Vari Já si myslím, že žena, co má děti, tak ta prostě ví, jak to je, že ta pauza je prostě dlouhá. Jako mě se třeba staly ted takové trapasy s excelem, jenže ta moje kolegyně, co mi to vysvětlovala děti nemá, neví, že jsem to prostě 5 let nezapnula, takže ta asi myslí, že jsem se takhle narodila:-D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Hele ja to nekdy v praci taky rikam a to jsem se na materske vyspala. Ale to vystoupeni z jedouciho vlaku je vazne znat. Sama o sobe hodne pochybuju a tohle vtipkovani mi trochu pomaha "najit vinika" proc neco nevim, neumim, nevyresim... a zaroven doufam, ze se skills zase rychle vrati. Ale proste stoprocentni nejsem a jeste dlouho nebudu. Nema cenu si neco nalhavat. Ostatni to klidne muzou mit jinak.
Karja No presne, mam pocit, ze az budu stat poprve u kopirky, pobavim tim spoustu lidi :-D.Pravni znalosti mi v hlave snad zustaly, ale formatovani textu, excel apod. bude asi orisek, ja to tri roky nevidela :-).
Vari No, já taky stála u kopírky a...... došel papír. Pokaždé se podívej na papír jako první:-D Ale jako já šla do nové práce, ta technika a všechno je jiné. Nejtěžší asi je, že nevím, kdo co dělá a co jak dělá a který dny to dělá.
Mě nejvíc "pobavilo", jak ten týpek mlel o tý drzosti. Že hned předpokládá, když někomu/něčemu nerozumí, že je to namířený proti němu. Klasika.
Jos Vari ja jsem teda na ty poznamky dost alergicka. Asi jak to clovek po navratu fakt slysi od kazdyho...nevim no, ta prace zustala porad stejna, nedelam raketovou vedu a nejsem retardovana. Takze dekuju, ale byla bych rada kdyby me kolegove neurazeli, zvlast kdyz na rozdil od nich toho musim koordinovat 2x tolik.
Kokoska jako jasny, zvlast kdyz Vari pise ze to myslela dobre. Ale za mesic to bude rok co jsem se vratila a teda fakt ty prvni mesice se me na to zeptal uplne kazdej. Bylo to hrozny. Ja jsem je aspon odpalkovavala tim, ze jsem si na matersky dodelala inzenyrskej titul, to je vetsinou umlcelo
ale prislo mi to nedustojny a nevtipny.
711990 asi fakt zalezi hodne na tom, kdo a jak ti to rekne.
Kokoska Presne tak. U nas ve spolecnosti pracuje tak 90 % muzu, takze ti si uplne neuvedomujou, jakej je ten navrat do prace rodicovsky, berou to tak, ze clovek proste navaze tam, kde pred x lety skoncil. Ja jsem za svoji sefovou hrozne vdecna, plne si uvedomuje, ze budu mit doma dve cerstve skolkovy deti a ze asi na zacatku budu vic doma na ocr nez v praci.
711990 Clovece, tak to u nas v praci byla u kolegyn, co se vratily, reakce spis takova, ze je super, ze jsou zpatky a buch, na stole jim pristala hromada prace a doba hajeni byla nulova.
Karja no hele, to máš jedno, jestli nová nebo stará. U nás je technika už úplně jiná, kopírka, plotry,... jako je to blbost, ale taky mně pak čeká nějaká ta trapná chvilka![]()
Karja vystihla jsi to dobre. Ja si nemyslim, ze bych po materske zhloupla, ale chybi mi ten cas, ktery jsem jako mlada mela, a nahanela jsem jim nedostatek talentu a zkusenosti, proste jsem tu kvalitu vystupu vysedela
. Tak ty zkusenosti furt nemam, protoze jsem sla delat neco jineho, a ted uz nemam ani ten cas, proste necham v 15.30 vsechno byt a letim do skolky a do skoly. Kolem desaty usina s detma, takze nejake vecerni samostudium taky nehrozi
.
Mladší dítě čte!!
Teda ona četla i předtím, ale vždy to byl boj a dlouhé přemlouvání. Teď má od pondělí jeden a půl knížky, takže asi konečne pochopila, čo to je ponořit se do příběhu. ![]()
Je to teda asi děsivý brak a stalo mě to dost peněz, ale zaplať pánbů za ty dary.
continuity Mě teď pobavila moje neteř. Šla s otcem do práce, aby nebyla sama doma. Tam jí kolegové nabízeli IPad, ať se nějak zabaví. A ona sáhla do batohu a řekla jim - díky, mám knížku :-). Dost koukali :-).
999starší si cte hodně, dokonce ji mladší vyčítala, že furt tahá domu další a další knížky.
Do tohoto ji taky uvrtala starší, protože si to chtěla přečíst. No už mám doma tři díly, snad ji to vydrží.
Karja mna tak potesilo, ked som teraz rozvrh spravila. Naposledy som ho tvorila pred 5 rokmi. Dokonca som pouzila omnoho viac funkcií, ktoré program ponúka.
letfenixaVidíš, muselas to nechat uležet!;-)
continuity Určitě vydrží :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my