ad supermatka - bych rekla ze uz od dvou vejs to proste clovek tak neproziva, na jedno dve deti je uprena plna pozornost, az bych rekla ze to neni pro ne dobry. ja teda prisla uz k velkym, takze nemam co mluvit:-) mit tri ctyri rychle po sobe asi by me kleplo. pokud se to rozlozi... proc ne ale Karja na vareni denne neni nic strasnyho to delam taky:-) a ony ty deti se taky zapoji na to se nesmi zapominat!;-) taky bude rozdil, jestli se o vsecko stara vyhradne ta matka nebo i otec a sirsi rodina. bez toho si to neumim predstavit
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dekuju za vsechna krasna prani, jsem z toho cela namekko :-)
Potrefenáhusa Já netvrdím, že se to nedá zvládnout, já jen vím, že mě by z toho kleplo - prostě znám svoje možnosti. Vždycky si vzpomenu na Manželské etudy - Strnadovi, jak tam ta paní říká, že je už unavená z toho, že tolik let za sebou dělá stejné věci - čte stejné knížky, říká stejné pohádky, dělá stejné úkoly, řeší stejné nemoci....... Já bych na to prostě neměla.
Opožděně všechno nejlepší ![]()
Gratuluju!!
Opava pošle peníze plukovníku Kandarelimu, který pomáhal na konci 2.světové osvobozovat město a v 70.letech získal čestné občanství. Je mu 93 let, je to válečný veterán a žije trvale v Gruzii, na hranici chudoby. Opava ho podporuje už asi dvacet let, přijde mi to jako hezké gesto.
Je to strašný, by mě za chvíli z toho kleplo. Vaření večeře je uplně v pohodě, ale ona vařívávala obědy na druhý den, pro x členů rodiny, bez myčky samozřejmě:-//. Mně po době na tom nejvíc štve pořád něco vymýšlet, ty recepty. Kdyby mi někdo nosil domů nákupy a dal přede mě i recept, tak vařim jak drak. :-D
Tak mne se ve velmi kratkem casovem useku zredukoval pocet lidi v domacnosti ze 7 na 3 a zjistuju, ze neumim varit v malem mnozstvi. Vzdycky je toho moc. A vubec mi ted prijde varit jako zbuhdarmost, pro 3 lidi to skoro nestoji za to :-)
Přesně, to mne taky deptá, co pořád vymýšlet. Aby to všichni jedli, aby přitom nebylo pořád to samé (kdybych dělala dnes a denně těstoviny, byla bych matka roku), aby se to eventuálně dalo servírovat na etapy, když někdo dorazí pozdě... Děs.
Já si vždycky vzpomenu na Strnadovi, na tu prádelnu plnou košů, a jak ta paní říkala, že jenom pere a žehlí a že to nikdy nekončí. To je pro mě noční můra, kam se hrabe Sisyfos s nějakym kamenem, to je pohoda.
jasně, ještě doplňte, aby to bylo vhodný i na ohřátí druhej den...No, zatim bezdětná, to mě teda čaká věcí:-D!!!!
Dostanes do nej akorat namazanej chleba. Rikam, ze pro 3 lidi varit vyhodnotim vetsinou, ze to fakt nestoji za to.
Tak pokud nezbyde, tak je to pro tebe dobrá vizitka, že jsi se s výzvou poprala úspěšně!! :-)
Mmch, já se s tím moc nedrbu, zvlášť pokud nemáme doma tatínka, tak každé delší volno odbydu těstovinama!
No právě, této frustrace bychom tě zbavili. Byla bys na svém obvyklém uspokojivém množství.![]()
(No já věděl, že to neprojde, já to jenom navrhoval.)
Většinou je to spíš důkaz toho, že muž pracoval nechcivědětdokdy a dal si druhou (třetí...) večeři.
Jezis, ale ja si jako vubec nestezuju! To je jiny vlakno! Vareni fakt nesnasim, horsi je uz jen telefonovani a navsteva zubare.
Takový exemplář mám doma taky....píše mi cestou domů "večeřel jsem v práci" (mají kantýnu), načež v deset vyjídá ledničku...
Zcela mimo téma - přijela známá a přivezla mi krabičku s pár prstýnky a přívěšky po mamce, nemohli jsme ji najít, teď konečně vyplavala. Je to jen trocha stříbra a nějaké malé smalty, ale pohladilo mě to po duši, hrozně moc.
Sweet Potato jj mi vadí akorát to vymýšlení. těstoviny bych klidně dělala každý den, jenže voni to ještě chtějí mít i rozmanitý!;-)) btw pokud chceš mít porci na druhej den, nebo jen pro člena co přijde později (a není zpoždělej ten vyjídač;-)) tak uplně jako první věc udělám to, že tu jednu porci odeberu do krabičky nebo na talíř a schovám a je to nedotknutený. sežrat oběd pro všechny na druhej den mi byl taky jeden pán schopnej - naštěstí už sem se ho zbavila uff;-))
nádobí bez myčky=myjou děcka, to je jasný, tím bych se netrápila
jo ale to množství prádla je docela děsivý, teda pračka, sušička a kdybych žehlila, tak to nežehlím;-) ale i tak mám občas pocit, že mě to zavalí - no ale mám dojem že dřív se zas tak nepralo, právě tím jak to bylo pracný. já su na to trošku magor a furt jim všecko zabavuju a peru:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.