Ja uz jsem tady psala, jak jeden ridic rekl moji sestre s ledovym klidem a omluvou, ze je krava, jeste ji u toho vykal, a jak se ted na krizovatce pekne rozhlizi. Tak treba by jsi u tech facek taky mela vysokou uspesnost napravy:-).
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Něco o krávě mně řekl dědek chodec, který mi hupnul před auto mimo přechod. Že prý jsem mu nedala přednost, kam to čumím... No kdybych čuměla tam kam on, měl dneska někde hrobeček.
Z toho asi plyne, ze to moc nefunguje :D Ale drsny teda, k tomu naborenymu autu mohlo bejt navic jeste napadeni, co ma za smysl fackovat ucastnika nehody?
Jezis, vzdyt jsou to jen plechy, to se nefackuje! Jsem to psala v nadsazce, segra dostala tu kravu opravnene, za nebezpecnou vec ale k.pozastaveni tam byl ten galantni zpusob I s omluvou, ze ji to rika.
Tak vono ne vždycky je to vina toho vzadu, podle vyhlášky jó, jasný, ale taky už jsem pár takovejch mistryň/sorry i mistrů co z 60 ve vteřině zbytečně zpomalí na 30 zažila, tam je to na tu facku vážně, protože chyba je de iure bohužel vždy jasný straně![]()
já jsem chtěla jednou zmlátit chlapa. tak strašně jsem vynervila.
rozhodnul se totiž, že čekání na červenou na opravovaném úseku je pro idioty, a že holka, která jede na zelenou, mu určitě uhne, když pojede dost rychle. no neuhnula jsem, nebylo kam, ale ubrzdili jsme to jaksi. já jsem se tak vztekla (protože strašně, strašně nesnáším arogantní debily, kteří mají pocit, že pro ně fyzikální, chemické zákony a pravidla silničního provozu neplatí), že jsem auto postavila kolmo, abych se nedala objet, a vyběhla jsem z auta, rudá vzteky. on se snad leknul, nebo prostě neměl náladu, a objel mě výkopem (!).
nevím, co by se stalo, kdyby neujel, jistě bych nevyhrála (i když já když zuřím, tak to mnohé vyděsí).
![]()
a mysmat jj blbci za volantem me taky strasne se.ou, ale ja su jeste stara skola, me ucil jezdit tatinek, neprekazet, nezavazet, davat si bacha.. dnes ridi kazdej blb auto co "jede samo" a ceka ze problem vyresi nekdo za nej
Sim tě to bylo vždycky stejný, ty stará školo![]()
fakt? jsem ted na jednom motowebu zjistila ze "novi ridici" napr v zivote neslyseli o najizdeni do krizovatky kdyz na svetlech odbocuju vlevo
O tom jsem nikdy neslyšela a nejsem nová, vidiš - pořád stejný![]()
no nazdar
Najedu si kam se dá ne, co s tim dělat tyjátry...
Ale že lidi jezdí čím dál bezohledněji, to je pravda. Jezdím skoro denně víc než 20 let a ten rozdíl opravdu vidím. A opravdu jsou arogantnější ve způsobu jízdy řidiči velkých aut. Ti, co řídí malá a zhusta stará auta, jsou na druhou stranu někdy tak přeopatrní, že bych jim občas ten zadek nakopala taky ![]()
ja si najedu tam kde nebudu zavazet:-)
No dyk a v cem je moudro? Videt a byt viden, vsichni vime;-)
Já si myslim, že je to tim, že ty auta jsou dnes mnohem rychlejší a dovednější a člověk z toho má mylnej pocit, že i on je rychlejší a dovednější. A bohužel té rychlosti neodpovídá nejen um řidičů ale i stav silnic. Jinak já jsem řidič asi nové školy a najíždění do křižovatky znám, teda párkrát jsem to zvorala, když je tam víc pruhů a jednou se chtěla vozidlu naproti jedoucímu taky doleva vyhýbat levým bokam, ale nějak jsme se pochopili a zasmáli:-D. Ale stejně z toho mám v Praze strach, že si jako najedu doleva, čekám čekám a pak to nějak nestihnu:-D.
A to jasi myslim, ze auta jsou rychlejsi, ale zaroven ovladatelnejsi a bezpecnejsi, ridici furt stejny, akorat jich je vic, to je dle meho celej problem.
vzdycky to nejak dopadne:-) ja se takhle kdysi nejakym omylem pri vyjezdu z podzemnich garazi dostala do protismeru a projela jsem ho az na krizovatku, uhnout neslo, ostani pockali no tak jsme se zasmali a bylo:-) tyhle situace jsou fakt spis na pobaveni max utrpi plechy, bojim se na dalnici aspol
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025