Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:00

rasaNori jezis taky vam porad hlasi "ztrata tlaku v pneumatikach"? to dela manzeluv firemni VW, ale ma kontrolach jak auta, tak kol se nic chybneho nenaslo

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:11

rasaNori Jenze co s tim, nutit se pit, kdyz mi to nechutna?

Jinak teda potlapkavam, dojet s prazdnym kolem je na 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:26

Solathis 10km bych ho poslala pesky.

Manzel si musi sam kocirovat vztah s vlastni matkou ( tedy se vsemi lidmi) a nemuze cekat, ze ho pred ni budes zachranovat ty? Vzdyt je to na hlavu. 

A nevyresilo se nic, jenom se to odsunulo (a tim nemyslim, ze si meli domluvit presny harmonogram hlidani ditete, t.c. na houbach.) 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:30

continuity A že ten vztah nekočíruje a je potřeba ho zachraňovat ses dočetla kde? Dedukce na základě jednoho nočního odjezdu? Tak to je pak dost podobný jako tchýnina dedukce budoucí bránění v kontaktu s potenciálním vnoučetem hele...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:39

Solathis jestli to mate kousek, tak navstevu utnout vcas, nezustavat. Vyuzij toho, ze nepijes a odjedte. Nekteri clenove nasi rodiny taky obcas na akcich prebrali a byvali hadavi, nikdy jsem nezustavali dele nez bylo nutne. Mama stejne nepila, tak nas vcas nahnala do auta, ze je unavena a jede se spat. Stejne to pak uz neni zabava, kdyz maji lidi agresivni vopici. 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:45

Mutziputzi pokud se s nekym zhadam natolik, ze uz s nim nejsem schopna ani spat pod jednou strechou, to se prosim nazyva jak?

Mne se to v zivote nestalo a neumim si to asi  predstavit, takze tapu. 

20970 příspěvků moje polička 01. října 2019 10:47

continuity To se prosím nazývá tak, že jsem se rozhodla jet domu, páč mě dotyční nasrali.

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 01. října 2019 11:03

Mutziputzi akorát je blby, když k tomu potrebujes vzbudit strizlivou manželku, aby te odvezla 

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 01. října 2019 11:06
Reakce na Solathis:

KarjaJako doufam, ze zdyz se o nej tak bere, tak to tak jednou bude (a taky teda doufam, ze kvuli tomu neodsune na druhou kolej synovce, to by me fakt s*alo - to totiz delala jedna nase babicka, ze oblibeny bylo vzdycky to nejmladsi vnouce a neni to nic, co chces).

​prosím te, to jsou problémy, který třeba vůbec ani nemusej nastat, tím bych se zaobirala až jestli to bude aktuální 

20970 příspěvků moje polička 01. října 2019 11:08

Potrefenáhusa a to je něco tak fatálního? pro mě leda budoucí vtipná historka

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 01. října 2019 11:12

Mutziputzi tak mne to třeba přijde dost teatralni, pokud k tomu potrebuju asistenci ještě nekoho jinyho, koho musím vytáhnout z postele, tak i takový trochu potupny

samozrejme si to domejslim do těch našich kulis, mne taky dovedou nasrat strasne, už jsem taky parkrat oddusala 

20970 příspěvků moje polička 01. října 2019 11:16

Potrefenáhusa já koukam že mi má šťastná povaha brání v bystření mysli řešením mnoha totálních banalit, já úplně žasnu co se dá vymyslet, lepší než tohle teda je doufání, že moje dítě nebude oblíbenější než cizí dítě, Solathis sorry

Offline Potrefenáhusa
38622 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:05

Mutziputzi jj, šťastná povaha proste! 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:14

Koukám, jak se dá z komára udělat obr velbloud.

Asi bych se nad sebou měla zamyslet a místo dosavadní tolerance vůči prkotinám zapřemýšlet, jestli si můj manžel jakožto jednorázový alkoholik zaslouží se mnou sdílet můj život.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:19

Solathis Priznam se, ze kdyby se muj partner zhadal do krve s vlastni rodinou a mel potrebu okamzite odjet pryc, tak taky vstanu klidne ve 3 hodiny rano a pojedu. Nejak si neumim predstavit, ze bych ho poslala do haje a nepodporila ho. Samozrejme za predpokadu, ze jde o výjimečnou udalost, nikoliv o kazdotydenni tradici. 

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:31

Jojo, cokoli napíšete, může být použito proti vám.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:35

Jezis ja si ted vzpomnela na to, jak muz dal nakladacku na rodinny oslave nevlastnimu brachovi a jeli jsme taky pryc v noci :D takze mam doma agresivniho vozralu! 

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:39

ice A ten můj vzteky roztřískl své tchýni dubový stůl. A byl u toho zcela ztřízlivý. Je to okolnost polehčující nebo naopak?

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:42

Sweet Potato pockej co na to mistni porota

20970 příspěvků moje polička 01. října 2019 12:44

Sweet Potato ice děti do babyboxů, předejdete mnoha problémům!