Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:23
Reakce na Mutziputzi:

Já bych řekla že každej rodič může dávat dítě na internet přesně na tak dlouho, dokud se mu zlíbí. Stejně tak může s dítkem zpívat na co mu hrdlo stačí - s výjimkou snad písní Hitlerjugend...

Takže každej rodič s takovejma radama vyrazí dveře, pročež se sociálka zle zatvrdí a udělá mu ze života peklo. Což je nabíledni a pokud Pavlik neni takovej debil na kterýho vypadá, tyhle dva tahy dopředu si dokáže spočítat i sám. Stačí jen naťuknout...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:28
Reakce na barbucha:

A já myslim, že sociálka to vidí stejně jako ty a dopředu se na to vy*ere a nestane se lautr nic, natož peklo pro kluka. Důkazem debility mámy s tátou je ovšem žaloba na Novotnýho o nějakejch směšnejch 100 litrů, zde vidím náznak sebereflexe na jejich straně ohledně hodnoty jejich sebeúcty, a medializace jejich vlastní idiocie druhou, vysoudí leda ho*no a z vostudy maj kabát, kluk to samý, ne ba ne, budou slavný ve svý sociální skupince Ortel fans jak hnali tlustý prase před soud...čili vlastně win-win a vyřízeno, škoda jenom těch 100 litránků že nebude na novou kuchyň mámě...

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:44
Reakce na :

Naopak tenhle názor může mít podíl na mnoha neštěstích co se daly řešit

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:53
Reakce na :

Četla jsi aspoň jeden z těch linků?

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:54
Reakce na Mutziputzi:

Jediný neštěstí je to otylý prase, který místo co by dalo najevo svůj nekompromisní názor a stálo si za ním byť za cenu přímý konfrontace s dospělými, řeší to zákeřně s pomocí úřadů přes osobu, která se nemůže bránit.

Jaký asi jiný neštěstí tomuhle klukovi hrozí?

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 14:59
Reakce na barbucha:

Obecně myslim v duchu radši sociálku nevolat...

Prostě tohle je špatně, žádný zákeřný řešení to neni, naopak jediný standardní a de facto v zájmu dítěte. Navíc to bylo v době, kdy se řešila adopce u gay párů, takže i docela k tématu, aktivizmus no, tyhle hovada můžou a gay má problém.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:07
Reakce na Mutziputzi:

Kluk je adoptovanej?

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:09
Reakce na barbucha:

Teda....byo by pro něj lepší kdyby byl u ňákýho pěknýho gay mámy a gay táty, který neposlouchaj Ortel a nehrajou si na řezání hlav, toť ta idea

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:12
Reakce na Mutziputzi:

V zájmu dítěte to není, prostě ne. Ať je rodič jakejkoliv (pokud to není přímo pedofil, sadista a jinej deviant či asociál), je pořád lepší než horda ze sociálky.

Myslíš, že káraný rodič v pláči prohlédne a dá na modlení? Že bude dítko vkleče děkovat těm domovnicím, že mu zachránily rodinu?

Jestli je to standardní řešení, tak to budeš za chvíli posílat úřady na sousedy, že dětem pouštěj dechovku? Nebo že jim čtou Kapitál? Nebo naopak že jim nepouštěj nic a nic nečtou? Prostě něco, co se ti nelíbí...

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:16
Reakce na barbucha:

Ale né, to nemyslim, že tohodle kluka maj dát gayům, ale veřejný diskurz v té době se vedl na téma jak je výchova dítěte gay párem riziková a spousta lidí argumentovalo pomalu zkaženým životem, no a v tom tahle přitroublá famílie jede do Kralup a bum ho, ukázka toho že ani dva hetero vlastní rodiče nejsou vždy terno...

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:16
Reakce na barbucha:

ano, je jednp ze standardnich reseni poslat socialku na rodice, ktery svoje deti nabadaji k nasili na skupine obyvatel, presne to totiz to video s otcem, co nechava tu holku bit polstar jakoze cikany a muslimy, je. 

to, ze otec je nejspis debil a neuvedomuje si to, je jina vec. po tomhle precedentu si to doufam aspon dalsi lidi rozmyslej.

standardni reseni naopak neni si to s nim jit vyrikavat z oci do oci.

rodice si nemuzou delat s deckama, co chteji, ac ziskavam z komentaru tady dojem, ze hodne lidi si to mysli.

Offline barbucha blogger
36016 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:19
Reakce na Lilly_Ku:

Protože děti patří státu?

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:20
Reakce na Lilly_Ku:

20970 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:21
Reakce na barbucha:

Když to jenom trošku přitáhnu za vlasy, tak ano, tomuhle klukovi je určitě líp než v děcáku a adoptovanýmu, bohužel z něj ale takhle vyroste stejnej debil, je to dobře pro mě a pro tebe?

Offline viktorka_od splavu
49396 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:21
Reakce na barbucha:

za komunistu patrily statu akorat mrtvoly, ted uz i decka

Offline Lilly_Ku
4562 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:21
Reakce na barbucha:

protoze v pravnim state maji vsichni respektovat jeho pravni ramec.