak im priškrtia zdroje, tak možno budú musieť zmeniť aspoň chovanie.

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:15
Reakce na macko.pu:

"čo tak povedať že z každého € ktoré dostaneme sme cca 70 centov predtým do rozpočtu dali"

z čoho vyplýva, že na tom celom brutálne prerábame...

A potom sa každý diví, že škrípem zubami nad vývojom slovenského školstva.

20970 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:19
Reakce na macko.pu:

Kde byste na to prerábaní vzali ty trumbero

20970 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:23
Reakce na slniecko:

asi tak no

20970 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:24
Reakce na macko.pu:

Tak pojď no, dej nám tu o tom jak Slováci sponzorujou zbytek Evropy, ať je pr*el...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:27
Reakce na Mutziputzi:

Tak pojď no, dej nám tu o tom jak Slováci sponzorujou zbytek Evropy, ať je pr*el...

lol

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:29
Reakce na Mutziputzi:

Slováci sponzoruju Fica a Kaliňáka, na zvyšok Európy už sa nedostane

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:31
Reakce na slniecko:

akože šanca, že tá naša banda populistických zlodejov sa chztí za nos je minimálna, ale zas ak im priškrtia zdroje, tak možno budú musieť zmeniť aspoň chovanie.

No naši sa nechytia, však už ani nedržia s kolegami V4. Ako jediní sa populisticky vyjardili, že budú držať s Európou, zatiaľ čo ČR, Poľsko a Maďarsko kvóty odmietli. Už teda Fico čosi bľabotal o tom, žeby sa mali utečenci u nás problém začleniť, ale náš prvotný postoj bol jasný.

Za priškrtenie zdrojov tým kmérom zlodejským samozrejme jednoznačne som. Aj keď sa obávam, že oni si vždy nájdu zdroje, kde sa dá ešte kradnúť...

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 23. června 2017 13:03
Reakce na Mutziputzi:

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 23. června 2017 13:04
Reakce na macko.pu:

"a kedže rozkrádanie (v našich končinách ) je pri fondoch obrovské"

za čo samozrejme môže EU a nie národ, v ktorom je možné, že niekto ukradne ešte aj betónový protitankový kryt z druhej svetovej....

20970 příspěvků moje polička 23. června 2017 13:37
Reakce na macko.pu:

A hergot, ty fondy mizej u tý komunity neintegrovaný křesťanský jo?

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 23. června 2017 17:04
Reakce na Mutziputzi:

A hergot, ty fondy mizej u tý komunity neintegrovaný křesťanský jo?

Ale kdeže. Ty nevíš, že každej imigrant, jakmile dostane "pobyt", běží se přihlásit o fondy, a hned je ukradne?

Teda já jsem starej rasista, xenofob a islamofob - ale když slyším Emana mudrovat o těch imigrantech, mám sto chutí vzít transparent "Vítejte v ČR" a stoupnout si s ním na hranice.

Aneb podíl Emana na polidštění barbuchy.