Strasnej blabol, ze!?
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
to zas prekladal nejakej umelec...
Tak treba moje predchozi agency to v pripade nouze povolovala, ale soucasny zamestnavatel ne ![]()
Uf, ani políciu?
Ono zas...ak je dobre schovaná, tak posledné, čo potrebuje je vyňúrať, ale....v USA snáď sú azyláky a pod.
Držím palce.
"Musíme přiznat fakt, že ve srovnání s dávnými dobami se dnes ženy trochu rozjely ve snaze učinit se přitažlivými. " Angela je bezpochyby historička fakt mě vyloženě pálí, když takový paskvil někde otisknou. Ale když vidím, že to vyšlo na Ona dnes, vlastně se ani nedivím.
![]()
A ako sa to tu prelína s MP Marge klientkou tak ![]()
![]()
.
Clanek radeji cist nebudu, staci mi ten uryvek a teda jako WTF
. Nechapu, jak je mozne, ze tolika lidem nedochazi, ze sexualni nasili nema primarne se sexem a sexualni pritazlivosti nic spolecneho. Je to proste jen velmi ucinny zpusob nekoho ponizit a dokazat si svou moc. Myslim, ze dokladem je napr. znasilnovani mezi vezni a ve valkach.
A idnes celkove ten obraz, ze sexualni nasili se deje jen mladym a tedy pritazlivym zenam dost podporuje. Vsimla jsem si, ze byva ve clancich o znasilneni mnohdy nekolikrat napsano, ze znasilnena byla mlada zena popripade divka. Tu divku si pamatuju, ze byla jednou i u 24lete zeny. V tom veku jsem se uz za divku fakt nepovazovala.
Ježiš ale vždyť to neni pravda, jaká většina české společnosti? Prostě debilové a ti jsou všude...
no já bych taky v článcích na iděsu neviděla "většinu" mně stačí vidět ten úryvek a jsem si jistá že takový věci nepotřebuju číst, natož ještě diskusi k tomu![]()
jo tu famu, ze znasilneni se tyka jen mladych, nadhernych a spoře odenych zen opravdu nechápu. Článek jsem též neotevřela a upřímně nechci vidět tu diskuzi. Moc nechápu tu tendenci většiny české společnosti hledat vinu hlavně u oběti (neměla být venku pozdě, co tam dělala, proč měla minisukni...)
Musim se v tomto smeru Cechu zastat. "Victim blaming" je bezne uplne vsude.
to zas prekladal nejakej umelec...
No ![]()
ukaž mi seriozní český noviny, který otiskly zprávu, že obět neměla v noci na zastávce co dělat.
seriózní česky noviny, zněl požadavek ![]()
Tak to jsme v řiti,nemame teda seriózní noviny,ve kterých by se to nepsalo - metro a novinky ti fakt prijdou jako seriózní noviny??? ![]()
no ja
taky zadny neznam
tak dobře, ale snad postavit vedle sebe hospodářské noviny a novinky je trochu silné kafe, ne?
opravdu pochybuju, že by v HN někdo něco takového byť jen naznačoval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025