Co vás dneska vážně nas...namíchlo?

21. zaří 2015 11:38
Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 10:13

madluša taky o tom přemýšlím, navíc pokud je ten doktor znalec. 

Offline Catherinne
10773 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 10:16

Monulinecenka neuvěřitelný

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 11:53

Monulinecenka teda fakt hnus, ale neprekvapu. Bola som na posudku u ortopeda, lebo zacala haprovat zdrava ruka. Isla so mnou dcera, nemohla som ani soferovat od bolesti. A ortoper, cca 40 rocny si so mnou pozval dnu aj dceru a otazky smeroval k nej. Stylom,  co jej je? Az mu razne odpovwdala ze počká vonku, ze sa musi bavit so mnou. A ten trubec sa vobec nezaujimal o moj momentalny problem, ale chcel riesit druhu ruku preco som s nou cely zivot nic nerobila. Tak som normalnw bez slova odisla. Plakala som az vonku. A bolest mi odstranil znamy fyzioterapeut. No aj raki su medzi nami. Ale nie je ich vela, len ich viac vidieť. Inak je vacsina lekarov uplne uzasnyxh a mudrych a empatickych.

Offline notna
9313 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 20:45

Na Asosu už nemají košile pro větší prsa Kde já budu kupovat vypasované košile?! Doprčic fakt!

Offline continuity
42509 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 20:47

Janulik03 to je strašný.

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 21:13

continuity no je to blbec a nechapem ako moze doteraz pracovat v nemocnici. Poznam vela ludi co s nim mali problem 

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 21:58

Monulinecenka to sú výrazy, o ktorých nám v roku 1993 rozprávali, aby nám vysvetlili historickú nutnosť meniť názvoslovie raz za pár rokov (jo a dostali sme k tomu tabuľku, keby sa nám dostal do rúk nejaký obzvlášť starý chorobopis...)

Takže tak uvažujem, že či pán doktor nie je z nejakého rodu Nemrtvých, ono sa mi normálne nezdá možné, že by sa to ešte takto vôbec učil...

Offline Aranel
6528 příspěvků moje polička 21. dubna 2022 08:38

Janulik03 Cože...?!

Offline Monulinecenka
409 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 15:17

continuity No, tipuju, že paní doktorce bude klidně k té 80, ale zrovna tuhle neznám, je z Prahy (zájemci o službu jsou z Prahy, my jsme s MS kraje, tak znám spíše ty "naše" znalce)

madluša To mě taky napadlo, ale jestli to k něčemu bude to nevím, znalců je málo, čeká se dlouho, než je termín, nikdo to moc dělat nechce, tak jsou soudy rády, že mají aspoň někoho, takže se spíše na termonologií lékaře povznesou.

Janulik03 To je strašné. U našich klientů to je jasné, buď nemluví, nebo jen málo a rozhodně nejsou schopni zcela vědomě odpovídat na dotazy lékaře, ale u ostatních je to hnus, když není lékař schopný mluvit přímo s člověkem. ALe zase abych byla upřímná, zažila jsem i velmi příjemné lékaře, kteří se k našim klientům chovali velmi hezky, vykali jim (to je velká vzácnost) a mluvili přímo na ně. Čest výjimkám.

slniecko jak jsem psala, oni ti znalci psychiatři jsou nedostatkové zboží, tak jak se k tomu někdo upíše, tak to dělá asi do smrti a tyhlety "staré struktury" se nad tím vůbec nezamýšlí, že už je něco 30 let jinak.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:18

Janulik03 Zažila jsem něco podobného kdysi s maminkou, otázky doktor směřoval na mě, po chvilce jsem řekla, že je mamka svéprávná, že ji doprovázím kvůli závratím. To je tak hrozně ponizujici, nechápu to.

Monulinecenka  Neskutečné.  Jak může doktor takhle označovat pacientku

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:40

rozarka ja naposledy s otcom ked sme volali zachranku. To bolo tak frustrujuce, ze som casom zistovala ako sa vola pani co bola u nas a stazovala som sa na jej chovanie. Nie sice oficialne ale zhodou okolnosti som sa stretla s sefom zachranarov a doslo aj na rec o otcovi, s ktorym sa piznal a tak som sa nezdrzala a popisala som mu ten vecer uz bez emocii. Ovek aj by pochopil ze pracuje unava ale aj tak to neospravedlnuje. Mna to niekedy este prenasleduje v myslienkach ten vecer a potom som. celu noc bez spanku

Offline Lenka22
2612 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:47

Janulik03 prostě strašný! 

Offline Janulik03
20073 příspěvků moje polička 25. dubna 2022 19:57

Lenka22ano ale je to o jednotlivcoch

Offline Sweet Potato
40026 příspěvků moje polička 05. května 2022 11:07

Putna si kopnul do zesnulé Medy Mládkové. 

Aneb jak se pěkně zviditelnit díky něčí smrti.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 05. května 2022 12:44

Sweet Potato kde, co? 

Edit, už jsem našla, nepřipadá mi to jako kopání, prostě jiný názor.

Offline brrr
12281 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:10

Sweet Potato Já možná i tuším na co Putna reaguje. Když jsem ráno jela do práce a na ČRo hlásili, že MM umřela, bylo tam vyjádření autora jejího životopisu a ten o ni celou dobu mluvil jako o nejvýznamnější, největší Češce minulého století. Popravdě dost mě to zarazilo, chápu její přínos v umění, ale opravdu bych ji takto nenazývala.

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:39

Sweet Potato Naprosto od něj zbytečné.

INCOM1 A nedal by se ten "jiný názor" aspoň vyjádřit kultivovaněji?
Nehledě na to, že se sice vdala dobře, ale peníze na umění uměla sama vydělávat, fakt se jenom nevezla. Udělat z ní zlatokopku je velmi zákeřné a nefér.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:43

andulka01 jo, to určitě dal. Já Putnu neobhajuju, jen jsem čekala něco horšího. 

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:53

Putnu nemám ráda už od dob studií, kdy jsem s ním měla tu "čest" /před nedávnem mě dost vytočilo jeho chování při vstupu na ČT 24, kdy mu moderátorka poděkovala za názory, načež ji setřel, že on neříká názory, ty má každý hlupák, on předkládá expertízy/, u tohohle jeho vyjádření mám pocit, že to pomyslné "kopnutí" bylo spíš formou vyjádření, ne obsahem, v té formě se zrcadlí ta jeho typická arogance a určitá nadřazená přehlíživost.