Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 15. května 2018 22:47
Reakce na slniecko:

Setare keby som bola v Prahe, aj by som zbehla, len neviem, či by som report nepodávala z cely predbežného zadržania

​No přesně. Obávám se, že bych mu asi jen potvrdila teorii, jaký jsou ženy příšerný satórie... pokud by přežil.

Offline rasaNori
8786 příspěvků moje polička 16. května 2018 06:16

Microsoftu hrablo... nedavno tam nabehli policajti a zabavili nejake veci, zrusili dlouhodobe planovany stmelovaci vikend v Beskydech, tak treba prednaska na odvedeni pozornosti?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 16. května 2018 12:41

Izraelec = automaticky Žid a hned tam perem koncentrák..trotlové z Expres

Jako v koncentráku: Česká policie se při skandálním pochybení s Židy nemazlila

https://www.expres.cz/policie-cr-chyba-skandal-izraelci-zasah-neschopnost-fyc-/zpravy.aspx?c=A180516_103511_dx-zpravy_neos

Offline Mohučanka
7328 příspěvků moje polička 17. května 2018 20:25

Kterej debil kouří ve výtahu z metra do horního vestibulu? Už v chodbě před výtahem byl puch, ale když jsem nastoupila, jistěže s kočárkem, okamžitě se mi udělalo blivno a zachvátila mě panika, že to dýchá i moje mimino.

A vůbec mě točí jedinci, kteří jedou - a nejlepe, kdyz me vidi blizit se s kočárkem, tak mi ujedou - výtahem místo po jezdících schodech, přitom po těch schodech je to rychlejší. A to se děje všude, nejen v naší čtvrti nevalné pověsti...

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 17. května 2018 21:37

Dnes jsem čekala 3 balíčky, 1x PPL, 1x DPD a 1x pošta. Světe, div se! PPL i DPD kurýr se na mě dozvonili. Ale pošta mě nezastihla a to jsem celý den seděla doma na zadeli !  A na depu mi paní říká, že tam byli dva. Takže asi mají pravdu a já kecám. Moje přítomnost doma byla jen moje halucinace. Je to možný?! Asi jim to přijde normální. Dovolání nemá člověk nikde. Prostě si to vzájemně dosvědčí, že zvonili, a já můžu kecat, co chci.... 

Offline Pinot Noir
29517 příspěvků moje polička 17. května 2018 21:47

Mohučanka Tohle vůbec nechápu, dokud jsem neměla kočár, vůbec by mě nenapadlo lézt do výtahu (no já se teda výtahů bojím, tak se snažím jim vyhnout úplně). Vlastně jsem v době předkočárové ani netušila, že tam výtahy jsou  Ale všimla jsem si, že jimi jezdí lidi, kteří to objektivně nepotřebují (k babičce s holí bych neřekla ani popel). A přesně, spěchají, aby rychle zavřeli a ujeli 

20970 příspěvků moje polička 22. května 2018 13:14
Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:47

Mutziputzi 

Ty tomu nerozumíš. To je chudák uzurpovanej a utlačovanej Palestinec, nevinnej jak to malý děcko!

20970 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:54

barbucha To řekla myslim Golda Meirová, že ten konflikt by byl hned o něco vyřešenější, kdyby palestinci měli rádi svoje děti....hergot já jsem v tomhle neobjektivní, palestinci mi vadí, militantní palestinci samozřejmě

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 22. května 2018 14:59

Mutziputzi 

Tak to je takovej jejich krajovej obyčej, hnát před sebou děti. Neohrožený, srdnatý to národ.

20970 příspěvků moje polička 22. května 2018 15:09

barbucha Já tu jejich celosvětovou podporu beru jako skrytej antisemitizmus, jinak si to vysvětlit nedokážu

Offline barbucha blogger
35310 příspěvků moje polička 22. května 2018 15:16

Mutziputzi 

S tím můžu zcela vážně souhlasit. Někomu je přece jen kapku žinantní vystupovat proti Židům přímo, tak to bere takovou oklikou. Tohle je zrovna oblast, kde si člověk "musí" vybrat stranu... 

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 22. května 2018 19:19

Mutziputzi + barbucha 

Kristenanebesích... 

Já tu jejich celosvětovou podporu beru jako skrytej antisemitizmus

Spousta věcí by se mi tím vysvětlila. 

Offline viktorka_od splavu
48991 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:03
Reakce na Ellen:

Mutziputzi + barbucha

Kristenanebesích... 

Já tu jejich celosvětovou podporu beru jako skrytej antisemitizmus

jo, taky jsem to pochopila celkem přednedávnem.

Online slniecko admin
19417 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:11
Reakce na Ellen:

​čo napríklad ?

48991 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:13

slniecko mně třeba to, že s palestinci zcela nepochopitelně "soucítí" lidé, kteří jinak pro araby nemají zrovna nejlepších slov...

20970 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:18

slniecko pro me je nepochopitelna prevaha EU zemi, ktere uznaly Palestinskou autonomii napriklad

Online slniecko admin
19417 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:20

viktorka_od splavu 

Ja som skôr chcela vedieť, čo si tým vysvetľuje Ellen....

48991 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:22

slniecko jj promiň:-)

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 22. května 2018 20:35

slniecko 

Mívám pocit, že Izraelci jsou permanentně za ty zlé a naopak Palestincům prochází kdeco. Přitom to byli Palestinci, kteří opakovaně v minulosti porušovali dohody. Z hlavy ti to teď ale dohromady nějak smysluplně nedám.

A ano, vím, že osady jsou celkem průšvih, a že Palestincům se děly/dějí křivdy... ale metody jejich "odboje" se mi prostě hnusí. Navíc je nevnímám jednoznačně jako oběti, je to celé složité. Opravdu nechápu tu jejich širokou podporu v některých kruzích na úkor Izraele.

Takže pokud by za podporou Palestinců byl (aspoň částečně) skrytý antisemitismus, tak bych žasla o něco méně. Pokud to vidíš jinak, máš o tom větší povědomí a chtělo by se ti to rozebírat, budu jen ráda za fundovaný výklad.