To je teda ubohost. By mě zajímaly jeho genetické předpoklady. Nebo radši ne.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
ježiš to je kretén, to se nedá![]()
No, vod takovýho sebestřednýho ufňukánka bych si fakt dala poradit! ![]()
slniecko dzizisketa Lilly_Ku Takže, zkoukla jsem jeho web. Ženám škodí i sport například, a další činnosti, kde se soutěží a jde o výkon. Ženy k tomu geneticky nemají žádné předpoklady. Ony mají být ten stmelovací a pečující prvek. A oceněny mají být ne za to, že něco dokázaly, ale za to, že jsou a že jsou krásné.
Totálně mě dostal, když na úvod takové blitky napsal: "V textu nebudu používat žádné odborné výrazy ani žádné studie, využiji pouze selský rozum, principiální souvislosti (a pár hezkých citátů), o které se budu opírat."
šišmarjá, u vás nefunguje komora psychoterapeutov? Ten by mal z nej letieť ako lastovička...![]()
Přednáška. Uskuteční se 13. června od 17 hod. v prostorách Micsrosoftu v Praze. Přijďmež v hojném počtu.
slniecko U nás je to problematické. Je tu Česká psychoterapeutická společnost, která sdružuje psychoterapeuty, co absolvovali akreditovaný výcvik v systemické psychoterapii. Sami ale na svých stránkách přiznávají, že plno "psychoterapeutů" poskytuje terapii bez tohoto výcviku, více zde: http://www.psychoterapeuti.cz/pro-klienty-psychoterapie
Tento pán má daseinsanalytický sebezkušenostní psychoterapeutický výcvik, nedohledala jsem, zda je akreditovaný. Zato jsem tam našla, že letos se mohli do výcviku přihlásit pouze muži, ale opět jsem nedohledala proč.
Obávám se, že na ty, kteří se nikde nesdružují, nikdo nemůže. A mám z toho husí kůži.
dzizisketa přijďmež a rozsekejmež ho argumentačně! ![]()
dobrej blbánek
dzizisketa hele to snad ani nestojí za to, dyť je to trouba
Katrin_kouří_cigarety promiň, já to pak smazala, páč sem si teprv přečetla co je pán zač. tady k záměně psychiatra a psychologa ani nemohlo dojít, neb pán je tělocvikář s praxí v MLM a pojišťovnictví![]()
Pán je hustej, to bych už do života lezla s hendikepem, neboť krásná jsem tedy nikdy nebyla a lepší už to nebude... No z toho, co jsem kdy dokázala, mám radost a i okolí to ocení, to bych chtěla, aby mě pak deptal nějakej takovejhle asi zakomplexovanej pán...
Já teda pánovi nechci fušovat do řemesla, ale mám takovej pocit, že vrcholné manažerské pozice ubližují i mužům:-D.
Jinak mě dnes tedy dost našval vlak, jel o minutu dřív, sice jsem ho doběhla (dobíhala bych i tak, ale zvolna), ale takovým tempem, že jsem se hned poránu pěkně zapotila - to mám tak ráda jít celá zplavená do práce...
Karja A občas je to i tak, že vrcholná manažerská pozice muže ubližuje jeho ženě!
Už jen to slovo, ubližuje ![]()
dzizisketa čo im v tom Microsofte už úplne....???
Katrin_kouří_cigarety no a u nás je to zas naopak, že kopa skúsených poradcov a terapeutov nevie preliezť, lebo podmienky sú nastavené úplne absurdne - veď si nebudú púšťať konkurenciu, tak to robia pod rôznymi pláštikmi, lebo bez členstva to ofiko nesmú.
Ale našla jsem i opravenou verzi, takto to je realitě blížší

poslete mu nekdo link:-)
dzizisketa ![]()
Verze 2.0 ale dobra!
Nechcete to tam nekdo jit obhlidnout a podat nezavislej report?
A chcete mi rict, ze mu to plati Microsoft??? Nebo je jenom bude v jejich prostorach.
Setare keby som bola v Prahe, aj by som zbehla, len neviem, či by som report nepodávala z cely predbežného zadržania ![]()
dzizisketa to je lepšie....fakt som zvedavá, čo z toho nakoniec vylezie...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“