clothilde Jééé
Gratuluju! Tak to jsme ji mohly včera lehce předčasně zapít! :-)
Taky moc gratuluju, přeju holkám hodně zdraví a tobě aby sis to babičkovské období pořádně užívala. A napadlo mě hned to stejné.
Teď si počkáme až na leden.
clothilde Jééé
Gratuluju! Tak to jsme ji mohly včera lehce předčasně zapít! :-)
Taky moc gratuluju, přeju holkám hodně zdraví a tobě aby sis to babičkovské období pořádně užívala. A napadlo mě hned to stejné.
Teď si počkáme až na leden.
clothilde gratuluji! Moc krásné jméno. ![]()
clothilde úžasná novina, moc, moc, moc gratuluji, Josefínce přeji spoustu zdravíčka a vám všem spoustu šťastných chvil spolu ![]()
![]()
![]()
Teď narozeninový koncert Dana Bárty a Orchestru Gustava Broma na ČRO Vltavě. I kocour poslouchal jazz ![]()

clothilde taky gratuluju a preju hodne radosti z Josefinky!
Nase Adelka, 4 a pul mesice, se dneska poprve prekulila na brisko. Byla z toho tak urvana, ze lezela jak placka, nez nabrala silu zvednout hlavicku.
andulka01 a libilo se ti to? mne se ten jeho hlas k tomu uplne nehodil, bohuzel :(
baltik líbilo, jednak ta hravost aranží a Bártu mám vůbec dost ráda, hlas mi nijak nevadil
andulka01 to je dobre :) ja mam Bartu taky rada, ale tady k te hudbe mi asi vic sedi medovy hlas
andulka01 Těším se, až si to pustím. Mimochodem, teď poslouchám 2.sérii jeho Nevinností světa, je to perfektní. A hlavně to úžasně načetl. On má tak krásný hlas a dikci, že bych poslouchala, i kdyby načetl telefonní seznam. Ano, miluju Dana Bártu.
A včera jsme byli v Semaforu na Tiše a ochotně. Chodívali jsme pravidelně, teď jsme šli po několika letech. Měla jsem z toho strach, jestli tam pan Suchý vůbec bude. A jaký bude - jestli to nebude spíš smutné. Je úžasný, neskutečný! Zpěv už samozřejmě věkem hodně poznamenaný, ale neseděl, chodil, ba i trochu tancoval!
A byl přijat do Síně slávy pelhřimovského Muzea kuriozit.
❤️❤️❤️
Sweet Potato Nevinnosti světa jsou skvělý!
Ani nevím, že je druhá série, jdu si to pustit. Ano, taky miluju Dana Bártu.
Dnes je mezinárodní den čaje.
(Autor: Lukáš Fibrich)

Sweet Potato slavím tedy řádně, piju dnes už čtvrtý velký hrnek a min. jeden bude ještě k večeři
Sweet Potato Slavila jsem vynikajícím jasmínovým od dcery.
Dekuju moc vsem za mila blahoprani a slova.
Mala je prekrasna, strasne se tesim, az ji vezmu do naruce.
Setkání s kamarádkou.

Kan teda vubec nevim, co je to za placku/pecivo
clothilde gratuluju![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.