A co že mu ten asistent jednu nevrazil a neodkráčel středem, když mu sahal na zadek? To by udělal normální chlap... A kolik je to let tentokrát? ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
barbucha No ale kam se to hrabe na tohle, Monika se neucastnila voleb, prej hospitalizace se slinivkou, deti taky hrozne marod...slusny rouhanicko![]()
http://neovlivni.cz/babise-ma-zachranit-imunita-jeho-deti-lekarske-posudky/
Mutziputzi vždyť on se už na zdraví jeho dětí někdy odvolával a přísahal na něj, ne? třeba ho boží mlýny dostihnou a ještě se toho dožiju.
Jiná Realita To nepreju nikomu, ja bych se bala sama si s tim zahravat, ucel sveti prostredky vocatpocat!
Mutziputzi no já nemyslím jeho děcka (i když si živě představuju, co je to za spratky), já myslím JEHO. a jemu ty boží mlýny přeju fest.
Jiná Realita ale no tak zas, proc by to meli bejt spratkove??
Já ti řeknu, ten člověk má ale pech!
Do politiky nechtěl. Je tam. Čapí hnízdo nechtěl. Má ho. Přísahal na zdraví svý rodiny. A teď mu snad vymře půl příbuzenstva!
![]()
barbucha Nastesti to jsou prej hajzlove![]()
jinx Mutziputzi jasně, jsou namočení v kauze čapí hnízdo, ale jinak jsou čistí jako lilie. nechám vás při tom.
Jiná Realita Jsem poprvy myslela, ze myslis ty mladsi decka. S velkejma uz takovej problem ve tvem vyjadreni nevidim, ale zas s takovym papa je to sakra tezky.barbucha Jo taak, mne by se taky hodilo nejaky hnizdo a ono ho staci jen nechtit a je to.. Takze ja tu velkou vejplatu fakt nechci, zadny premie, fujtajbl.
Bez upozornění přestala téct voda..prádlo v pračce, já s našampónovanou hlavou. Paráda. Naštěstí jsem si chvíli předtím dala do konvice vodu na čaj, tak jsem to trochu spláchla. Brambory vařím ve vodě z kávovaru. Jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat.
Renusatko To se mi stalo jednou těsně před plesem, když jsem si šla spláchnout z hlavy zábal z henny. S igelitem a ručníkem na hlavě jsem jela k tchyni to smejt. Ještě, že to byla henna a ne chemická barva. ![]()
Hoolinkah Tak henna by byla horší, tolik vody jsem v konvici neměla.
. Prostě v Brně napadlo 5 cm směhu...mimo kolapsu na silnicích začínají asi i poruchy. Tuhle naši nám opraví kolem 18 hodiny, pokud se k ní dostanou autem po Brně. Paráda.
Hoolinkah To se stalo mé známé, voda přestala téct, když měla na hlavě chemickou barvu, a doma voda jenom v psí misce. Nakonec si ji umyla ve Vltavě ![]()
Tak ok, vše co provede můj pes, je moje chyba, vím..., ale ![]()

ice tohle je ten správný detail, který jim chyběl. Nosit!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje