Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 14. března 2020 10:49

Potrefenáhusa Joo, aha, blbe ctu. No tak budeme jezdit na kole, kdyz nam na pumpe nedaj! ;-)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 10:58

Garfie 

Jižní Amerika nevím, jedině některé ty asijské státy, Evropa je teď na houby, to je jasný, ale zalezlá u nás na venkově si zatím připadám v pohodě.

Offline Karja
44336 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:05

dynda Hele venkov taky neni optimalni jak se tady vsichni znaj, tak ve vedlejsi vesnici je nakazenej nejakej chatar, co s tim vlezl na mistni vesnickou zabavu, takze cast obyvatel v karantene, ale skoro tyden nevedomky nekde behali a ty presne vis, kdo to je, s kym se vida, kde pracuje, jakou firmu pripadne zavrou... Zlaty velkomesto v tomhle, tady si ten kontakt k nakazenymu hrozne snadno dohledas:-D.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:13

Karja 

Děti byly 2 týdny nemocný, my už jsme zavřený dlouho A tu možnost snadné dohledatelnosti teď považuju za celkem jasnou výhodu.

Offline 999
19653 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:24

Garfie Tak ony ty konspirace vznikají i na základě reálných faktů. V pátek jsem zastavila před Lidlem a na dveřích nápis Karty nebereme. Zřejmě zkolabovaly terminály. Tak nasedám zpět do auta a vidím lidi u pokladny, jak platí kartou. Tak se jdu zeptat a pokladní mi říká, ježis my to nesundaly? Bylo to jen chvíli, ale my tu máme hroznej blázinec...

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:25

dynda Různě. Chorvatsko, Rusko, Dubaj...

Co je k tomu vede, samozřejmě nevím. Asi různě. Nemusí se tu o ně starat (to nemyslím negativně), zdá se jim tam situace klidnější, je tam větší dům, moře, sport... A někteří možná vědí víc, bojí se víc.

Edit: zrovna teď bych ty dvě moc ráda vypakovala třeba do Grónska

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:26
Reakce na Garfie:

dynda  Přesně to mě taky napadlo....leda někam do Asie teď už, možná Jižní Amerika?

Karja No právě, že budou brát jenom hotovost, což pochopitelně nedává žádný smysl!  Těch konspirací ještě bude...

​Tak stát tím dávkováním opatření těm konspiracím nahrává, ono totiž už moc opatření nezbývá.....

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:40

dynda Ja jen, ze vychodni Asie se pomalu zacina jevit jako bezpecnejsi :-)

A666 No to ja nerozporuju, sama jsem dnes znervoznela, kdyz Babis nekolikrat zduraznil, ze potravin je dost...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:40

Sweet Potato 

No je fakt, že ta nutnost zajistit hlídání je taky celkem faktor. Asi jsou lidi, co místo HO teď naopak makaj někde venku na plný obrátky.

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:46

Garfie Babiš by už vůbec měl přestat s tím vykecavanim se na tiskovkach, je to strašné, strašné, strašné. Včera jsem viděla policejní tiskovku a to byl normálně balzám na duši. U Babiše mám furt pocit, že si hrají děti na vojáčky. 

Teď mají tady děti pohádku, už jsem se zarekla, že si pustím zprávy a pak tu bednu zas vypnu. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:47
Reakce na Garfie:

dynda Ja jen, ze vychodni Asie se pomalu zacina jevit jako bezpecnejsi :-)

A666 No to ja nerozporuju, sama jsem dnes znervoznela, kdyz Babis nekolikrat zduraznil, ze potravin je dost...

​Jansý Mimochodem já ybch do japonska vyrazila hned, rozhodně bych se tam cítila o 100% bezpečněji Ale z německa by mě tam už asi stejně nepustili

Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:48

continuity  Jo, je to hrozny, ja navic jak nemam TV tak na nej vubec nejsem zvykla, jen ted to mam furt online...

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:49

Jinak jako já bych měla být za tvrdá opatření v ČR ráda, díky tomu mi dopravce vrátil 100% ceny jízdenky (touhle dobou sjem měla akorát dojíždět do Prahy), i když jsem cestu sama pro sebe zrušila už před týdnem (ale se stornem jsem čekala, jestli tohle nenastane...)

Offline Fiction
1640 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:54

Že vás to baví, dohadovat se s Mutzinou, ona ty své výplody vždy bude bránit do posledního dechu...

Ad roušky FFP3/respirátory a ostatní OOP...vzhledem  k tomu, že jsem zdravotník, tak mě to vrhá do špatné nálady. Všichni jsme ve stresu, jak to vlastně bude probíhat, zpracováváme informace do čínských a italských kolegů, jsme varováni, že podcenění ochrany zdravotníků vedlo nejen ke snížení počtu práceschopných zdravotníků, ale i k vysoké psychické zátěži, kdy ti "ještězdraví" pečovali o své nemocné kolegy a sestry, někdy je viděli umírat...  Tak mi připadá oprávněné si postesknout, že těch OOP je málo.  Snažíme se je šetřit na ty "opravdu suspektní" situace. Což je vtipné, protože spousta nakažených = infekčních je bezpříznakových

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 14. března 2020 11:56
Reakce na Fiction:

Že vás to baví, dohadovat se s Mutzinou, ona ty své výplody vždy bude bránit do posledního dechu...

Ad roušky FFP3/respirátory a ostatní OOP...vzhledem  k tomu, že jsem zdravotník, tak mě to vrhá do špatné nálady. Všichni jsme ve stresu, jak to vlastně bude probíhat, zpracováváme informace do čínských a italských kolegů, jsme varováni, že podcenění ochrany zdravotníků vedlo nejen ke snížení počtu práceschopných zdravotníků, ale i k vysoké psychické zátěži, kdy ti "ještězdraví" pečovali o své nemocné kolegy a sestry, někdy je viděli umírat...  Tak mi připadá oprávněné si postesknout, že těch OOP je málo.  Snažíme se je šetřit na ty "opravdu suspektní" situace. Což je vtipné, protože spousta nakažených = infekčních je bezpříznakových

Je mi líto, v jaké jste situaci a přeji hodně sil

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:07
Reakce na Mutziputzi:

Potrefenáhusa No, tak se se z toho management pouci pro pristi krizi holt no, nastesti to neni v ramci epidemie eboly

​to není, ale jeden nakaženej vrhne do karantény celý oddělení. (což je otázka, jak dlouho si tohle budou moct dovolit)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:11

711990 Ja lituju, ze jsem se nesbalila a neodela za kamoskou do francie. Tam prej jen uzavreli skoly a Macron vystupuje v televizi jako vudce naroda, kterej se snazi klidnit verejnost a emoce, coz se mu dari. Kdyz ji pisu, co se deje tady, chyta se za hlavu. V tamnich mediich prej mame image statu, kterej si hrabe na svym pisecku a vubec svy kroky nekoordinuje s Evropou

Offline barbucha blogger
35540 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:36
Reakce na continuity:

Garfie Babiš by už vůbec měl přestat s tím vykecavanim se na tiskovkach, je to strašné, strašné, strašné.

​Už aby lehnul s koronavirem. To jeho nepřetržitý exhibování se nedá... a každý jeho uklidňování vede k pravýmu opaku. Dyk mu zjevně nevěřej už ani jeho voliči!

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:40

barbucha ale věří, i tady jsou takovi 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. března 2020 12:44

Fiction Ja se s nikym nedohaduju a nemyslim ze nekdo se mnou, diskuze se tomu tady rika, necht ten tvuj domnely despekt provazi tve kroky a daleko s nim dojdes