Potrefenáhusa Kdepak, ja ho vidim venku nonstop, ten to ma vydreny. Ja ho teda podeziram, ze nevydrzi doma, bydli s zenou, dcerou, vnuckou:-D. Lepsi asi prohrnovat
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Karja
no to asi jo ![]()
Karja Třeba když s malou občas přijdeš pobejt, prohrne i u vás.![]()
Karja Jojo, ten se potřebuje zašít-a navíc si na starý kolena udržuje kondičku!
Garfie A hlavne ma nafasovano dost hadru z prace, taj aby to unosil!:-D Orange forever!
Sweet Potato No, dneska jsem premejslela, jestli k nemu nemam zajit s nejakou lahvinkou a vono ne, mam se jako pozvat na kafe!
Ještě jednou uslyším od toho pravoklonného kavárnobijce "hijavej" a budu... vomitovat. A to mě štve, protože ten barikový merlot si to nezaslouží.
Cislo na vaze!!! Zacalo cislici, kterou jsem rikala, ze nebude zacinat!!! Samozrejme jsem si rekla, ze jsem hodne oblecena, nebyla, ze jsenhodne najedena, nebyla, ze jsem nebyla na zachode, byla, zadna vymluva se nenasla. A to to zacalo tak nevine, vazila jsem dceru, proste jsem chtela svoji vahu jen odecist:-D:-D
berush Nerozumím jazyku tvého kmene. ![]()
Karja Já vážim tolik co v prváku na gymplu, už sem to tady psala??
Mutziputzi Tohle jsem přesně nechtěla slyšet![]()
Liesel je to ale draze vykoupený!![]()
Mutziputzi já vážím méně než v prváku na gymplu, což nic neznamená, protože v prváku na gymplu jsem nosila vel. 42...
Jiná Realita A já vážila 42 kg, takže jsem fakt ráda, že mám víc![]()
Já teda vůbec nevím, kolik jsem vážila v prváku na gymplu. Jinak teda kdo chcete zhubnout, pořiďte si hyperfunkci štítné žlázy - ležíte na gauči a hubnutí jde samo ![]()
A ta moje nemocnost už mě fakt s..e. Od začátku prázdnin jsem byla zdravá v září a pak tak nějak kolem konce listopadu ![]()
Mutziputzi Jo, psala si o tezkem dospivani! Tak snad ses vytahla do vejsky!Hahahahahaha, hele ja vypadala az do prvaku na vejsce jako nejvetsi chudak, to I ted je to lepsi.
Mutziputzi vazim taky stejne jako na gymplu, ale telo vypada nejak jinak ![]()
Karja ti někdo hacknul zdroje ne? já jsem měla dětství i dospívání na růžovym obláčku! štíhlá krásná holčička!
Lamicka to je druhá věc, moje líp!![]()
Mutziputzi Moje jak kde
Lamicka moje i jak kdy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my