slniecko no asi vsechno zminene dohromady:-)
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Pinot Noir Tak ale počkej, v Esku se to občas taky pěkně rozjelo
Pinot Noir no tak tam samozrejme taky, ale ja fakt vymetla kde co :) hrala jsem tenkrat v kapelach a aji jinak byl furt nejakej vecirek :)
Muj byvaly jako adolescent dokonce travu susil doma pod posteli. A to smrdi strasne. Jeho mama nikdy neprila na to, co to je. Jenom chodila, co mu to tam tak smrdi. Rekl ji, ze ponozky asi ![]()
continuity
prej ponožky, to je vtipný....kamarádka teď našla synovi zásobu na skříni a v nějakém výchovném záchvatu všechno spláchla do záchodu, místo aby nám vylepšila příští dámskou jízdu....
Muj byvaly jako adolescent dokonce travu susil doma pod posteli. A to smrdi strasne. Jeho mama nikdy neprila na to, co to je. Jenom chodila, co mu to tam tak smrdi. Rekl ji, ze ponozky asi
![]()
Garfie No právě. Na Esko jsem si vzpomněla až dodatečně, nejdřív jsem si vybavila jen Jazz, cestou z kina. Pak Esko, vlastně ta Ponorka, no... A na kulečník myslím do Bristolu. A pak občas Doga
Hele, mám pocit, že ti, co tu vzpomínali, jak byli strašně slušní, mají jen krátkou paměť
Pinot Noir
Asi jo!
Garfie Mohla vám třeba něco upéct :-D.
Zina koláčky?
Zina
To by asi nedala, ona je jinak veskrze spořádaná žena, nemocniční kaplanka....od dob, kdy ve dvě ráno tančila na stole na Kaťušu už uplynulo mnoho vody....![]()
Ounz Na ty jsem myslela! Ale bohužel už jsem asi taky spořádaná žena
.
Zina
to by moh říct každej, že už je spřádaná žena...ale jeden dva koláčky a vidělo by se!
Zina Nezapomenu, jak jeden kamarád jednou u nich na chatě, kde paralelně s nama pobývala jeho babička, tehdy skoro 90leta doktorka na penzi, upekl nějakou zelenou buchtu a jeho babička povídá: “ukroj mi taky kousek, ale jenom malej, já na ty drogy nejsem zvykla” ![]()
Garfie to je ale fakt velka skoda ![]()
Potrefenáhusa :-D:-D Moje kamarádka po zeleném bramboráku prospala téměř v kuse tři dny:-D.
Já si vůbec nemyslím, že by dnešní mladí byli horší, než jsme byli my. Spíš mám z toho vzorku, co vidím kolem sebe, pocit, že moje dospivání v devadesátkách bylo mnohem divočejší, než je má dnešní generace. Možná je to tím, že nebyl internet a my se museli nějak zabavit venku. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my