viktorka_od splavu Mně bylo 18 a dávala si pěknou oranžovou Igoru za pade![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Pavlena v Irsku je problem i v tom, ze jak tam ty potraty prakticky nejsou mozne, nefunguje ani prenatalni diagnostika. vubec to nedelaji.
Krehutka Nejlepší je ta diskuze pod článkem...
.
999 myslíš nehezké čmáranice a spol.? No tak kultivace vnímání umění se u některých zastavila na úrovni Disney postaviček, s tím asi mnoho nenaděláme.
Krehutka Spíš typu: mně se to nelíbil, tak to není umění...
.
999 tak tadyto ‘mně se to nelíbí, tak se to nemůže líbit ani nikomu jinýmu’ je argument používanej až nepříjemně často. Podle mě to vypovídá leda tak o tom dotyčným, co to proklamuje
Ounz Občas i zde, byť jinými slovy
Sháním nějaký salonek v restauraci. U jedné mi jejich schránka vrací e-mail s podezřením, že je to spam; u druhé mi přijde hláška, že mají plnou schránku; u třetí mi teď gmail poslal upozornění, že se můj mail taky ještě nepodařilo doručit, a ře to ještě bude zkoušet 48 hodin. No co to jako je?! Jak ti lidi můžou mít nějaký kšeft?
dzizisketa Asi je to znamení, že to máš uspořádat doma:-).
Ounz Občas i zde, byť jinými slovy
Tak ono to funguje i opacne, ze. Clovek se zmini, ze se mu neco nelibi (nebo mu neco nechutna
) a dostane se mu povyseneho pouceni, ze tedy s nim asi nebude neco v poradku - a to i pres to, ze se dotycny vyjadri opravdu jen za sebe. Take jsme tady takove pripady meli... A i ze zivota bych mohla vypravet!
No evidentně! :D
a co tam zkusit jednoduše zavolat?
mně už kolikrát tohle mailování, esemeskování, chatování a viberování leze krkem - lidi neumějí spolu normálně promluvit... v době, kdy má většina populace flat rate... ![]()
Presne tak! Jednou jsem zkusila i Plachtu rezervovat online (sami nabizej tu moznost), a neozvali se - jak jsem zjistila pri naslednym telefonatu, ani to snad nectou.
Telefon ma snad kazdej, no ni?
RoSa hlavne mailovat do hospod mi pripada takovy.. nanic:-)
postrádám tady toto (když je tu nahoře ta předchozí diskuze).
https://kultura.zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A180203_123704_vytvarne-umeni_ts
já bych odstranila davida. věřím, že jeho nahé tělo může mnohé ženy urážet. nahradila bych ho sochou představující rodícího muže. bude nepochybně kulturně hodnotná a genderově spravedlivá. zóbrazování nahého mužského těla jako znaku dokonalosti a moci bylo nepochybně historicky chybné a je načase s tím něco udělat. (nebo prostě nějaké jiné ezokecy).
Jiná Realita To mě zaujalo. Nepohodlné knihy - kdysi je pálili jezuité, nevhodná díla ničili fašisti nebo nedávno islamisté. Dnes jsme v Evropě a Americe civilizovanější, bude se jen přepisovat, gumovat, přejmenovávat.. Sochy se nebudou devastovat ale ukládat do depozitářů..
Princip ale zůstává stejný. ![]()
Dadoo pro mě osobně je mnohem horší, když někdo něco odmítne vystavovat, protože tomu dílu přisoudí nějakou novodobou interpretaci a vztáhne ho na současný kontext, než když někdo odmítne vystavovat dílo, protože mu přijde hnusné, vulgární nebo hloupé (aneb když hodnotí pouze jeho vizuální vzhled, o který snad u obrazu jde výhradně).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje