Aranel jsou nejaky leky soucasne na predpis i bez?![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
viktorka_od splavu no jasně, buď větší balení nebo silnější dávka. Namátkou omeprazol, ibuprofen, condrosulf.
Zarinya o tom už jsme si tu myslím psaly
já redila skoro cely těhotenství krev až do konce sestinedeli clexanem a to jsou sileny tuny a skoro nikde to nechtěj
Clexan si dávám vždycky před letem a vyhazuju normálně - ta jehla z toho přece netrčí, vysune se takovej ten uzávěr kolem.
Nevzala mi nějaké masti, a myslím takové to dejchatko na astma a možná ještě něco. Pilule nakonec po mem přemlouvání jo, ale přednášku jsem dostala a ze teda příště ani omylem apod. Nebyla jsem si jistá, tak sem se nechtěla hádat.
barbucha to je pravda, ale mě kladli na srdce, ať odevzdávám a nevyhazuju
PotrefenáhusaDobře děláš. Použitá jehla je nebezpečný odpad. Správně ji má přijmout k lividaci lékař nebo zdrav. zařízení, které lék předepsalo. Jsou na to speciální kontejnery a odváží je svozová služba k likvidaci. Tato služba není levná a platí se podle objemu odpadu a to je asi důvod, proč to nechce nikdo moc odebírat. Lékárny použité jehly brát nemusí. Musí jen ty nepoužité, které jsou součástí vraceného léku.
continuity viktorka_od splavu Tak, no, nebo i třeba paralen si může člověk nechat předepsat, když chce ušetřit ty tři pětky.
Aranel já bych si ten omeprazol klidně i kupovala, kdyby to komerční balení nevyšlo 3x tolik za tabletu. ![]()
Objednala jsem si z elnina do zásilkovny. A zásilkovna to automaticky přesměrovala na jinou pobočku, kam se kvůli svojí pracovní době nedostanu! Mě trefí. Od teď kašlu na zásilkovny. ![]()
continuity Já si ho kupuje, protože se mi nechce trčet u obvoďačky.
whiskas já ji jenom zavolám. Na neurologii jsem nebyla asi pět let.
Mail od moji "oblíbené" paní učitelky. Vedle organizačních pokynů k vánoční besídce tam bylo, že některé děti jsou v karanteně, protože byly minulý týden ve skautu, i když jsou mimoškolní aktivity zakázané a jedna holčička je teď pozitivní. Jsem se tak vytočila, že jsem ji obratem odpověděla, že ve PSU 3 jsou mimoškolní aktivity a kroužky povolené a že dotyčná (je to neteř) se s největší pravděpodobností nakazila ve škole (má pozitivní třídní, ale to se tehda ještě nevědělo). No a teď si říkám, jak jsem to mláděti, které je s paní učitelkou docela na kordy, zavařila. Chuďátko malé.
evik77 To se mi taky teď stalo, že obchod vybíral pobočku za mě podle bydliště
Mně to teda nevadí, ale logicky si to lidi vybírají třeba podle práce nebo podobně...
Aranel já bych si ten omeprazol klidně i kupovala, kdyby to komerční balení nevyšlo 3x tolik za tabletu.
Jasně, paralen byl jen příklad.
brrr achjo, to me mrzi ze je to takova krava:((
No myslím, že ve fitku se člověk zadejchá (a funí) trochu víc než ve frontě u pokladny ![]()
711990 Nakonec poslali ofiko vyjadření i skauti, maminka jednoho z dítek v karanteně vede družinu. Takže jse nebyla nakrknutá jenom já. Stejně přišlo dítko s tím, že paní učitelka říkala, že nesmí do skautu.
Mě hlavně fascinovala rétorika toho mailu, vystřihnutá jak z padesátek ![]()
brrr Drsné. Dobře, že ses ozvala.
evik77 Ja musím teda zasielkovňu pochváliť. V tejto dobe doručili na Slovensko balík do 24h od podania na pobočke. Wow.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my