Dadoo DruI Tak neodletět, že se nevejde do letadla, tedy logicky a vrátit zpět a darovat nazpátek to je takovej "účelovej" rozdíl ve formě sdělení ne?![]()
Krehutka a v čem je rozdíl, že to je společná zásilka?
Mutziputzi potvrdila jsem, ze mas pravdu
RRozdil mozna administrativni, jestli to letadlo odletlo, mely byt ty státy uvedeny v tabulce.
Mutziputzi budeme slovickarit? Princip a výsledek je stejný, ne? Že něco JEŠTĚ NEODLETELO neznamená, že to bylo pořád naše. Gesto bylo spáchán a aspoň se ušetřilo na dopravném. ![]()
Dadoo Slovíčkažení je právě cokoli jinýho, než konstatování faktu, že roušky nedoletěly![]()
Mutziputzi tak znovu.:
Čína nám věnovala humanitární pomoc, kterou jsme Číně předtím věnovali my.
(Že to celou dobu leželo někde ve skladu pomineme.)
Mění se nějak výsledek? ![]()
A právě mi napsala hystericky kamarádka, že si mám rychle vybrat peníze, že nepůjdou bankomaty.. Že ji to řekla pumparka, že budou brát jen hotovost![]()
Dadoo Jo, blbá formulace už od Hamáčka, kterou sám ze sebe dělá diletanta no, vy se toho teď chytáte![]()
Hele prostě mě to opětovaný hledání hole na psa přijde úsměvný, je to blbý, ale nemůže za to obligátní Babiš a ani Kalousek![]()
Dadoo Mutziputzi No a idnes v online přehledu:
Češi ve Spojených státech musí zůstat v USA. Podle ministra vnitra Jana Hamáčka mají kontaktovat ambasádu, ale vláda vypravovat speciál nebude.
Jako asi poslouchali jinou tiskovku než já! ![]()
Mutziputzi když já pořád nerozumím, proti čemu se vlastně vymezuješ![]()
Garfie dceři v GB přišla smska od ministerstva dopravy, že se nemusí bát vrátit domů,
CR informuje: Kdy se chystate domu? A jak? I pres mimoradna opatreni vas chceme ubezpecit, ze se do CR lze jednoduse vratit. Informace k aktualni situaci v doprave najdete na www.mdcr.cz
Mutziputzi když já pořád nerozumím, proti čemu se vlastně vymezuješ
proti tomu sdílení problémů a hledání viníků
Dadoo Tak hotovost nebudou brat treba kvuli ,,vosahu,, nebo ze by s tim museli do banky, ktera bude treba zavrena? Prijde mi to rozumne, kdo muze at plati kartou. Jinak ja dnes byla v Penny v 7:02 na otviracku, ale tak vstala jsem v sest, precetla zpravy, tak mi to tak vyslo;-). A pokud sambo dodrzi pokyny (tj. nekonzumovat dve kila ovoce a zeleniny denne), tak tyden na nakup nemusime. Mozna kdyby kazdej delal rozumnej tydenni nakup, tak tam ty prodavacky nepojdou, mamka dela vedouci v jednom marketu, mam o ni celkem strach, ale rika, ze to je zahul kazdej den, takze je ji to jedno, horsi jsou ty neprijemny lidi, co si svoje frustrace vylevaji na zamestnancich a ted to bude o to horsi.
A právě mi napsala hystericky kamarádka, že si mám rychle vybrat peníze, že nepůjdou bankomaty.. Že ji to řekla pumparka, že budou brát jen hotovost
Jo, to ještě potřebujeme, útok na bankomaty, pak spadnou přetížené platební brány, hlavně zachovat paniku.
Já si předevčírem jako zřejmě poslední věc v životě koupila kabelku, asi ji nebudu mít kam "vynést", lidi kolem nás posazují děti do letadel k příbuzným v cizině...odcházím do brdských lesů.
Do který ciziny?
Sweet Potato Uka kabelku do lesa!
Dadoo No však přesně! Z toho USA je to trochu komplikovanější, to chápu, ale spojení s Británií je zachováno, tak můžou letět přes Londýn, nevím proč by měli vypravovat pro Čechy speciál
Co to je za formulaci "musí zůstat v USA"...
Karja Dadoo to psala obráceně, ne ze nebudou brát hotovost, ale ze jede fáma, ze nebudou brát karty
lidi kolem nás posazují děti do letadel k příbuzným v cizině...odcházím do brdských lesů.
Jezismarja, co je k tomu vede?
Sweet Potato jako zvazovala jsem sebrat dite a odjet k rodine do Chorvatska, bydlet ve starym rozpadlym baraku na Biokovu a tak. Jenze ono to dorazi i tam a nejblizsi nemocnice je 60km pro pulku Dalmacie. Tak sem si to rozmyslela:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.