paktofonika No, to je pěkné! ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Dalia som mu ukázala tu dieru a povedal že no hotovo. Ale fakt všetko foť lebo to že povedia že zajtra to opravia nemusí byť pravda. Takýto fušeri ![]()
Dalia Dali, nenech si to líbit! Nafoť a pohroz jim soudem, to snad není možné!![]()
Držím palce, ať to aspoň dobře opraví a zaplatí újmu![]()
paktofonika Korsičanka Zítra by se na to měl přijít podívat stavební dozor (nějaký inženýr). Nafocené to mám.
Prý se to občas stává. Říkalo více lidí ... ![]()
Dalia Žádný takový - prý stává
Jen ať opraví a zaplatí!!!

dzizisketa nechápu?
Dalia ja im dám, že stáva
!!!
Tak pri reko se skutecne muze stat spousta neprijemnych veci bohuzel, aniz by to nutne znamenalo fuserinu dodavatele ( myslim to ted spis obecne, ne ve vztahu k dalii, tam minimalne to pokracovani je na ranu), dulezite je, aby to kvalitne opravili... ale opruz to je samozrejme hrozny, to soucitim...
Uf, měli by být pojištění, tak se nenech odbýt, vyčistit, vymalovat, zeď pořádně opravit, uhradit škodu na tiskárně, případně jakékoliv další škody. Obeslala bych stavební firmu a investora. A jestli nebudou bleskově kompenzovat, další už by byl stavební úřad a dohled nad BOZP, protože to nevypadá, že mají práci pod kontrolou. Stavební dozor se na to sice může podívat, ale to není zástupce stavební firmy, já bych asi chtěla vidět stavbyvedoucího, ten už by měl být kompetentní slíbit nějakou konkrétní nápravu, termíny atd. Dozor by měl posoudit, jestli je to dobré řešení. Jsi vlastníkem bytu?
dynda Ano, jsem vlastník.
Nemůžu si pomoci - mám dojem, že odpověď bude ANO, UBLIŽUJE.
A tak se můžeme oklikou vrátit ke Klimešovi, vykašlat se na své ambice a rodit děti, abychom pak nekňouraly.
Katrin_kouří_cigarety dalsi borec, co nejlip vi, co je pro zeny dobry, takovy fakt miluju.
Tak to bude jen tvůj boj, rozezlený majitel tě podpořit nepřijde. Ať to dopadne co nejlíp!
Dalia No to je teda radost, soucítím. Předpokládám, že investorem je SVJ, tak bych je do řešení taky zapojila, v podstatě je to jejich problém (když teda odhlédnu od toho, že díru ve zdi a bordel v bytě máš ty). Takhle z dálky to na mě nepůsobí, že by pánové věděli, co s tím mají dělat a trochu se bojím, že to opraví, aby to vypadalo hezky zvenčí, ale nepříjemnosti s tou dírou budou už pořád. Nevím, jak rozsáhlé škody ti vznikly, ale zvážila bych telefonát do pojišťovny.
Krehutka No teba som tu dlho nevidela ![]()
hele, aby ti tam těma šroubama pak v budoucnosti nezatékalo!
určitě mají pojištěnou odpovědnost - stačí zjistit číslo smlouvy a spojit se s jejich pojišťovnou; jo a po opravě samozřejmě vymalování celé stěny, to je jasný!
dzizisketa Katrin_kouří_cigarety Lilly_Ku
Ja ešte stále nestrácam nádej, že je to len provokačný názov, z ktorého nakoniec vylezie niečo rozumné.
Holt, nepolepšiteľná optimistka....
Čo je to vlastne? Prednáška? Kniha?
slniecko dzizisketa Lilly_Ku Takže, zkoukla jsem jeho web. Ženám škodí i sport například, a další činnosti, kde se soutěží a jde o výkon. Ženy k tomu geneticky nemají žádné předpoklady. Ony mají být ten stmelovací a pečující prvek. A oceněny mají být ne za to, že něco dokázaly, ale za to, že jsou a že jsou krásné.
Totálně mě dostal, když na úvod takové blitky napsal: "V textu nebudu používat žádné odborné výrazy ani žádné studie, využiji pouze selský rozum, principiální souvislosti (a pár hezkých citátů), o které se budu opírat."
Více na www.dovychovat.cz a www.milanstudnicka.cz ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“