Tak si vyhledavam, co se doporucuje pri "liver diet" a vida, kafe ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Vsem dekuji za tlapkani i drzeni palcu ![]()
Ale z te polikliniky uz by mi mohl nekdo konecne zavolat!!! Doktor vcera rikal, ze vysledky budou odpoledne, a ze mi da vedet, jak to jen nejdriv pujde. Dnes rano jsem to urgovala, a recepcni slibila, ze mi sestra "v prubehu rana" urcite zavola. A je skoro jedenact, a nic ![]()
Doktori v DeKalbu obecne nemaji moc dobrou povest; spousta mych znamych radsi dojizdi do jinych mest. Zacinam chapat proc!!!
Kdyby mi byvalo nebylo tak zle, a kdyby sambo nemel to bronchitidu, tak jsem snad radsi jela do Rockfordu...
MP Marge Držím palce, ať se brzy dozviš, co konkrétního tě trápí.
Tak si predstavte, ze ja uz konzultovala treti lekarsky web, a tady se snad jaterni dieta na mono vubec nedoporucuje!? Vsude pisou, ze mam hodne pit a jist zdrave, ale o diete ani slovo
Mne to divne neprijde.V Nemecku pri/po salmoneloze taky zadna dieta.Cesky doktor spadl malem ze zidle.A mne osobne bylo daleko driv lip bez diety.![]()
MP Marge No mně říkala sousedka lékařka, že dnes už se ta dieta vůbec nedoporučuje tak přísná jako dřív, ta "zdravá strava" to v podstatě vystihuje. Co jsem četla a řekli mi doktoři k synovi, tak jeho se to vlastně nedotklo nijak, kdo vylożeně neprasí, tak je v pohodě, jen vynechat alkohol.
Kdyby mi byvalo nebylo tak zle, a kdyby sambo nemel to bronchitidu, tak jsem snad radsi jela do Rockfordu...
jestli třeba nemate to samy? ![]()
MP Marge Ono ani při každé mononukleóze nemusí být nijak silné postižení jater. Od toho jsou odběry. Já jsem měla dietu rok, brácha vůbec a měli jsme to půl roku po sobě. Ne, že bych ji teda nějak přehnaně držela v 18
. Já ležela na JIP, jak mi otekl krk a nemohla jsem dýchat a vůbec šílený průběh, kdy mi nic nezabralo a brácha byl doma.
Emerald Mně se to pak nějak stabilizovalo, dneska za normálního stavu vůbec nemám mandle vidět. Mně tenkrát o dietě po mononukleóze laskaví doktoři neřekli ani slovo, takže jsem jedla celkem normálně, bylo to o prázdninách a za 3 týdny jsem jela na kolej, takže se i pochlastávalo... jaterní testy mám pořád dobrý.Abych to teda nezakřikla, když tady na parfu se dá chytit kde co!
Dcera měla mononukleózu někdy kolem r. 2000 a taky měla ATB, ale ležela doma. A dietu taky, vůbec nesměla nic tučného.
Emerald Ja lezela zavrena na infekcnim jeste pred dvaceti lety, sama na oddeleni, rodice za mnou nesmeli, jen dvakrat tydne na chvilku do predsine (ani ne na chodbu). Bylo mi osm a deset dni jsem tam stravila a nesmela jsem tam samozrejme mit nic svyho... bylo to dost pekelny, cas se tam zastavil v 70. letech. Dietu jsem drzela dost dlouho a taky jsem nesmela jeste asi dva mesice cvicit.
Solathis jo, to bylo velký plus, omluvili mě na TV na celý semestr!
Kokoska Ja si na vejsce vybrala telak dobre, kdybych mohla chodim na nej doted (zdravotni cviceni ca micich). Tak tam by me to dost mrzelo. Ale na ty zakladce ne, nase pani ucitelka sla v lete pak uz do duchodu, takze ten telak nebyl nic uzasnyho.
Solathis já chodila na takový všeobecný, protože na všechny sporty jsem levá a na plavání už bylo plno. Nic jako aerobik nebo zdravotní cvičení tenkrát neexistovalo.
Já chodila na vodní turistiku, líp jsem si ani vybrat nemohla.
Já chodila na šerm, bylo to vtipné.
Toto mě vážně nadzvedlo ze židle. Takový blábol už jsem dlouho nečetla. Pán má zřejmě patent na rozum.
Alena_In no a ted si predstav, ze ja toho cloveka znam osobne, obcas jsme spolu prisli do kontaktu pracovne. Nastesti s nim uz neprichazim do styku. Pritom pred takovymi peti lety pusobil docela rozumne, kde se to v nem vzalo, je mi zahadou.
Alena_In teda to je s prominutím hrozná pi*ovina, ani jsem to nemohla dočíst celé.
continuity Tak lidé se mohou měnit, že?
Ale mě to normálně vzteklo, nesnáším, když někdo takhle paušalizuje a háže všechny příslušníky určité skupiny do jednoho pytle. Takže kavárna (co to vlastně je?) je taková, obyčejný člověk makový...
Alena_In Hele a ona je kavárna nějak nenávistná ke Karlu Gottovi? Sem si nějak nikde nevšimla..
hrozný kecy... a to s tou nenávistí kavárny jsem si taky nevšimla ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025