viktorka_od splavu hele je. Nejlepší praktická, co jsem za život poznala. Taky mě už zná dlouho, celou anamnezu. Má mou plnou důvěru. Naprosto. ![]()
Co vás dneska vážně nas...namíchlo?
Monulinecenka To je strašně smutný a zcela jistě na stížnost. Chápu, že na takové věci asi nemáte čas ani chuť, ale tady je to pochybení snad jasné. Hrozný ![]()
A doktoři fakt ordinují ještě stále na telefonu? No teda potěš... moje doktorka normálně přijímá pacienty furt.
andulka01 ale ta moje doktorka taky ordinuje normálně v ordinaci. Ale netaha mě tam zbytečně, když to není nutné. Mám to 25 km a tohle beru jako velkou výhodu. Kdyby bylo potřeba, jedu. Jsem ráda, že nemusím. ![]()
viktorka_od splavu kdepa parkujes? Ja to samy, behem prvniho tydne od nakupu auta (noveho!) obouchany ze vsech stran. Ale v centru se s tim musi pocitat.. Vic me s*ou schvalne ukopany zrcatka. Nekolikrat..![]()
Já ti nechci do toho kecat,dělej jak chceš a umíš. ale jak to víš, že vyšetření nepotřebuješ? Tři týdny si dušná, kašleš. Mě to přijde už i na pečlivější vyšetření než jen v ambulanci navíc s astmatem.
Po telefonu se fakt zápal plic nepozná.
Pavlena u detske nemocnice
v praci parkuju na sidlisti, o mista je tu taky nouze a nikdy nic
Dadoo jestli dobre vzpominam tak tvuj muz mel dychaci potize, deprese, nechtel nikam jit a nic s tim delat.. az to dopadlo jak dopadlo. tak to asi bude v tom vasem lese ve vzduchu
viktorka_od splavu já podeziram topení kamny a únik spalin do obytného prostoru. Nakonec se ten komín ucpal úplně.
Ja už kamny netopim, ale, podle mého, to by mohla být příčina. U manžela to nejspíš nastartoval nelecena těžká chřipka.
Jakkoli má plicní fibroza neznámý původ.
A mně to asi nastartovalo to astma a emfyzem.
Proto se taky děsím toho, abych neskončila na kyslíku taky.
continuity nnemám teplotu a další vyšetření bude následovat. Teď začínám třetí týden. Prostě blbej covid v kombinaci s mýma plícema.
Ale já lecena jsem.
Děkuji všem za reakce, potřebovala jsem ze sebe dostat tu frustraci, že nikoho nezajímalo, jak jí je a že my už jí nijak pomoct neumíme (horečku jsme sráželi studenou sprchou, plakala nám tam, ale nikdo nepředepsal nic účinejšího).
Jinak, paní doktorka ordinuje zcela běžně, lidé k ní dochází, to jen pro naše klienty je na telefonu a nepotřebuje je vidět. Jiná zde ve městě není, dojíždění jinam je pro nás velmi složité.
Stížnost je také ve hře, a to i na nemocnici, ale ještě je ta situace příliš čerstvá.
Dadoo jestli dobre vzpominam tak tvuj muz mel dychaci potize, deprese, nechtel nikam jit a nic s tim delat.. az to dopadlo jak dopadlo. tak to asi bude v tom vasem lese ve vzduchu
![]()
Monulinecenka Je to hrozný. Musím říct, že když čtu tvoje příspěvky, tak mi připadáte hrozně šikovný a srdečný, kéž by v sociálních službách pracovali všichni jako ty.
SunEclipse viktorka_od splavu ma pravdu, ze to muze byt klidne necim z prostredi. Mame v rodine pripad, kdy zakernou nemoc odstrartovala neodborna manipulace s nebezpecnym materialem, akorat v te dobe se to neresilo. No a moje mama mela presne vypozorovane, ze ma astmaticke zachvaty na pracovisti, prudila tak dlouho, ze se nakonec ukazalo, ze v celem tom obrim baraku je spinava klimatizace.
Pristup lekare prijde strasny, nas ordinoval celou dobu a bez navstevy napise max opakovany recept, ale Dadoo je dospela a je to jeji vec.
Lamicka no ja jen poukazuju na to, ze Dadoo je dospela a je to jeji vec, ale stavi se k tomu podobne jako jeji muz ktery nechtel nic resit, coz mi pripada az neskutecny, nebo teda necim spojeny
Karja Jezis, to dekuju. Ono je to hodne kolektivem, musim rict, ze na to, ze ta prace neni jednoducha a ani dobre placena, tak se nam tam povedlo mit zamestnance, kteri to delaji s laskou. Ono to ani jinak nejde, tohle se fakt neda delat z donuceni, nebo pro penize, a ti co se tam proste nehodi brzy odejdou. Neni to vzdy ruzove, ale delame, co muzeme. ![]()
Monulinecenka tenhle pocit zoufalství, vzteku a bezmoci moc dobře znám, taky pracuju v socslužbách. posílám hodně sil ![]()
Nedivím se, žes to potřebovala ze sebe vysypat, je to hrůza. Myslím, že máme to zdravotnictví pořádně vyhořelé
Přála bych vám mnohem lepší péči pro klienty.
Monulinecenka docitavam a teda smutne. A tak trochu stale ešte neprekvapujuce príliš. A vy ste tam úžasní
viktorka_od splavu prosím tě, to je nesmysl, co plácaš. Jak že to neřeším? ![]()
Fakt nevidím rozdíl v tom, jestli zákašlu přes telefon nebo kvůli tomu najdu 50 km, když výsledek je naprosto stejný. Předepsané léky. Kdyby mě mela vyléčit návštěva ordinace, byla jsem tam dávno.
Naopak ocenuju, že nikam jet nemusím. Že mě dr respektuje a bere jako zodpovědného partnera.
Silná atb stejně potřebuji těch cca 10 dní, než se pořádně projeví. To jsem dostala a i další léky potom. A teď bude další vyšetření. Rtg, ev pomazu na plicní za svou plicařkou.
Tam jsem mohla tak jako tak zavolat sama a dávno tam jít. Ani bych to s PL nemusela řešit.
Ale čekala jsem, že zaberou léky, které mám.
A protože moc nezabírají, resp to nestačí, budu to řešit dál. Tak, jak řekla PL
Ja to beru jako obrovské plus, že do té ordinace nemusím, když to jde zařídit jinak. Na rtg už jet budu muset.
viktorka_od splavu ehm pride mi to velmi nestastne napísané.
Janulik03 jo, to se stává.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025