to taky :-D
a taky ten činžák, co tím celej smrdí dva dny.
Bramboráky smažit jedině v silným průvanu, jinak nelze! ![]()
Strašný je zejména to, když vůbec nepřibejvaj, páč to někdo krade rovnou mně zpod ruky! ![]()
Moje máma tomu říkávala "marná práce"
Nikdy neviděla výsledek smažení...
Bramboráky mám zařízený, ty u nás dělá přítel. Je to jeho specialita. A naprosto nemá problém je potom všechny* sežrat, takže všichni jsou spokojení. ![]()
*po odečtení mojí neporovnatelně menší porce
úplně nejgeniálnější bramboráky na světě dělala jedna moje kamarádka, nahrubo strouhaný, asi kombinace pánve, plynového sporáku a jakože od cizího. Mám smůlu, žije teď v Anglii.
Ja som najlepšie zatiaľ jedla od mojej mamy (klasika). A to keď ich robila u nich doma a aj keď u nás doma. Rodičia majú plynový sporák a my elektrický. Tak myslím, že v mojom prípade to bude psychika. Aj keby ich osmažila nad ohníkom v lese budú najlepšie ![]()
Bramboráky dělám taky nahrubo strouhaný a zásadně jen na chalupě na zaharadě. Mám tam takový koutek, jakože letní kuchyň s propanbutanovým vařičem. To je taky jediný místo, kde se dají smažit tvarůžky
.
Mně chutnají bramboráky v jedné vodácké hospodě, je to ale čuňárna na druhou
. Dávají do těsta švarky...
když jsme u těch čuňáren, tak právě dělám žemlovku:-)
Tak to bych k tobě na oběd nešla
.
nepotí, no. do puberty;-)
jo ještě teda když si vzpomenu na holčičku mou zlatou milovanou (jak milosrdně člověk zapomíná;-)) byla schopná se v určitým věku pětkrát za den převlíct a aby to nemusela skládat do skříně, hodila to do špíny. grrrrrrrr
jídlo pro dva lidi je totiž téměř bezpracný:P 10-12 porcí děláme když přijede rodina na návštěvu, ale to bych teda sama nedělala ani náhodou:-(
Jejej, to jsem dělala mamce taky, ale čekám, že mi to karma vrátí. ![]()
tak bys zůstala u polívky jako já:-) já to nikdy nejedla, a vařila jedinkrát kdysi dávno podle receptu v časopise jako francouzský dezert z toustového chleba, šlehačky... no uvidíme jak to dopadne tentokrát, muž s tím přáním fakt neví do čeho de:P
ano, maminka mi vždycky vyhrožovala "to se ti vrátí na dětech" - a taky že jo, všecko všecičko a ještě něco navrch:D
Vzdycky, kdyz si u dcery uvedomim, ze jsem byla stejna, tak se aspon tolik nerozcilim. Ale uz mamku chapu a obcas nechapu, ze nas nezabila.
jj, maminka je svatá žena:-)
Já to taky nevařím, jednou s to vařil děda s mojí dcerou, taky nějaký francouzský recept, hrozný s...í s tím, kuchyně jak po boji, prý skvělé, ale po druhé se do toho nepouštěli...![]()
Ne dnes, ale včera se narodil můj malej brácha ![]()
Gratulujem!!! ![]()

![]()
Mám tu čest vám oznámit, že dnes se na svět vyklubal jeden úplně malinkatý žluťásek
Gratulujem
!!!!
Ano, moje maminka mi taky říkávala - jen počkej, až budeš mít vlastní děti, tak pochopíš. Něco jsem pochopila, něco ne :). Ale je fakt, že bez té zkušenosti se člověku lehce mluví jak by, co by, kdbyby. A pak najednou je něco... trochu... hodně... jinak. Ale stojí to za to.
Tady zpětně dočítám diskusi o bramborácích a dostala jsem na jeden děsnou chuť
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.