bramten článek je hroznej blábol, ale nad tou nenavistnou kavárnou jsem se taky pozastavila...
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
To je Hampl, to mluví za vše.
Toho si všiml jen soudruh sociolog. ![]()
bram Každý vidí to, co se mu hodí do krámu. Ble.
Alena_In ja jsem ten clanek, priznam se, vubec necetla. jenom jsem koukla na nadpis a perex, nejak nevim, cim by me to mohlo obohatit. Co zacal podporovat Okamuru, radsi delam, ze neexistuje
continuity tak ono to vlastne souvisi s tim rozhovorem o stepeni spolecnosti, ktery jsi davala do Zemana. Jak se to polarizovani spolecnosti hlavne hodi politikum, protoze maji tema (hodne zjednodusene recene).
Umřela Chramostová... takovej tyjátr jak kolem Gotta se asi nedá čekat, co? ![]()
... jen pár měsíců po Milotovi. Větši kontrast ke Gottovi aby pohledal.
áááááááááááá!!!!!!!!!!!!

barbucha Hele nevim co je horší, ale u mě mírně vedou ty co se můžou z jeho vyjádření posrat, jestli aktuálně něco vůkol chybí, je to dle mého velkorysost.
Nepřekvapivě.
Zajímavý, že se ta velkorysost vyžaduje po těch "druhejch"... Měla bys vědět, co je to chucpe. Nejen (klasicky) vrah rodičů žádající o shovívavost, neb je sirotek... ale i estébák, skuhrající nad skonem chartistky.
barbucha Velkorysost bych si přála oboustrannou, premiér vyjadřuje lítost nad úmrtím herečky a statečný ženy, já fakt nevim jakej má tohle věčný poštěkávání význam, je to strašně protivný a kontraproduktivní.
Mutziputzi
aneb me oblibene Generosity is its own sort of power. Hloupi ti, kteri to nevi a nedokazi dohlidnout o kousek dal.
jinx Presne![]()
Končím s vínom. Dnes som oliala predlžovačku a vyhodila poistky v celom byte, schytal to diár a par kníh (našťastie omyvatelne obaly), váha na ktorej sa ale aj tak nevážim a stena. Ma porazí. A to som sa ani nenapila ![]()
No, vona je to prostě - jako i jindy při podobnejch příležitostech
- generační záležitost. Seš o dvacet let mladší... a tak jsi nemohla zažít plížení se po dvorkách na bytový divadlo a koncerty, ani napíchnutej telefon a soudružský návštěvy doma, jen proto, že ne že bys byla zločinec z povolání, ale proto že jsi jednoduše chtěla vidět něco mimo schválenou linii - ze který když jsi vybočila a měla smůlu tak jsi jako Chramostová a spousta jinejch přišla o studium, kariéru, o dosavadní život... a že to mají na svědomí tihle Babišové a podobný přisluhovači je nade vší pochybnost.
Tak proto nejen já, ale i další pamětníci, pokládám podobný vyjádření za slušnou drzost. Aspoň kdyby mlčeli... když už se nikdo, ani jedinej, nedokázal těm lidem doteď omluvit.
Ale je to těžký vysvětlovat, no.
paktofonikasikovna jsi ![]()
barbucha je to generační záležitost, vono dvacet let rozdíl, a mám občas pocit, že žiju na jiný planetě...je to nesdelitelny, co bylo před třiceti rokama a občas se tu řeší neskutečný, jak to napsat...blbosti.
paktofonika
Co s tím vínem vyvádíš? Nacvičuješ křest zaoceánské lodi?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025