Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Online viktorka_od splavu
49169 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 17:07

Aranel jsou nejaky leky soucasne na predpis i bez?

Offline continuity
42614 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 17:15

viktorka_od splavu no jasně, buď větší balení nebo silnější dávka. Namátkou omeprazol, ibuprofen, condrosulf.

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 17:54
Reakce na Potrefenáhusa:

Zarinya o tom už jsme si tu myslím psaly

já redila skoro cely těhotenství krev až do konce sestinedeli clexanem a to jsou sileny tuny a skoro nikde to nechtěj 

​Clexan si  dávám vždycky před letem a vyhazuju normálně - ta jehla z toho přece netrčí, vysune se takovej ten uzávěr kolem. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 18:20

Nevzala mi nějaké masti, a myslím takové to dejchatko na astma a možná ještě něco. Pilule nakonec po mem přemlouvání jo, ale přednášku jsem dostala a ze teda příště ani omylem apod. Nebyla jsem si jistá, tak sem se nechtěla hádat.

Offline Potrefenáhusa
38661 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 18:21

barbucha to je pravda, ale mě kladli na srdce, ať odevzdávám a nevyhazuju

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. prosince 2020 18:48

PotrefenáhusaDobře děláš. Použitá jehla je nebezpečný odpad. Správně ji má přijmout k lividaci lékař nebo zdrav. zařízení, které lék předepsalo. Jsou na to speciální kontejnery a odváží je svozová služba k likvidaci. Tato služba není levná a platí se podle objemu odpadu a to je asi důvod, proč to nechce nikdo moc odebírat. Lékárny použité jehly brát nemusí. Musí jen ty nepoužité, které jsou součástí vraceného léku.

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 00:49

continuity viktorka_od splavu Tak, no, nebo i třeba paralen si může člověk nechat předepsat, když chce ušetřit ty tři pětky.

Offline continuity
42614 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 11:03

Aranel já bych si ten omeprazol klidně i kupovala, kdyby to komerční balení nevyšlo 3x tolik za tabletu.

Offline evik77
758 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:31

Objednala jsem si z elnina do zásilkovny. A zásilkovna to automaticky přesměrovala na jinou pobočku, kam se kvůli svojí pracovní době nedostanu! Mě trefí. Od teď kašlu na zásilkovny.

Offline whiskas
20923 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 19:34

continuity Já si ho kupuje, protože se mi nechce trčet u obvoďačky.

Offline continuity
42614 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 22:34

whiskas já ji jenom zavolám. Na neurologii jsem nebyla asi pět let. 

Offline brrr
12291 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 22:38

Mail od moji "oblíbené" paní učitelky. Vedle organizačních pokynů k vánoční besídce tam bylo, že některé děti jsou v karanteně, protože byly minulý týden ve skautu, i když jsou mimoškolní aktivity zakázané a jedna holčička je teď pozitivní. Jsem se tak vytočila, že jsem ji obratem odpověděla, že ve PSU 3 jsou mimoškolní aktivity a kroužky povolené a že dotyčná (je to neteř) se s největší pravděpodobností nakazila ve škole (má pozitivní třídní, ale to se tehda ještě nevědělo). No a teď si říkám, jak jsem to mláděti, které je s paní učitelkou docela na kordy, zavařila. Chuďátko malé.

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 22:39

evik77 To se mi taky teď stalo, že obchod vybíral pobočku za mě podle bydliště Mně to teda nevadí, ale logicky si to lidi vybírají třeba podle práce nebo podobně...

Offline Aranel
6538 příspěvků moje polička 14. prosince 2020 22:39
Reakce na continuity:

Aranel já bych si ten omeprazol klidně i kupovala, kdyby to komerční balení nevyšlo 3x tolik za tabletu.

​Jasně, paralen byl jen příklad.

Offline teena-s
873 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 09:49
:( už zase mi zatnou jediný zdroj příjmu,jako vážně si myslí některý z těch tlustých prasat v parlamentu ,že chodit do posilovny znamena roznášet viry víc než čekat ve frontě u Kauflandu na vozík,mezi regálama a u pokladny? Kolik lidí naráz vejde do posilovny a kolik je jich v OBI? Kolik těch obézních kreténů si vykládá uchlebíčků za 5,50 ,- o tom co by bylo ještě potřeba zlikvidovat?.Ve zdravém těle zdravý duch -asi nikdy neslyšeli,nejvíc mrtvých a nakažených je mezi staříčkama a dětma a tlusťochama a to je teda fakt "cílová skupina "fitness center,doprdele...!
Offline 711990
18311 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 13:14

brrr achjo, to me mrzi ze je to takova krava:(( 

Offline barbucha blogger
35581 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 14:38

teena-s 

No myslím, že ve fitku se člověk zadejchá (a funí) trochu víc než ve frontě u pokladny

Offline brrr
12291 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 22:35

711990 Nakonec poslali ofiko vyjadření i skauti, maminka jednoho z dítek v karanteně vede družinu. Takže jse nebyla nakrknutá jenom já. Stejně přišlo dítko s tím, že paní učitelka říkala, že nesmí do skautu.

Mě hlavně fascinovala rétorika toho mailu, vystřihnutá jak z padesátek

Offline Sweet Potato
40078 příspěvků moje polička 15. prosince 2020 22:39

brrr Drsné. Dobře, že ses ozvala.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 16. prosince 2020 07:10

evik77 ​Ja musím teda zasielkovňu pochváliť. V tejto dobe doručili na Slovensko balík do 24h od podania na pobočke. Wow.