Krehutka To byla druhá vlna humanitární pomoci, první poslali už v lednu, tohle vyznívá, že vláda zevlovala a poslala zdravotnickej materiál v době kdy už to nebylo potřeba, neni to pravda, fakt už to tady bylo, nevim v jakym tématu a znova, je to těch cca 5O tisíc roušek nebo respirátorů, ty systémově skutečně český zdravotnictví nespasí.
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Mutziputzi tady je nejvetsi pruser, ze se jejich prodej smerem k verejnosti nezastavil driv, protoze nikdo nevi, kolik si toho lidi v panice nasyslili + kolik si toho nasyslili ti ruzni prekupnici, co na tom chteli vydelat. Ale v tomhle bych asi vladu nekritizovala... slovy Hamacka ted z tiskove konference: je to dynamicka situace. Ale nejakej system prerozdelovani atd meli udelat asi driv...
razorblade Ale jo, je výpadek, je to blbý, ale tak to prostě je, byly 1000x horší doby a situace, ale tadyto věštění velkého počtu osobních tragédií a nadávání na vládu a Číňany a já nevim co všechno?
Příště to bude lepší no, chybama se obvykle člověk učí, nevim proč teď trojčit.
Mutziputzi o humanitarni pomoci cine v lednu se mi bohuzel nic nepodarilo dohledat. Jen soustu zprav, ze na konci ledna Cina pozadala o humanitární pomoc, Andrej nejdriv rekl, ze ne, ze sam ma malo, pak se to otocilo, v polovine unora meli veci pohromade, jednalo se o odletu letadla, ktere teda pravdepodobne odletlo az v breznu.
Krehutka a jak se ukazuje, mel Andrej pravdu ![]()
Kokoska Andrej se postaral tak dobře, že měl nakonec pravdu.
Sweet Potato jojo
Krehutka V lednu Andrej nejdriv odmital, v pulce unora odletela z Vidne, promin teda, ne v lednu, ale ani teda v breznu s krizkem po funuse
Krehutka Mám dokonce dojem, že tu někdo dával odkaz, že než to stihlo odletět, tak nám ten materiál číňani darovali nazpátek. Ale dohledávat se mi to nechce, tak bez záruky :o)
DruI Tak to uz vubec ne
Navíc nám Čína ty zaslané roušky v rámci humanitární pomoci zase vrátila.. ![]()
Současné ale ještě zabavili asi 750 tisíc roušek české firmě, která je v Číně vyrabi..
Dadoo Cina nam poslala humanitarni pomoc? O ni Cesko nezadalo tak proc? Hele sirite normalni hoaxy devcata![]()
Organizační složky státu, které mají nárok na respirátory, kdyby to někoho zajímalo:

JjMutziputzi jjj četla jsem to. Naše pomoc prišla ve chvíli, kdy už ji nepotřebovali a naopak sami posílali materiál postiženým zemím. A nám vrátili tu naši zásilku zpět.
Třeba tady
DruI to byla jen ta část, která se napoprvé nevešla do letadla
Mutziputzi tak podle té zprávy to vypada, že tam asi mirilo letadlo se spolecnou zasilkou Rakouska, Madarska a Slovinska, jestli to dobre chapu, tak pak jo.
Dadoo Kde?
Mutziputzi viz vyse![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025