Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline dzizisketa
8910 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:09

Když jsem byla na kurzu výchova psa, který vedl Franta Šusta, tak během něj ukazoval takové výukové video, kde lvi nebo tygři, to už si nepamatuju, napadli ty své krotitele. A my posluchači jsme měli poznat, proč se tak stalo

Offline Candance
5630 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:18

dzizisketa a proc?

Offline Candance
5630 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:19

a nebyla nejaka zprava, ze i v cirkuse (ASI) Berousek napadl lev nebo tygr krotitele?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:22

Candance protože je nas*ali, tak to má bejt, buď vycvičim nebo mě sežere, rovnej s rovnym...krom toho, že bych to zakázala

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:46

Mutziputzi myslím, že cirkus Berousek ani tygre nemá. 

20970 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:48

Janulik03 páč je vařej na bujón no

Offline Janulik03
20112 příspěvků moje polička 19. července 2018 13:51
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:00

Byli jsme loni v cirkusu Humberto a jak jsem z toho měla předem ty špatný pocity (zvířátka, pocit trapna za účinkující), tak ono se to kupodivu vůbec nesplnilo.

A kdybyste viděli toho mladýho pana Navrátila, je to buď majitel nebo syn majitele, co tam dělá takový ty gymnastický cviky a jsou mu vidět svaly na hrudníku a na pažích a taky dělá drezůru lvů... no nic....

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:17

Stará Stanová Kůže lepšejší jsou cirkusy bez zvířat a za chvíli začíná Letní Letná!

1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:23

Potrefenáhusa Jako souhlasím, byli jsme tam kvůli dětem, že jo... Je to jen doporučení citlivým povahám, že Humberto vypadá v tomhletom ohledu bezpečně - připadalo mi to tam takové svižné, moderní, blíž k těm cirkusům bez zvířat než těm tradičním z mého dětství. Nějakých varovných náznaků jsem si nevšimla, snad jen ten slonař (to jsou ti 3 slonice, jak se pravidelně objevují ve zprávách, že někde něco na náměstí sežraly z kabelky nebo tak....) mi přišel nepříjemnej.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:47

Stará Stanová Kůže Jj to je jak s množitelmi. Navonok super paráda top ale čo sa deje mimo zrak ľudí... Cirkusy so zvieratami by mali zakázať. Úplne! Všetky! Keď majiteľ chce môže tam sám robiť číslo poslušnosti... 

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:48

Stará Stanová Kůže Taky jsme byli a dojmy z krotitele stejné 

A sloni - byli v ohradě na louce a lidi k nim lezli i přes zákaz a nedali si říct. Myslím, že i ta paní, co ji chytl za kabelku si za za to mohla sama...

1333 příspěvků moje polička 19. července 2018 14:52

moninika U nás na Proseku ani ohradu neměli - jedu okolo a koukám, jestli mě zrak nešálí, na louce se pasou tři sloni.

Byli jen za takovou páskou, sami, ten drezér (takový vysušený panáček) ani jiná zodpovědná osoba nikde. To mi přijde hodně nebezpečné. Nikdy nevíš, co ty zvířata i lidi kolem napadne, nebo čeho se mohou sloni leknout, a při té hmotnosti....

Online Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 19. července 2018 16:52

Stará Stanová Kůže Mně se před pár lety dost líbil zrovna Berouskovic cirkus, proti jinejm šmírám úplně jinej level. Hlavně se mi líbilo, že tam všichni dělaj všechno, měnila se scéna, mladej principál kmital a stavěl s ostatními, starej popad koště a zametal jak o život. 

Tohle už jim nikdo neodpáře a myslím, že to situací kolem cirkusů dost pohne, třeba ta hrůza aspoň k něčemu bude. My se divíme, že v Africe pytláci a říkáme si, no jo, nevzdělaní chudáci. Přitom je to všude stejně strašný.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 19. července 2018 19:42

Aniž bych chtěla řešit, jaký je cirkus hnus nebo ne, tak před lety jsem kolem Berousků něco zjišťovala a ten jejich klan byl  rozhádaný, měli minimálně dva cirkusy a předháněli se, kdo je ten "pravý" Berousek. Takže chápu, že je netěší, že se s tím svezou všichni.

20970 příspěvků moje polička 25. července 2018 09:56

Musím říct, že kauza H-Systém hůř dopadnout snad nemohla

http://forum24.cz/vyresi-babis-bydleni-klientu-h-systemu-a-vyhraje-tim-komunalni-volby/

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 25. července 2018 10:52

Mutziputzi no to teda ....

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 25. července 2018 11:10
Reakce na Mutziputzi:

Musím říct, že kauza H-Systém hůř dopadnout snad nemohla

http://forum24.cz/vyresi-babis-bydleni-klientu-h-systemu-a-vyhraje-tim-komunalni-volby/

​Pravděpodobně to tak dopadne. navíc se 100% pomůže zase jen těmto 60 rodinám a těch zbylých 950, kteří nedostali nikdy nic přece nejsou vidět a tak se nemusí řešit, no ne?

20970 příspěvků moje polička 25. července 2018 11:16

A666 Tak 100% se jim nepomůže, ale sebrat jim to, aby se uspokojily pohledávky těch co si svůj dům nedostavěli, a je jedno jestli nechtěli nebo na to neměli, je do nebe volající hanebnost.