Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline MarcelaN
příspěvků moje polička 19. ledna 2019 15:19

Pinot Noir  tak to se slivovicí může z pohledu učitele vypadat nevinně a pokud se příliš nešíří podezřelý odér... ale aby si žák zapálil ve třídě?? Asi má pocit, že mu to projde, že se na to dlabe...je podle mě věcí učitele, aby mu vysvětlil že u něho v hodině se to dít nebude, jinak zakročí jiní - zákon  o zákazu kouření ve veřejných prostorách platí i ve škole ne? 

Online brrr
12301 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 15:49
U nás se viceméně tolerovala kouření za školou. Alkohol jsme ve škole nepili, leda na výletech, atd. Ale to taky na tajňačku.
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 16:07
Reakce na slniecko:

​Toto mi tak došlo minule na jednom koncerte, sledujúc partu mládežníkov fajčiť trávu. Som si spomenula, ako sme to aj my všelijako schovávali, väčšinou sme to mávali v obaloch od sypaného tabaku a tárili sa, že si šúľame normálne cigarety........a ono to je tak výrazná a jednoznačná aróma pritom ...

Dalia to bude kus od kusu, ja som sa bála po svojej puberte, ako bude vyzerať u mojej temperamentnej a tvrdohlavej dcéry a minimálne zatiaľ ok, aj v škole, oni sú zlatí ako partia, chodia hrať spoločenské hry, sadnúť si do palacinkárne, po večeroch doma. Tak som žasla, aká je tá dnešná mládež sporiadaná, kým jedna jej spolužiačka nezmenila školu (z rozhodnutia jej mamy, že aby mala "niečo" v rukách ju preložila na odbornú z prestížneho gympla ) a to sú podobné historky.

​Tráva mi neuvěřitelně smrdí.  

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 16:56

Dalia 

Je to fakt kus od kusu, škola od školy... umím si představit to, co popisuješ a vím, že to existuje, ale taky si ještě pamatuju, že ani "my jsme" nebyli svatí (ok, ve třídě jsme nekouřili). A vidím kolem sebe naopak i dost pozitivních věcí, který jsou puberťáci schopný vymyslet, zorganizovat... takže mi to přijde takový... pestrý.

Offline Karja
44440 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 17:57

Dalia No a to si představte, že my jsme jednou "kamarádce" dali prášek na spaní do pití....Chápete to, jak jsme byli vylízaný??!!! Kdyby se jí tehdá něco stalo, tak by z toho bylo halooo po celém městě.  A asi v 9 letech jsem zničila čekárnu tak, že se musela vymalovat...  No děsný, hele ono se to nehorší, jen když člověk má k té omladině blízko a všechno se to nakumuluje, tak je to prostě moc!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 18:19

Karja To je fakt, někdy je toho prostě moc. 

Online Garfie
28428 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 19:41

No ale tak, dávala jsem tady k dobru historku, jak si do školy na svačinu přineslo dítě (cca 1.-2. třída) láhev slivovice? Naštěstí se svěřilo třídní učitelce (a mé kamarádce), že ta voda nějak divně smrdí....

Jiank my byli taky relativně vzorní, pivo během polední pauzy bylo největší hrdinství a jinak alkohol jen na výletech (a decentně). Ale dva spolužáci si zapálili při těláku (venku) a dostali za to ředitelskou důtku (olomoucký gympl 90.léta). 

Online slniecko admin
19514 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 19:50
Reakce na Dalia:

​Tráva mi neuvěřitelně smrdí.  

​ale rozoznáš to, nie? Mne prišlo hlavne smiešne to schovávanie a tvárenie sa, že "len" cigy, keď to na metre okolo razí, že je to tráva ....a fakt nám to vtedy nedopínalo...

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 19:56

Garfie hejcin nebo slovan? 

Offline viktorka_od splavu
49181 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 19:58

slniecko no páč v tu chvíli ti to nesmrdí, to dá rozum:-) ale tak když jste přišli dom to museli rodiče cítit už před barákem ne?

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 20:12

slniecko Rozeznám.  

Online Garfie
28428 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 21:02

Lilly_Ku Slovan, ty Hejčín co? Podle té hospody.... (teda za nás ještě byla hospoda Na růžku na křižovatce u policejního).

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 22:12

Garfie ja taky slovan, do roku 2003, jsme se mozna mijely na chodbach. Hosppdu jsem myslela na rohu komenskeho (?) U reky, ale ja teda byla jen parkrat :)

Online Garfie
28428 příspěvků moje polička 19. ledna 2019 23:20

Lilly_Ku Aha, Bristol? Ten uz byl trochu daleko, ale aspon tam nechodilu kantori ;-)

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 08:59

Garfie nee, nejaka na rohu komenskeho a jiriho z podebrad, ale na jmeno si nevzpomenu. Do bristolu jsme taky chodili, do ponorky, vertiga a nekdy i do fenixu zakoncit, mela jsem fakt divoky mladi 

Online Garfie
28428 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 09:02

Lilly_Ku Ty jo, to vůbec nevím, co by to mohlo být za hospodu....ale Ponorka  klasika. A hned vedle Depo....šmarjá, moje mládí...

Offline Lilly_Ku
4508 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 09:11

Garfie no, tak nejak, ja uz ziju deset let v zahranici, ale ted jsem se uplne nostalgicky zasnila... :)

Offline Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 09:37

Garfie Lilly_Ku Tak to já byla slušňák, chodila jsem jen do Jazz Tibet club. A S-Klubu 

Online slniecko admin
19514 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 09:46

slniecko no páč v tu chvíli ti to nesmrdí, to dá rozum:-) ale tak když jste přišli dom to museli rodiče cítit už před barákem ne?

​Hm ....no, to je dobrá úvaha, hm.

No prichádzali sme domov hlbolo za noci a to už naši spali....žeby to do rána vypáchlo na rozdiel od cigariet? Alebo sa to zmiešalo proste s ostatnými koncertovými smradmi - "dym" z pódia, cigarety a pod.? Alebo to - tým, že to oni sami nezažili - nevedeli identifikovať?

Online Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 20. ledna 2019 09:51

slniecko Ta poslední možnost mi přijde velmi pravděpodobná.