je hodně dobrá i jako audio
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
jaký druh odpadu může tohle udělat?
Díky
já zkusím asi konečně tu čtečku
Neomlouvám ji, ani náhodou. Jen se praví, že byla opilá + šok, řekla bych.
Tak k tomu by som len dodala, že aj keby sa nič nakoniec nebolo stalo, tak "jaký druh odpadu" vlezie opitý do auta a ešte aj vezie dieťa?
Podrezání svazaneho člověka mi nutnosti nepřipadá,ale v podstatě nejsme ve při. ![]()
Možná jen nedopatřením ti z věty vypadlo "ozbrojeného příslušníka VB" ![]()
Já ji ale neomlouvám, jen jsem hledala vysvětlení (nikoli omluvu) proč zdrhla.
to, že nechala dítě v autě, bych asi nekomentovala, protože šokem se může stát cokoli.
ale jen odpad sedne s víc než jedním promile do auta s dítětem, které asi ani nebylo připoutané.
odpad je už ten, kdo tam sedne bez děcka v takovém stavu. s dítětem už se to ani nedá komentovat.
Zoufalí lidé dělají zoufalé věci, já bych nesoudila, když neznám prostředí ve kterém žije...bulvár nám to bohužel určitě zjistí a sdělí
Ten Andrej mě teda začíná .... a jo following, toho si nevšímejte![]()

Megera zapšklá![]()
Ne dnes, ale vcera: Sla jsem si na Seznam zkontrolovat email a vidim, ze je tam video - reportaz z bohnicke psychiatricke lecebny na Streamu. Tak jsem klikla, video zhledla, dobry - akorat ze me napadlo precist si take par komentaru ceske verejnosti na dane tema, coz byla zasadni chyba. Musim rict, ze jsem necekala az takovy priliv nenavisti a (hlavne) ignorance.
To asi jo, no. Ja jsem veci neznala, protoze na Seznam chodim opravdu jen na email a jednou za uhersky rok kliknu na nejaky clanek, ktery me zaujme. Komentare normalne nectu nikdy a nikde. Vubec nevim, co me to tentokrat napadlo ![]()
Tak to já jsem rozklikla tento článek a bohužel i tu diskusi pod ním. Mimochodem, ta ztracená klientka, o níž jsi psala, už se našla, doufám.
„Tahle mincemá dvě strany. Musíme přiznat fakt, že ve srovnání s dávnými dobami se dnes ženy trochu rozjely ve snaze učinit se přitažlivými. A bohužel se nám to pak vymstilo a tohle je stav, v němž jsme dnes. Musíme někdy přijmout vinu, ženy. Opravdu si to myslím,“ svěřila Angela v rozhovoru pro magazín Radio Times. Ačkoli je to hrozné říct, nemůžeme se snažit být co nejhezčí a nejpřitažlivější, aniž bychom byly utlačovány či znásilněny,“ prohlásila.
Hm, tam tu diskusi radsi opravdu nechci videt ![]()
Bohuzel po klientce se slehla zem
Vsichni se tady obavame nejhorsiho. Ja se utesuju tim, ze je treba jen nekde dobre schovana
Uff
. Máš vůbec nějakou možnost po ní pátrat, jako třeba volat rodině, policii a tak? Nebo je to z pohledu terapeutky bráno jako neetické?
Tak treba moje predchozi agency to v pripade nouze povolovala, ale soucasny zamestnavatel ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí