rasaNori jezis taky vam porad hlasi "ztrata tlaku v pneumatikach"? to dela manzeluv firemni VW, ale ma kontrolach jak auta, tak kol se nic chybneho nenaslo
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
rasaNori Jenze co s tim, nutit se pit, kdyz mi to nechutna? ![]()
Jinak teda potlapkavam, dojet s prazdnym kolem je na ![]()
Solathis 10km bych ho poslala pesky. ![]()
Manzel si musi sam kocirovat vztah s vlastni matkou ( tedy se vsemi lidmi) a nemuze cekat, ze ho pred ni budes zachranovat ty? Vzdyt je to na hlavu.
A nevyresilo se nic, jenom se to odsunulo (a tim nemyslim, ze si meli domluvit presny harmonogram hlidani ditete, t.c. na houbach.)
continuity A že ten vztah nekočíruje a je potřeba ho zachraňovat ses dočetla kde? Dedukce na základě jednoho nočního odjezdu? Tak to je pak dost podobný jako tchýnina dedukce budoucí bránění v kontaktu s potenciálním vnoučetem hele...
Solathis jestli to mate kousek, tak navstevu utnout vcas, nezustavat. Vyuzij toho, ze nepijes a odjedte. Nekteri clenove nasi rodiny taky obcas na akcich prebrali a byvali hadavi, nikdy jsem nezustavali dele nez bylo nutne. Mama stejne nepila, tak nas vcas nahnala do auta, ze je unavena a jede se spat. Stejne to pak uz neni zabava, kdyz maji lidi agresivni vopici.
Mutziputzi pokud se s nekym zhadam natolik, ze uz s nim nejsem schopna ani spat pod jednou strechou, to se prosim nazyva jak?
Mne se to v zivote nestalo a neumim si to asi predstavit, takze tapu.
continuity To se prosím nazývá tak, že jsem se rozhodla jet domu, páč mě dotyční nasrali.
Mutziputzi akorát je blby, když k tomu potrebujes vzbudit strizlivou manželku, aby te odvezla
KarjaJako doufam, ze zdyz se o nej tak bere, tak to tak jednou bude (a taky teda doufam, ze kvuli tomu neodsune na druhou kolej synovce, to by me fakt s*alo - to totiz delala jedna nase babicka, ze oblibeny bylo vzdycky to nejmladsi vnouce a neni to nic, co chces).
prosím te, to jsou problémy, který třeba vůbec ani nemusej nastat, tím bych se zaobirala až jestli to bude aktuální
Potrefenáhusa a to je něco tak fatálního? pro mě leda budoucí vtipná historka
Mutziputzi tak mne to třeba přijde dost teatralni, pokud k tomu potrebuju asistenci ještě nekoho jinyho, koho musím vytáhnout z postele, tak i takový trochu potupny
samozrejme si to domejslim do těch našich kulis, mne taky dovedou nasrat strasne, už jsem taky parkrat oddusala
Potrefenáhusa já koukam že mi má šťastná povaha brání v bystření mysli řešením mnoha totálních banalit, já úplně žasnu co se dá vymyslet, lepší než tohle teda je doufání, že moje dítě nebude oblíbenější než cizí dítě, Solathis sorry![]()
Mutziputzi jj, šťastná povaha proste!
Koukám, jak se dá z komára udělat obr velbloud. ![]()
Asi bych se nad sebou měla zamyslet a místo dosavadní tolerance vůči prkotinám zapřemýšlet, jestli si můj manžel jakožto jednorázový alkoholik zaslouží se mnou sdílet můj život. ![]()
Solathis Priznam se, ze kdyby se muj partner zhadal do krve s vlastni rodinou a mel potrebu okamzite odjet pryc, tak taky vstanu klidne ve 3 hodiny rano a pojedu. Nejak si neumim predstavit, ze bych ho poslala do haje a nepodporila ho. Samozrejme za predpokadu, ze jde o výjimečnou udalost, nikoliv o kazdotydenni tradici.
Jojo, cokoli napíšete, může být použito proti vám.
Jezis ja si ted vzpomnela na to, jak muz dal nakladacku na rodinny oslave nevlastnimu brachovi a jeli jsme taky pryc v noci :D takze mam doma agresivniho vozralu!
ice A ten můj vzteky roztřískl své tchýni dubový stůl. A byl u toho zcela ztřízlivý. Je to okolnost polehčující nebo naopak?
Sweet Potato pockej co na to mistni porota ![]()
Sweet Potato ice děti do babyboxů, předejdete mnoha problémům!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025