Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:09

paktofonika No, to je pěkné! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:12

Dalia  som mu ukázala tu dieru a povedal že no hotovo. Ale fakt všetko foť lebo to že povedia že zajtra to opravia nemusí byť pravda. Takýto fušeri 

Offline Korsičanka blogger
13286 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:30

Dalia Dali, nenech si to líbit! Nafoť a pohroz jim soudem, to snad není možné!

Držím palce, ať to aspoň dobře opraví a zaplatí újmu

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:45

paktofonika Korsičanka Zítra by se na to měl přijít podívat stavební dozor (nějaký inženýr). Nafocené to mám.

Prý se to občas stává. Říkalo více lidí ... 

Offline Korsičanka blogger
13286 příspěvků moje polička 14. května 2018 19:47

Dalia Žádný takový - prý stáváJen ať opraví a zaplatí!!!

Offline dzizisketa
8733 příspěvků moje polička 14. května 2018 21:06

Offline Ounz
20348 příspěvků moje polička 14. května 2018 21:11

dzizisketa nechápu?

Offline slniecko admin
19244 příspěvků moje polička 14. května 2018 21:32

Dalia ja im dám, že stáva !!!

dzizisketa 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 15. května 2018 01:18

Tak pri reko se skutecne muze stat spousta neprijemnych veci bohuzel, aniz by to nutne znamenalo fuserinu dodavatele ( myslim to ted spis obecne, ne ve vztahu k dalii, tam minimalne to pokracovani je na ranu), dulezite je, aby to kvalitne opravili... ale opruz to je samozrejme hrozny, to soucitim...

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 15. května 2018 01:29

Dalia 

Uf, měli by být pojištění, tak se nenech odbýt, vyčistit, vymalovat, zeď pořádně opravit, uhradit škodu na tiskárně, případně jakékoliv další škody. Obeslala bych stavební firmu a investora. A jestli nebudou bleskově kompenzovat, další už by byl stavební úřad a dohled nad BOZP, protože to nevypadá, že mají práci pod kontrolou. Stavební dozor se na to sice může podívat, ale to není zástupce stavební firmy, já bych asi chtěla vidět stavbyvedoucího, ten už by měl být kompetentní slíbit nějakou konkrétní nápravu, termíny atd. Dozor by měl posoudit, jestli je to dobré řešení. Jsi vlastníkem bytu? 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 15. května 2018 07:12

dynda Ano, jsem vlastník.

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 15. května 2018 08:06
Reakce na dzizisketa:

​Nemůžu si pomoci - mám dojem, že odpověď bude ANO, UBLIŽUJE.

A tak se můžeme oklikou vrátit ke Klimešovi, vykašlat se na své ambice a rodit děti, abychom pak nekňouraly.

Offline Lilly_Ku
4441 příspěvků moje polička 15. května 2018 08:13

Katrin_kouří_cigarety dalsi borec, co nejlip vi, co je pro zeny dobry, takovy fakt miluju.

Offline dynda
7286 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:27

Dalia 

Tak to bude jen tvůj boj, rozezlený majitel tě podpořit nepřijde. Ať to dopadne co nejlíp!

Offline Krehutka blogger
3525 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:31

Dalia No to je teda radost, soucítím. Předpokládám, že investorem je SVJ, tak bych je do řešení taky zapojila, v podstatě je to jejich problém (když teda odhlédnu od toho, že díru ve zdi a bordel v bytě máš ty). Takhle z dálky to na mě nepůsobí, že by pánové věděli, co s tím mají dělat a trochu se bojím, že to opraví, aby to vypadalo hezky zvenčí, ale nepříjemnosti s tou dírou budou už pořád. Nevím, jak rozsáhlé škody ti vznikly, ale zvážila bych telefonát do pojišťovny.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:33

Krehutka No teba som tu dlho nevidela 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 15. května 2018 09:40

dynda Krehutka Řeším to. Dnes zde prší, takže pánové nepracují. Posílala jsem fotky pánovi, co má dohled nad stavbou. Ten slíbil, že to vyřeší a že to opraví někdo, kdo to opravdu umí. 

Offline RoSa
9896 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:01

Dalia

hele, aby ti tam těma šroubama pak v budoucnosti nezatékalo!

určitě mají pojištěnou odpovědnost - stačí zjistit číslo smlouvy a spojit se s jejich pojišťovnou; jo a po opravě samozřejmě vymalování celé stěny, to je jasný!

Offline slniecko admin
19244 příspěvků moje polička 15. května 2018 10:13

dzizisketa Katrin_kouří_cigarety Lilly_Ku 

Ja ešte stále nestrácam nádej, že je to len provokačný názov, z ktorého nakoniec vylezie niečo rozumné.

Holt, nepolepšiteľná optimistka....

Čo je to vlastne? Prednáška? Kniha?

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 15. května 2018 11:30

slniecko dzizisketa Lilly_Ku Takže, zkoukla jsem jeho web. Ženám škodí i sport například, a další činnosti, kde se soutěží a jde o výkon. Ženy k tomu geneticky nemají žádné předpoklady. Ony mají být ten stmelovací a pečující prvek. A oceněny mají být ne za to, že něco dokázaly, ale za to, že jsou a že jsou krásné.

Totálně mě dostal, když na úvod takové blitky napsal: "V textu nebudu používat žádné odborné výrazy ani žádné studie, využiji pouze selský rozum, principiální souvislosti (a pár hezkých citátů), o které se budu opírat." 

Více na www.dovychovat.cz a www.milanstudnicka.cz