Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 03. října 2019 17:48

Tak si vyhledavam, co se doporucuje pri "liver diet" a vida, kafe

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 03. října 2019 17:53

Vsem dekuji za tlapkani i drzeni palcu

Ale z te polikliniky uz by mi mohl nekdo konecne zavolat!!! Doktor vcera rikal, ze vysledky budou odpoledne, a ze mi da vedet, jak to jen nejdriv pujde. Dnes rano jsem to urgovala, a recepcni slibila, ze mi sestra "v prubehu rana" urcite zavola. A je skoro jedenact, a nic

Doktori v DeKalbu obecne nemaji moc dobrou povest; spousta mych znamych radsi dojizdi do jinych mest. Zacinam chapat proc!!!

Kdyby mi byvalo nebylo tak zle, a kdyby sambo nemel to bronchitidu, tak jsem snad radsi jela do Rockfordu...

Offline whiskas
20906 příspěvků moje polička 03. října 2019 18:06

MP Marge Držím palce, ať se brzy dozviš, co konkrétního tě trápí. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 03. října 2019 18:11
Reakce na MP Marge:

Tak si predstavte, ze ja uz konzultovala treti lekarsky web, a tady se snad jaterni dieta na mono vubec nedoporucuje!? Vsude pisou, ze mam hodne pit a jist zdrave, ale o diete ani slovo

​Mne to divne neprijde.V Nemecku pri/po salmoneloze taky zadna dieta.Cesky doktor spadl malem ze zidle.A mne osobne bylo daleko driv lip bez diety.

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 03. října 2019 18:17

MP Marge No mně říkala sousedka lékařka, že dnes už se ta dieta vůbec nedoporučuje tak přísná jako dřív, ta "zdravá strava" to v podstatě vystihuje. Co jsem četla a řekli mi doktoři k synovi, tak jeho se to vlastně nedotklo nijak, kdo vylożeně neprasí, tak je v pohodě, jen vynechat alkohol.

Offline Potrefenáhusa
38621 příspěvků moje polička 03. října 2019 20:15
Reakce na MP Marge:

Kdyby mi byvalo nebylo tak zle, a kdyby sambo nemel to bronchitidu, tak jsem snad radsi jela do Rockfordu...

​jestli třeba nemate to samy?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 03. října 2019 20:33

MP Marge Ono ani při každé mononukleóze nemusí být nijak silné postižení jater. Od toho jsou odběry. Já jsem měla dietu rok, brácha vůbec a měli jsme to půl roku po sobě. Ne, že bych ji teda nějak přehnaně držela v 18. Já ležela na JIP, jak mi otekl krk a nemohla jsem dýchat a vůbec šílený průběh, kdy mi nic nezabralo a brácha byl doma. 

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:16

Emerald Mně se to pak nějak stabilizovalo, dneska za normálního stavu vůbec nemám mandle vidět. Mně tenkrát o dietě po mononukleóze laskaví doktoři neřekli ani slovo, takže jsem jedla celkem normálně, bylo to o prázdninách a za 3 týdny jsem jela na kolej, takže se i pochlastávalo... jaterní testy mám pořád dobrý.Abych to teda nezakřikla, když tady na parfu se dá chytit kde co!

Dcera měla mononukleózu někdy kolem r. 2000 a taky měla ATB, ale ležela doma. A dietu taky, vůbec nesměla nic tučného.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:27

Emerald Ja lezela zavrena na infekcnim jeste pred dvaceti lety, sama na oddeleni, rodice za mnou nesmeli, jen dvakrat tydne na chvilku do predsine (ani ne na chodbu). Bylo mi osm a deset dni jsem tam stravila a nesmela jsem tam samozrejme mit nic svyho... bylo to dost pekelny, cas se tam zastavil v 70. letech. Dietu jsem drzela dost dlouho a taky jsem nesmela jeste asi dva mesice cvicit.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:28

Solathis jo, to bylo velký plus, omluvili mě  na TV na celý semestr!

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:32

Kokoska Ja si na vejsce vybrala telak dobre, kdybych mohla chodim na nej doted (zdravotni cviceni ca micich). Tak tam by me to dost mrzelo. Ale na ty zakladce ne, nase pani ucitelka sla v lete pak uz do duchodu, takze ten telak nebyl nic uzasnyho.

Offline Kokoska
34567 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:35

Solathis já chodila na takový všeobecný, protože na všechny sporty jsem levá a na plavání už bylo plno. Nic jako aerobik nebo zdravotní cvičení tenkrát neexistovalo.

Offline dzizisketa
8896 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:49

Já chodila na vodní turistiku, líp jsem si ani vybrat nemohla. 

Offline Pinot Noir
29714 příspěvků moje polička 03. října 2019 22:50

Já chodila na šerm, bylo to vtipné.

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:18

Toto mě vážně nadzvedlo ze židle. Takový blábol už jsem dlouho nečetla. Pán má zřejmě patent na rozum. 

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:22

Alena_In no a ted si predstav, ze ja toho cloveka znam osobne, obcas jsme spolu prisli do kontaktu pracovne. Nastesti s nim uz neprichazim do styku. Pritom pred takovymi peti lety pusobil docela rozumne, kde se to v nem vzalo, je mi zahadou. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:25

Alena_In teda to je s prominutím hrozná pi*ovina, ani jsem to nemohla dočíst celé. 

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:27

continuity Tak lidé se mohou měnit, že? Ale mě to normálně vzteklo, nesnáším, když někdo takhle paušalizuje a háže všechny příslušníky určité skupiny do jednoho pytle. Takže kavárna (co to vlastně je?) je taková, obyčejný člověk makový...

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:29

Alena_In Hele a ona je kavárna nějak nenávistná ke Karlu Gottovi? Sem si nějak nikde nevšimla..  

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 04. října 2019 14:34

hrozný kecy... a to s tou nenávistí kavárny jsem si taky nevšimla ...